Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Ο άγνωστος Γόλγοθας της Τζούλι Μασίνο

Τον δικό της... Γολγοθά ανεβαίνει η Τζούλι Μασίνο. Ενας «σταυρός μαρτυρίου» που σηκώνει με θάρρος, δύναμη, τεράστια υπομονή και βαθιά πίστη. Η γλυκιά τραγουδίστρια, δασκάλα φωνητικής και κριτής μουσικών realities -όπως ήταν παλιότερα το «Fame Story» και τώρα το «Ζαμανφού»- αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της, αλλά δεν το βάζει κάτω... Για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά της στην «Espresso» και- σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης- μιλάει ανοιχτά για όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Καλύτερα να με ρωτήσεις τι πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει, γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου έχω περάσει τα... πάνδεινα!» μας λέει με το γνώριμο χαμόγελο της αισιοδοξίας που τη χαρακτηρίζει πάντα. «Ολη μου τη ζωή είχα προβλήματα υγείας με εγχειρήσεις και φρικτούς πόνους. Λίγο πριν πάω στο "Fame story" οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επτά εγχειρήσεις. Εχω κάνει εγχειρήσεις στο στήθος, στην κοιλιακή χώρα και αλλού, με το πρόβλημα πάντα ότι έχω κακοήθεις όγκους. Ευτυχώς όμως, στο τέλος η βιοψία δείχνει ότι δεν ήταν κακοήθεις... Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει, αλλά μάλλον είμαι ευλογημένη, γιατί πάντα ο Θεός είναι μαζί μου!»

Πριν από μερικούς μήνες -όπου βρισκόταν στην Κύπρο συμμετέχοντας ως κριτής σε τοπικό μουσικό ριάλιτι- η Τζούλι Μασίνο είχε ένα ατύχημα. Ενα βράδυ πήγε να επισκεφτεί τον φίλο της Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο κέντρο όπου εμφανιζόταν και ανεβαίνοντας στην πίστα -για να τραγουδήσει κι εκείνη ένα τραγούδι- γλίστρησε και έπεσε... Αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της, να υποστεί σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη και να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα καθηλωμένη στο κρεβάτι. Από την Κύπρο στην Αθήνα μεταφέρθηκε σε αναπηρικό καρότσι με φρικτούς πόνους.

«Ολες τις γιορτές των Χριστουγέννων της πέρασα στο κρεβάτι με κλάματα από αφόρητους πόνους. Και τώρα ακόμα πονάω, γιατί δεν έχω αναρρώσει πλήρως. Οταν συνέβη το ατύχημα όλοι πίστευαν ότι θα μείνω ανάπηρη. Είναι θαύμα πως μπορώ και σηκώνομαι και περπατάω. Δεν μπορώ ακόμα να ανέβω τις σκάλες, αλλά είμαι αισιόδοξη, γιατί μπορώ δειλά-δειλά και περπατάω. Ας είναι καλά οι δύο οστεοαπαθητικοί γιατροί -ο ένας στην Κύπρο και ο άλλος στην Ελλάδα- που με έχουν αναλάβει. Για να καταλάβεις πόσο άσχημο ήταν αυτό το χτύπημα, θα σου πω ότι έχω... κοντύνει τρεις πόντους...»
Reblog this post [with Zemanta]

Υπάρχουν και διάσημοι που μένουν... εντός Ελλάδος!

Άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη και οι celebrities για… Ντουμπάι! Και την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, λες και το είχανε κανονίσει,  πέταξαν σύσσωμοι για Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα!!

Ευτυχώς υπήρχαν και οι εξαιρέσεις, που προτίμησαν κάτι διαφορετικό και δεν μπήκαν στο δίλλημα «Μύκονος ή Ντουμπάι»!

Ο Θάνος Πετρέλης μαζί με τις τρεις γυναίκες της ζωής του, την γυναίκα και τις δύο κόρες του, ταξίδεψε για Κύπρο, οπού θα περάσει εκεί τις μέρες των γιορτών με καλούς φίλους.

Με τους γονείς της θα τσουγκρίσει τα πασχαλινά αυγά η τραγουδίστρια Θέλξη, που πέταξε νωρίς – νωρίς για Θεσσαλονίκη.

Βόρεια πήγε και η Αγγελική Νικολούλη, που αν και ταξιδεύει μόνη, θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα με την αδερφή της στην Χαλκιδική.

Εντός Ελλάδος θα παραμείνουν και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, που επέλεξαν την Ερμιόνη για να κάνουν Ανάσταση. Φυσικά μαζί τους έχουν την μονάκριβη κορούλα τους, Ισμήνη.


Reblog this post [with Zemanta]

Το Πάσχα των... χωρισμένων celebrities!


Παράλληλα, περπατάνε παράλληλα…Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την Έλλη Κοκκίνου, που -εκτός από φίλες- είναι και... ομοιοπαθούσες!!

Χωρισμένες πρόσφατα και οι δύο, αποφάσισαν να αποδράσουν το Πάσχα, χωρίς τους πρώην αγαπημένους εννοείται, για να ξεχάσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Εξάλλου, και για τις δύο εκκρεμούν τα σημαντικά ραντεβού των δικηγόρων ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου.
Η Ελένη επέλεξε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα και, συγκεκριμένα, τις Μαλδίβες. Άφησε τα παιδιά στην μαμά της και τον Γιάννη στο νέο του σπιτικό και «πέταξε» το προηγούμενο Σάββατο για να κάνει Ανάσταση και… μερικά μπανάκια.

