Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ρέμος-Κακούτη: Mαζί στη Ρόδο

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει διακοπές στη Ρόδο και δεν είναι μόνος. Ο τραγουδιστής, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο του νησιού συντροφιά με το μοντέλο Βάσια Κακούτη.

 Στα αποκλειστικά πλάνα που θα δείτε, ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά «κοίτα εσύ να με προσέχεις», κοιτώντας στα μάτια την Βάλια Κακούτη που κάθεται δίπλα του. Ο τραγουδιστής παρέα με το μοντέλο διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, πρώτο τραπέζι πίστα.

Οι θαμώνες του κέντρου από την άλλη που δεν έχασαν ευκαιρία να δουν σε ποια τραγουδά με τόσο πάθος τις ερωτικές του επιτυχίες ο Αντώνης Ρέμος, πήραν τις φωτογραφικές τους μηχανές και περικύκλωσαν το τραπέζι του! Σίγουρα πάντως δεν είδαν την Ζέτα Μακρυπούλια, αφού το «δεν τελειώσαμε» το άκουγε η Βάλια Κακούτη που καθόταν ακριβώς δίπλα του και το… «ζούσε».

Πάντως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στα αποκλειστικά αυτά πλάνα τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά σε άλλη γυναίκα μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα. Τώρα αν είναι ή όχι ζευγάρι μάλλον το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους. Το σίγουρο είναι ότι περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο «νησί των ιπποτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...