Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μαριάννα Ντούβλη: η δεύτερη ταινία και το... Φεστιβάλ Καννών


Για την επιτυχία που σημείωσε η ερωτική της ταινία μίλησε η πρωταγωνίστρια Μαριάννα Ντούβλη, ενώ στη συνέχεια προέβη και σε αποκαλύψεις για τα μελλοντικά της σχέδια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μαριάννα δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για τις πωλήσεις της αισθησιακής της ταινίας «Sex and the City», ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της γυναίκα ηφαίστειο και όχι παγοκολόνα, τονίζοντας πως ο κόσμος της εκφράζει καθημερινά τον θαυμασμό του.
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της , τόνισε πως την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του θεάματος, ενώ σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Καννών με έναν πολύ γνωστό κοσμικό κύριο.
Η συγκεκριμένη ταινία σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στα δημοσιεύματα είναι μόνο αρχή , με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει ήδη κάνει γυρίσματα και για δεύτερη ταινία, στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε.
Υπενθυμίζουμε πως η Μαριάννα στην ταινία της υποδύεται μια πλούσια κυρία που μοιράζεται τις φαντασιώσεις της με τις κολλητές της φίλες και δεν διστάζει να ζητήσει από τον προσωπικό της γυμναστή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις, συμμετέχοντας σε ένα ερωτικό τρίγωνο, ενώ για «προθέρμανση» παίζει με ένα πούρο, παιχνίδι το οποίο όπως δήλωσε πρέπει να έχεις τέχνη για να μπορείς να «παίξεις» μαζί του.
Για το i-live.gr Α.Κοντούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...