Για να μην αρχίσετε τα… σενάρια για την συντροφιά της, να σας ενημερώσουμε πως παρέα της θα είναι ο αδερφός της, Θοδωρής και μερικές καλές της φίλες.

Στην αντίπερα «όχθη», ο Γιάννης Λάτσιος μένει αυτές τις μέρες με τα παιδιά και την πρώην πεθερά του, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις, στην βίλα των Μελισσίων.  Εκεί θα σουβλίσουν και τον οβελία την Κυριακή!

Η Έλλη Κοκκίνου δεν... μετανάστευσε, αλλά προτίμησε έναν ελληνικό προορισμό για να περάσει τις Άγιες Μέρες με την μητέρα της και τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο. Αρχικά η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να πάει στη Νάξο, στον αδερφό της μητέρας της. Όταν αυτό μαθεύτηκε, διέδωσε ότι θα πάει στην Πάτμο, η οποία τελικά έγινε... Πόρτο Χέλι!



Reblog this post [with Zemanta]

Αποκλειστική συνέντευξη του Sam Worthington!




Το Hollywood φαίνεται πως βρήκε στην ελληνική μυθολογία τα καλύτερα σενάρια. Μετά τους «300», που έσπασε τα ταμεία έρχεται η τρισδιάστατη «Τιτανομαχία».

Θεοί, θνητοί, τιτάνιες μάχες και τέρατα είναι μερικά από τα στοιχεία της ταινίας.

Εμείς συναντήσαμε τον κούκλο πρωταγωνιστή Sam Worthington, που έγινε γνωστός από το «Avatar», ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την ταινία!

Ο ηθοποιός που έχει κάψει καρδιές παγκοσμίως μιλάει για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την γνωριμία του με τον James Cameron, αλλά και για όσα του προσάπτουν τα media: «Δεν είμαι ταλαντούχος, κάνω απλά την δουλειά μου, δεν είμαι σκληρός, είμαι… γατούλα και δεν είμαι σέξι (!) αν με δεις μετά από μεθύσι»!!!

Ο Sam Worthington, που δείχνει ιδιαίτερα προσγειωμένος, παρά τα φώτα της δημοσιότητας αποκάλυψε ότι η κοπέλα του είναι Ελληνίδα και για αυτό προσπαθεί να γίνει… Greek lover!

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Sam Worthington στο βίντεο που ακολουθεί…
Related articles by Zemanta
Reblog this post [with Zemanta]

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ο αδερφός της Μενεγάκη στηρίζει τον Γιάννη Λάτσιο !

Το μέρος του Γιάννη Λάτσιου φαίνεται να παίρνει ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής.

Και δεν εννοούμε στην κόντρα του με την παρουσιάστρια, αφού όπως όλοι έχουμε καταλάβει δεν υπάρχει (!), αλλά με τους… «Ράδιο - Αρβύλα».

Ο Θοδωρής έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα γράφοντας στο facebook πως η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» κόβεται λόγω αντιδράσεων που προκάλεσε (μετά την εκπομπή της Δευτέρας).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την Δευτέρα, οι Ράδιο Αρβύλα είχαν ειδικό αφιερωμένα στην... «Λατσιομανια»!!!

Το είδε ο κουνιάδος Θοδωρής και θέλησε να στείλει την συμπαράσταση του στον πρώην κουνιάδο μέσω  facebook!

Έγραψε λοιπόν στο προφίλ του:

«kovetai to Radio Arvyla!!!:( (egkyrh phgh)....Efere polles antidraseis h teleytaia ekpompi pou kanane....!!! krima gia ta paidia...!»

Και πάνω που πήγαν να το «χάψουνε» κάποιοι, δεν άργησε να τον «καρφώσει» κάποιος φίλος του που απάντησε «Protaprilia mipos????:P»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις λεπτομέρειες από την φάρσα του Θοδωρή…

Ανάσταση με... Τζούλια!!

Μετά το «Χριστός Ανέστη» θα μας ψυχαγωγήσει η Τζούλια! Τουλάχιστον τους Παριανούς και τους επισκέπτες στο νησί, αφού μετά την Ανάσταση, έρχεται το show της -κατά Μένιο Φουρθιώτη- «απόλυτης Ελληνίδας star»!

Οι αφίσες έχουν ήδη αναρτηθεί και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου όσοι πιστοί προσέλθετε στο νυχτερινό κέντρο «Εσπερίδες», που βρίσκεται στην Παροικιά.

«Τρέμουν» οι παπάδες μην αδειάσουν οι εκκλησίες και δεν μείνει άνθρωπος στη Θεία Λειτουργία, «τρέμουν» και η μαγειρίτσα με τις γαρδούμπες μην τυχόν δεν τις τιμήσουν φέτος και το πασχαλινό τραπέζι μετακομίσει στης Τζούλιας...

Με αγωνία, πάντως, περιμένουμε το ποιος θα επιμεληθεί τις εμφανίσεις...

Μας έχει μπερδέψει και ο Φουρθιώτης βλέπεις: μία μας λέει για έναν σκηνοθέτη ονόματι Νίκολας από το Λος Άντζελες, μία για Κωνσταντίνο από Νέα Υόρκη, χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια!

Φυσικά, μην περιμένετε παραδοσιακό γλέντι με οβελία... Μια καλλιτέχνης του βεληνεκούς Τζούλια δεν βγαίνει στην πίστα όπως όπως, ούτε κάνει ό,τι να ‘ναι!

Όσοι πάτε, πάντως, πάρτε τα κόκκινα αβγά στην τσέπη - δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να χρειαστούν...

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Θα μας «κουφάνει» ο Pattinson!

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν οι χιλιάδες θαυμάστριες του Pattinson, που τον έχουν ερωτευτεί τρελά.

Αν και μόλις 23 χρονών ο Robert έχει πει ήδη τόσες κοτσάνες που είναι να απορεί κανείς αν τα πιστεύεις ή αν τα πετάει έτσι τα μαργαριτάρια του!!!

Πρόσφατα είπε στους δημοσιογράφους ότι φοβάται πως θα χάσει την ακοή του από… τα ουρλιαχτά των θαυμαστριών του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έχει ήδη χάσει ένα μέρος και αυτό που δεν θέλει, αλλά πιστεύει ότι μπορεί να γίνει, είναι να κουφαθεί τελείως! Με αυτά που λέει κινδυνεύει να κουφάνει εμάς στο τέλος…

Ο «βρικόλακας» όμως είναι και ντροπαλός. Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του «είναι πολύ δύσκολο να γδύνεται μπροστά στους συντελεστές παράστασης και κυρίως στην παρτενέρ ηθοποιό του». Κοκκινίσαμε…

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του Pattinson στο βίντεο που ακολουθεί…

Miss Émigré και στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώνεται ο διαγωνισμός Miss Émigré, από την εταιρεία DEAL. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος γυναίκες μετανάστριες, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα τέλη Ιουνίου και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε στο e-mail stavrosalatasyahoo.com μαζί με δύο φωτογραφίες σας μια ολόσωμη και μία προσώπου. 

Η DEAL διοργανώνει στην Ελλάδα τους διαγωνισμούς "Miss Europe Face", "Miss Body", "Model of the World","Miss Internet Face","Miss Tourism Europe","Miss Universe","Miss Bikini Europe", "Model of the Universe", "Miss Tourism World", "Miss Bikini World"

Για περισσότερες πληροφορίες 210 8223.055

Την τροµάζουν οι ανορεξικές

Φωτογραφία
Είναι περήφανη για τις πλούσιες καµπύλες της και δεν θα µπορούσε να αντισταθεί σε ένα κέικ σοκολάτας και στα παγωτά. 
 
Ο λόγος για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που θεωρεί ότι «η θέα των αδύνατων γυναικών σε σηµείο ανορεξίας είναι τροµακτική». 
 
Προτιµά, λοιπόν, να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να γυµνάζεται παρά να µετρά τις µπουκιές που βάζει στο στόµα της. 
 
«Προσέχω τι τρώω για να διατηρήσω τη σιλουέτα µου. Δεν ακολουθώ κάποια δίαιτα και όταν πεινάω τρώω τρία πλούσια γεύµατα την ηµέρα. Ακόµη, λατρεύω τις σοκολάτες και τα παγωτά», λέει η 41χρονη ηθοποιός.

Στα δικαστήρια σέρνει τον γιατρό ο πατέρας του Τζάκσον

Φωτογραφία
Στα δικαστήρια θα σύρει, λέει ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον, τον γιατρό του µακαρίτη βασιλιά της ποπ, διότι ο θάνατος του γιου του είναι ποινικό αδίκηµα. Ο νοµικός εκπρόσωπος του κ. Τζάκσον µιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρώυτερ, έλεγε πως η συνταγογραφηµένη ποσότητα φαρµάκων που είχε χορηγηθεί στον Μάικλ είναι ουσιαστικά φόνος δευτέρου βαθµού. «Ήταν σαν ρώσικη ρουλέτα, µε τη διαφορά ότι κάθε θαλάµη είχε και µια σφαίρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Τζόι Τζάκσον, Μπράιαν Όξµαν. Ο γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ, αντιµετωπίζοντας κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αµελείας, είχε κριθεί αθώος βάσει της εγκληµατολογικής έρευνας. Η αγωγή του κ. Τζάκσον θα εξεταστεί από αστικό δικαστήριο και η υπόθεση θα εκδικαστεί παράλληλα µε το ποινικό µέρος της. Ο δικηγόρος του Τζόι Τζάκσον έλεγε πως ο Μάικλ έπαιρνε κάθε βράδυ επί έξι εβδοµάδες το φάρµακο Προποφόλ «πράγµα επικίνδυνο και σε ποσότητα που στοιχειοθετεί κατηγορία φόνου δευτέρου βαθµού». Στις αρχές του µήνα ο εισαγγελέας της Καλιφόρνιας, Έντµουντ Μπράουν, είχε πει ότι ο δρ Μάρεϊ δεν θα πρέπει να ασκεί το επάγγελµά του, εφόσον του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τον θάνατο του ποπ σταρ. Στο µεταξύ έγινε γνωστό πως βρέθηκαν µεγάλες ποσότητες υλικών αισθητικής και δωδεκάδες σωληνάριων λευκαντικής κρέµας προσώπου στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον. Ήταν όµως κοινή κρέµα µε την οποία κάλυπτε µαύρους λεκέδες στο πρόσωπο.

Σεξομανής ο άνδρας της Σάντρα Μπούλοκ.

Ο σύζυγος της βραβευμένης με Όσκαρ Αμερικανίδας ηθοποιού Σάντρα Μπούλοκ, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του οποίου ο Τύπος έχει γράψει ουκ ολίγα πικρόχολα, εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ.

Ο Τζέσε Τζέιμς, λοιπόν, «εισήχθη σε κλινική για να θεραπεύσει κάποια προσωπικά του προβλήματα», ανέφερε ο ατζέντης του σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό.

«Κατάλαβε ότι ήρθε η στιγμή που έπρεπε να ζητήσει βοήθεια, για να βοηθήσει και την οικογένειά του, και κυρίως να προσπαθήσει να σώσει το γάμο του» πρόσθεσε ο ατζέντης του χωρίς πάντως να αναφέρει σε τι είδους θεραπεία θα υποβληθεί ο κ. Τζέιμς.

Η Σάντρα Μπούλοκ από την αρχή του μήνα εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία έπειτα από τα συνεχή δημοσιεύματα του Τύπου που ανέφεραν, με φωτογραφικές αποδείξεις μάλιστα, ότι ο καλός της είχε ταυτόχρονα σχέσεις με τέσσερις γυναίκες.

Ο σύζυγος, πάντως, σε δική του ανακοίνωση ζητά δημοσίως από την από πενταετίας γυναίκα του και τα παιδιά τους συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του και υπόσχεται πως βγαίνοντας από την κλινική δεν θα ξαναενδώσει στις σειρήνες.

Ανάσταση στην Πάρο με show Τζούλιας

Ανάσταση Χριστού θεασάμενοι και μετά... στην Τζούλια για να δούμε το show! Τυχεροί οι Παριανοί και οι επισκέπτες στο νησί, αφού μετά το «Χριστός Ανέστη» θα απολαύσουν το show της -κατά Μένιο Φουρθιώτη- «απόλυτης Ελληνίδας σταρ»!

Ήδη, το κυκλαδίτικο νησί έχει γεμίσει αφίσες για το μεγάλο event του περιφερόμενου θιάσου, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στο νυχτερινό κέντρο «Εσπερίδες», στη Νάουσα.

«Τρέμουν» οι παπάδες μην αδειάσουν οι εκκλησίες και δεν μείνει άνθρωπος στη Θεία Λειτουργία, «τρέμουν» και η μαγειρίτσα με τις γαρδούμπες μην τυχόν δεν τις τιμήσουν φέτος και το πασχαλινό τραπέζι μετακομίσει στης Τζούλιας...

Με αγωνία, πάντως, περιμένουμε το ποιος θα επιμεληθεί τις εμφανίσεις...

Μας έχει μπερδέψει και ο Φουρθιώτης βλέπεις: μία μας λέει για έναν σκηνοθέτη ονόματι Νίκολας από το Λος Άντζελες, μία για Κωνσταντίνο από Νέα Υόρκη, χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια!

Φυσικά, μην περιμένετε παραδοσιακό γλέντι με οβελία... Μια καλλιτέχνης του βεληνεκούς Τζούλια δεν βγαίνει στην πίστα όπως όπως, ούτε κάνει ό,τι να ‘ναι!

Όσοι πάτε, πάντως, πάρτε τα κόκκινα αβγά στην τσέπη - δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να χρειαστούν...


Πάρτε μια γεύση από Τζούλια οn stage στο βίντεο που ακολουθεί!

Παραμορφώθηκε από πλαστικές η Ειρήνη Μερκούρη

Θύμα αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων θέλουν δημοσιεύματα την Ειρήνη Μερκούρη, που εδώ και περίπου 1,5 χρόνο μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, μία φωτογραφία της γνωστής τραγουδίστριας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα προκαλεί πραγματικά σοκ!

Η Ειρήνη φαίνεται ότι αφέθηκε στο νυστέρι του πλαστικού και προχώρησε σε επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της.

Όπως λένε οι πληροφορίες, η γαλανομάτα και σέξι τραγουδίστρια είναι κλεισμένη στο σπίτι της και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τόσο για το αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων, όσο και λόγω της κάμψης στην καριέρα της.

φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας σοκάρει...
Λάθος λήψη; Λάθος μακιγιάζ; Ή όντως αποτυχημένη πλαστική;

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η νέα της εμφάνιση δεν την κολακεύει, κάτι που και η ίδια φαίνεται να πιστεύει.

Πάντως, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι κατά των πλαστικών και λατρεύει την φυσική ομορφιά.


Δείτε το βίντεο με τις πληροφορίες - σοκ!

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ποια καλλονή σκέφτεται να ακολουθήσει τα βήματα της Τζούλιας

Από τότε που η Τζούλια έκανε το ροζ dvd, είναι πολλές εκείνες που ζήλεψαν τη δόξα της και θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά της ή τουλάχιστον λένε ότι το σκέφτονται…

Η Μαριάννα Ντούβλη, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να έχει γυρίσει ροζ dvdχωρίς όμως να αποκλείει να κάνει κάτι τέτοιο στο προσεχές μέλλον.

Όπως αποκαλύπτει της είχε γίνει πριν από ένα χρόνο πρόταση από τον κ. Σειρηνάκη να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου όμως δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποια συμφωνία. Κι αυτό γιατί η κ. Ντούβλη πέρα από το ότι έχει ένα γιο θέλει και σενάριο για να το κάνει!!!

«Βέβαια και τα έχω σκεφτεί όλα αυτά και για αυτό δεν έχω απαντήσει και το ναι, αλλά σκέφτομαι ότι είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες» είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως η Τζούλια πήρε πολύ λίγα λεφτά… «Εγώ ούτως ή άλλως θα πρέπει να ζητήσω παραπάνω για το λόγο, ότι έχω ένα παιδί και έχω ένα άλλο προφίλ» ξεκαθάρισε στέλνοντάς μας αδιάβαστους…

Δείτε το βίντεο.

«Και τους ήρωες του 1821 μετά τους σούβλισαν!».

Πώς δικαιολόγησε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας στο εναλλακτικό δελτίο το γεγονός ότι το καϊνάρι του, ενώ (λέμε τώρα) υπηρετεί τη μαμά πατρίδα στο Ναυτικό, πήρε άδεια και βρέθηκε στην Καραϊβική στο κοσμοπολίτικο St Barthes, όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα»; 

Πήγε για επαγγελματικούς λόγους. Για τις ανάγκες της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών 1821. «Και τους ήρωες του 1821 μετά τους σούβλισαν!».  

Πινόκιο, για την Ελλάδα ρε γαμώτο καίγεται στον τροπικό ήλιο της Καραϊβικής ο (λέμε τώρα) ναύτης...ΖΑΠ - ΖΑΠ

Καταγγέλλουν την Τζούλια για φέσι

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ένας κοσμηματοπώλης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταγγέλλει ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο πιστός μάνατζερ Μένιος Φουρθιώτης, πήγαν στο κατάστημα, αγόρασαν κοσμήματα ξεχνώντας όμως μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια… ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!

«Κατόπιν τηλεφωνημάτων που του έχω κάνει (του Μένιου) επανειλημμένων, δεν βγαίνουν ποτέ στο τηλέφωνο και απαιτώ να έρθουν να πληρώσουν» λέει ο αγανακτισμένος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επίσης η Τζούλια όπως καταγγέλλει μία πωλήτρια πήρε δέκα μονόπετρα για το γάμο της(το ποιον;) και δε τα επέστρεψε ποτέ!!! Μάλιστα είχε παραγγείλει κι ένα σετ εσωρούχων που ήταν όλο σβαρόφσκι, αξίας 2.500 ευρώ. Το οποίο ποτέ δεν πήγε να παραλάβει… Αν ισχύουν όλα αυτά, μιλάμε για πολύ καρμοιριά… Κι έβγαλε τόσα λεφτά από το πρώτο dvd… Δε λέω ήταν λεφτά που κέρδισε με πολύ… ιδρώτα!!!

Δείτε το βίντεο…

Δεν «υπάρχει» ο τύπος!

Ο νεαρός άνδρας πήγε στο «So you think you can dance» και έκανε την κριτική επιτροπή να αναφωνεί «ουαου»…

Το ίδιο κάναμε κι εμείς όταν τον είδαμε να χορεύει break dance!!! Η ευλυγισία του κορμιού του δεν «υπάρχει»… Σου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι άνθρωπος αλλά ρομπότ.

Μην το χάσετε, το βίντεο δεν «παίζεται»!!!

Θύμα ληστείας η Σόφη Πασχάλη

Θύμα ληστείας έπεσε η Σόφη Πασχάλη, η γυμνάστρια της εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου. Εμφανώς σοκαρισμένη από αυτό που της συνέβη, μίλησε στο Star για την περιπέτειά της αλλά και για ένα ατύχημα που είχε πριν από λίγο καιρό.

Παρόλο που το σπίτι της και το στούντιο βρίσκονται σε κεντρικότατο σημείο της Γλυφάδας με δεκάδες σπίτια γύρω , οι ληστές δεν πτοήθηκαν καθόλου.. απόγευμα Κυριακής γύρω στις 5 .. αδιαφορώντας για τον κόσμο που τους έβλεπε .. έσπασαν την τζαμαρία , μπήκαν μέσα και έφυγαν σαν κύριοι…

«Φοβάμαι για αυτό προσπαθώ να προφυλάξω τον εαυτό μου όσο μπορώ αλλά και πάλι βλέπεις πως αν σε έχουν βάλει στο μάτι θα βρουν τον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Η γυμνάστρια όμως μέσα στην ατυχία της θεωρεί τον εαυτό της αλλά και τους γονείς της τυχερούς καθώς δεν ήρθαν σε επαφή με τους ληστές.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γυρίζοντας από την δουλειά της τράκαρε με ένα παπάκι στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο

Τι έκανε η Τζούλια σε κλινική;

Έξω από γνωστή ιδιωτική κλινική «συνέλαβε» σήμερα η κάμερα του Star τη Τζούλια Αλεξανδράτου και τον μάνατζέρ της - παιδί για όλες τις δουλειές, Μένιο Φουρθιώτη.

Η εθνική μας πορνοστάρ που πήγε για άγνωστους λόγους στην κλινική δεν έβγαλε ούτε «κιχ» στις ερωτήσεις που της έκανε η δημοσιογράφος του Star για το ότι ο παρτενέρ της στην πρόσφατη «καυτή» φωτογράφιση που έκανε για ανδρικά εσώρουχα, δεν ήταν Ιταλός αλλά από την Καλαμπάκα...

Στο μεταξύ ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Τζούλια. Την φωτογράφιση που είπαμε και πριν… με το μποξεράκι και το πούρο…

«Είναι γυναίκα η οποία τολμάει να κάνει ανατρεπτικά πράγματα. Η Τζούλια καλά έκανε κι έκανε την ταινία πορνό» είπε ο μόδιστρος και πρόσθεσε πως «Η Τζούλια είναι μία κοπέλα που έχει σεβασμό, δεν είναι θρασύς αλλά πολύ ευγενική».

Δείτε το βίντεο.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στον ανακριτή παίκτης ριάλιτι για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κρύβοντας το πρόσωπό του, πέρασε το πρωί το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Πειραιά για να απολογηθεί στον ανακριτή ο γνωστός παίκτης χορευτικού ριάλιτι, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο διαπληκτισμός που είχε με έναν ναυτη οδήγησε σε... αιματοκύλισμα.

Ο γνωστός κουβανός χορευτής το βράδυ της 25ης Μαρτίου μαχαίρωσε με ενα σπαθί σαμουράι τον 32χρονο ναύτη, τραυματιζοντάς τον σοβαρά. Ο τελευταίος, που εργάζεται σε σκάφος στην Μαρίνα Ζέας, σύρθηκε αιμόρφυτος σε διπλανη καφετέρια.

Ο δράστης βρίσκοταν στη Ζέα για πρόβες, καθώς ισχυρίζεται πως είχε αναλάβει τη χορογραφία ενος βίντεο κλιπ. Μάλιστα, παραδέχθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι ήταν ο δράστης της επίθεσης με το σπαθί που χρησιμοποιούσε στην χορογραφία, επειδή πίστευε ότι ο ναύτης είχε κλωτσήσει τον αγαπημένο του σκύλο.

Ο κουβανός χορευτής τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη χώρα μας και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία όπως είπε στο Star προσπαθεί να απαλλαγεί απο εκείνον και περιμένει την έκδοση του διαζυγίου τους.

Στο πλευρό του κουβανού βρίσκεται μια επίσης παλιά παίκτρια σε μουσικό ριάλιτι που επιχειρεί να κάνει καριερα στο τραγούδι, η οποία μάλιστα όχι μόνο τον επισκέφθηκε στο Λιμεναρχείο οπου και κρατείται, αλλά προτίθεται να καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης στον ανακριτή. Από τον τελευταίο, πάντως, ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί...

«Αγκάθια» στο διαζύγιο Κοκκίνου - Βασιλειάδη

Μόνο με ροδοπέταλα φαίνεται πως δεν είναι στρωμένος ο δρόμος της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη προς το διαζύγιο, καθώς οι άλλοτε ευτυχισμένοι σύντροφοι ανταλλάσουν εκατέρωθεν αιχμές.

Μιλώντας στο παρθενικό τεύχος του «People», η Έλλη τονίζει πως ο χωρισμός ήταν δική της απόφαση αν και έχει μερίδιο ευθύνης.

«Ήταν δική μου απόφαση. Από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορούσαμε να είμαστε ευτυχισμένοι και δεν θα ήθελα αυτό να το εισπράξει ο γιος μας. Σε έναν χωρισμό δεν φταίει ποτέ ένας. Φταίω κι εγώ πολύ», λέει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ότι δεν της κράτησε και την πόρτα.

«Τους τελευταίους μήνες είχαμε αρχίσει να το συζητάμε. Δεν της είπα εγώ να χωρίσουμε από λεπτότητα και σεβασμό. Περίμενα να μου το πει εκείνη. Καταλαβαίνεις, να μην προσβληθεί ως γυναίκα», δηλώνει στο «Ciao».

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό, στο «Gala» της Μαρίας Σταματέρη που θα προβληθεί στις 11 Απριλίου, η Έλλη αποκαλύπτει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσο την βοήθησε και την στήριξε ο Παναγιώτης στα επαγγελματικά της βήματα.

«Ποτέ δεν μου είπε να παρατήσω την πίστα, δεν ήταν αυτή η αφορμή για τον χωρισμό. Αντίθετα, με βοήθησε πάρα πολύ στην επαγγελματική μου πορεία και το αναγνωρίζω», αναφέρει.

Γι’ αυτή ακριβώς την υποστήριξη κάνει λόγο στο περιοδικό και ο Παναγιώτης, χωρίς βέβαια να κρύψει ένα μικρό παράπονο.

«Έκανα πάρα πολλά για την Έλλη. Εκείνη τίποτα για εμένα και ποτέ. Όχι ότι είχα ανάγκη να κάνει κάτι για εμένα. Εγώ έχω τις δουλειές μου, δεν έχω ανάγκη να κάνει τίποτα κανένας για εμένα», υποστηρίζει.

Παρά τις κόντρες που κάνουν το συναινετικό διαζύγιο να φαντάζει -αυτή τη στιγμή- μακριά, η τραγουδίστρια τονίζει πως δεν θα σταματήσει να αγαπά τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Δεν σημαίνει ότι η αγάπη τελειώνει. Τον έχω αγαπήσει τον Παναγιώτη. Τον έχω ερωτευθεί παράφορα. Οποιεσδήποτε κόντρες αν υπάρξουν, δεν πρόκειται να σταματήσω να τον αγαπώ».

Παράλληλα, η Έλλη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ερωτευθεί ξανά: «ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Σίγουρα θα θελήσω να ξαναερωτευθώ. Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει κάποιος που με νοιάζεται», προσθέτει.

Πάντως, Έλλη και Παναγιώτης θα κάνουν χωριστά διακοπές έπειτα από 10 χρόνια, ενώ το κρίσιμο ραντεβού των δικηγόρων τους έχει ορισθεί για μετά το Πάσχα οπότε και θα «βγει» αν και ποιες διαφωνίες υπάρχουν.

Στις 12 Απριλίου η νέα «απαγορευμένη» Τζούλια

Και ξανά προς τη δόξα τραβά η Τζούλια Αλεξανδράτου… με νέο πορνό dvd το οποίο όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου!!! Πάλι καλά που θα προλάβουμε να κάνουμε Πάσχα…

Μάλιστα τηλεοπτικές κάμερες συνέλαβαν την Τζούλια με τον παραγωγό της Δημήτρη Σειρηνάκη και τον μάνατζερ της Μένιο Φουρθιώτη σε γνωστό κατάστημα επί της Κηφισίας, να αγοράζουν … στρώμα!!!

Ναι, καλά διαβάσατε! Δεν μπορούσε να πάει μόνο του το κορίτσι… Βλέπετε, είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν το θέλεις σκληρό ή μαλακό… το στρώμα ντε!!!

Επιπλέον την ίδια μέρα η Τζούλια πήγε κι έκανε πρόβα νυφικού… Σύμφωνα με πληροφορίες θα φορέσει παπούτσια όλo στρας και σβαρόφσκι ενώ θέλει η ουρά της να είναι 15 μέτρα…

Μάλλον θα χρειαστεί πολλά παρανυφάκια όπως και γαμπρό, καθώς ακόμα όπως φαίνεται πρόκειται ή για φάντασμα ή για δημιούργημα της φαντασίας της…. Μάλιστα είχε βγει μία φήμη ότι ο γαμπρός λέγεται Κώστα Τσούλος… Έλα όμως που ο άνθρωπος είναι παντρεμένος και ούτε το dvd δεν έχει δει!!!

Και όλα αυτά ενώ ο πατέρας του 23χρονου μοντέλου, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Νοσηλεύεται  μέχρι στιγμής κατ οίκον. Επίσης αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας για τα οποία λαμβάνει την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή» δήλωσε η δικηγόρος του.

Ενώ το θέμα του ιδιωτικού συμφωνητικού είναι στον αέρα. «Η πλευρά των γονέων μου ζήτησε αντί να προχωρήσουμε δικαστικά, αυτά που ζητάμε μέσω δικαστηρίου να τα αποτυπώσουμε σε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και να μη γίνουν τα δικαστήρια. Ενώ ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε το συμφωνητικό σε κάποια στιγμή η κυρία Αλεξανδράτου διαφώνησε και είπε «εγώ δεν υπογράφω το ιδιωτικό συμφωνητικό», διότι η άλλη πλευρά βγήκε στα κανάλια και είπε ότι πρέπει να αλλάξει το όνομά της» υπογράμμισε ο κ. Σωκράτης Προβατάς.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Μέγκαν Φοξ vs. Έλεν Μίρεν: μια σέξι μονομαχία!

Η Έλεν Μίρεν θαυμάζεται για τις υποκριτικές της ικανότητες και για την φυσική κομψή της χάρη, αλλά δεν θεωρείτο ποτέ sex symbol. Η αμερικανική έκδοση του περιοδικού Esquire όμως ανατρέπει τα δεδομένα και τα ταμπού εμφάνισης και ηλικίας, και την συμπεριλαμβάνει σε μια online δημοσκόπηση για την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, δίπλα σε καλλονές όπως η Μέγκαν Φοξ. Μάλιστα, την ώρα που γραφόταν το άρθρο, η Μίρεν προηγούνταν σε ψήφους, με ποσοστό 61%! Η δημοσκόπηση συνοδεύεται από μία εμφανώς ψεύτικη χιουμοριστική «συνέντευξη» με την ηθοποιό, στην οποία φέρεται να δηλώνει κολακευμένη που συμπεριλήφθηκε σε μια τέτοια δημοσκόπηση, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στην Μέγκαν Φοξ, την οποία χαρακτηρίζει ως μία από τα πιο έξυπνα, cool και σέξι άτομα στο Δυτικό Ημισφαίριο! Αν μη τι άλλο, οι συντάκτες του περιοδικού έχουν χιούμορ!

Έρχεται η δεύτερη «απαγορευμένη» Τζούλια

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει η «απαγορευμένη» Τζούλια, η οποία μετά τον χαμό που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της λόγω του πορνό dvd, επιστρέφει δριμύτερη με δεύτερο…!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παραγωγός πορνό ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης, ο μάνατζερ της Τζούλιας, Μένιος Φουρθιώτης και η 23χρονη ξανθιά καλλονή, έδωσαν τα χέρια για τα γυρίσματα του 2ουdvd σε γνωστό εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Οι τρεις τους συζήτησαν όλες τις «καυτές» λεπτομέρειες αλλά και καινούργιες ιδέες που η Τζούλια θα πρέπει να υλοποιήσει. Μάλιστα οι συντελεστές του πρώτου dvd, όχι μόνο δεν έκρυψαν τη συνάντηση τους αλλά κάθισαν και σε ορατό σημείο του εστιατορίου.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό… Σήμερα το απόγευμα, η Τζούλια πήγε να αγοράσει στρώμα σε κατάστημα επίπλων επί της Κηφισίας!!!… Και δεν ήταν μόνη της!!! Εκτός από τον Μένιο που είναι κολαούζο όλη την ώρα, την συνόδευσε και ο κ. Σειρηνάκης. Aγκαζέ καλέ ήταν παραγωγός και… Τζούλια!!!

Μήπως αυτός είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε πάνω σας όλα τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνετε και δεύτερο ρεκόρ πωλήσεων με το δεύτερο dvd;;;

Τέλος σε ότι αφορά ποιος θα είναι ο παρτενέρ της Τζούλιας «παίζουν» τα εξής σενάρια: Το δεύτερο πορνό dvd ή θα έχει υλικό από ότι απέμεινε από το πρώτο dvd ή θα πρόκειται για ολοκαίνουργια γυρίσματα με πρωταγωνίστρια φυσικά τη Τζούλια και ή τον δοκιμασμένο Ίαν ή κάποιον άλλον που φυσικά θα ανταποκρίνεται στις… προσδοκίες της εθνικής μας πορνοστάρ Τζούλιας!!!

Παντρεύονται ίδια μέρα Λόη - Μαστροκώστα!

Πονοκέφαλος έχει πιάσει τις διασημότητες της showbiz, που δεν θα προλαβαίνουν να ράβονται με τόσους γάμους που μαζεύτηκαν!

Αποκορύφωμα είναι ο γάμος της Βάσιας Λόη και της Γωγώς Μαστροκώστα που θα γίνουν την ίδια μέρα και λογικά και την ίδια ώρα, πάνω - κάτω!

Στις 28 Μαΐου, λοιπόν, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι δύο!!!

Και καλά η Γωγώ! Ήταν γνωστή η πρόθεση της να (ξανα) παντρευτεί τον Τριανό Δέλλα με θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά, μετά τον πολιτικό που είχαν συνάψει πριν την γέννηση της κόρης τους.

Την έκπληξη την έκανε η Βάσια Λόη, καθώς ήταν η μόνη παρουσιάστρια του Alter, που ούτε είχε αναφερθεί στον γάμο της, αποκαλύπτοντας όλες τις (αδιάφορες) λεπτομέρειες, όπως η Φαίη Σκορδά, ούτε έτρεχε να φωτογραφηθεί δεξιά και αριστερά με νυφικό χωρίς να υπάρχει καν υποψήφιος γαμπρός όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή!!!

Η Βάσια λοιπόν, που την έφερε κανονικά στις συναδέλφους της, ετοιμάζει -πυρετωδώς μεν, αθόρυβα δε- νυφικά και μπουμπουνιέρες, χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι, ενώ έχει ήδη μετακομίσει εδώ και περίπου ένα μήνα σε πολυτελή μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια με τον αγαπημένο της Νικόλα Μαδιά.

Ο Νικόλας είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων… και η Βάσια όπως αποδείχτηκε. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και ουδέποτε έχουν προκαλέσει με την σχέση τους. Ακόμα και τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Βάσια δεν αποκαλύπτει τίποτα από τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ ο γάμος θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσο πιο μακριά γίνεται…

Κανάκης και Σερβετάς στον Θεοφάνους

Τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά είχε καλεσμένους στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γιωργος Θεοφάνους.

Ωστόσο αν και η κάμερα του Star πήγε και... στήθηκε απέξω από το ραδιοφωνικό στούντιο, του «Ράδιο Αρβύλα» δεν τους είδε.

Βλέπετε, Κανάκης και Σερβετάς δεν εγκαταλείπουν ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα την αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη. Και έτσι βγήκαν τηλεφωνικά.

Όσο για το τι είπαν; Σάμπως καταλάβαμε και εμείς. Στην εκπομπή του Θεοφάνους βγήκαν να μιλήσουν, αλλά ο θεοφάνους ήταν αυτός που μίλαγε περισσότερο.

Και τους εκμυστηρεύονταν την αγάπη του για την συμπρωτεύουσα, αφού από εκεί κατάγεται η γυναίκα του και για εκεί έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια του.

Δείτε το βίντεο...

Η πρόβα νυφικού της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εμφανίστηκε σήμερα σε οίκο γάμων για να προβάρει το νυφικό της… Ναι , ναι !!! Οι ετοιμασίες είναι πλέον πυρετώδης και τα παπούτσια της Τζούλιας και του Μένιου έχουν πάρει φωτιά.

Η ξανθιά καλλονή θα φορέσει ένα παπούτσι που θα είναι με στρας και σβαρόφσκι, όλο κρύσταλλο, φτιαγμένο ίδιο με το μπούστο του νυφικού.

Και φυσικά μια προσωπικότητα σαν τη Τζούλια(γκούχου, γκούχου), δε θα μπορούσε παρά να φορέσει μία ουρά 15 μέτρων.

Την ίδια ώρα, ο μυστηριώδης γαμπρός με τον οποίον θα διαβεί την πόρτα της εκκλησιάς, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος!!!

Δείτε την πρόβα νυφικού της Τζούλιας.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Θα είναι συναινετικό το διαζύγιο της Κοκκίνου;

Ένα νέο στοιχείο φωτιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τις εξελίξεις στο διαζύγιο της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Ο κ. Βασιλειάδης που σπανίως κάνει δηλώσεις στα μέσα κάνει μια δήλωση στην εφημερίδα Real Life που θα συζητηθεί πολύ.

«Είμαστε ήδη στη διαδικασία του διαζυγίου. Δεν ξέρουμε αν θα είναι συναινετικό το διαζύγιο. Αυτό θα το δούμε. Οι νομικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει, απλά είμαστε στο διαπραγματευτικό στάδιο», δηλώνει ο πρώην σύντροφος της Έλλης Κοκκίνου.

Από την άλλη η γνωστή τραγουδίστρια τηρεί σιγή ιχθύος, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θέλει ούτε η ίδια, ούτε ο δικηγόρος της να κάνουν κανένα σχόλιο για τη δύσκολη αυτή φάση της ζωής της.

Η κατάσταση λοιπόν είναι μη αναστρέψιμη. Η Έλλη έχει φύγει από το σπίτι που έμενε με το σύζυγό της και αποφάσισε να συνεχίσει μόνη της, στηρίζοντας το γιο της Αλέξανδρο.

Παρόλ’ αυτά τα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου δίνουν και παίρνουν. Άλλοι λένε ότι φταίει η αλλαγή που επήλθε στα επαγγελματικά της Έλλης, άλλοι ο χαρακτήρας του Π. Βασιλειάδη, άλλοι τα ρίχνουν στη μητέρα της τραγουδίστριας.

Το σίγουρο είναι ότι η κρίση στο γάμο τους ξεκίνησε μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελούντα, στιγμή που σταματούν και οι κοινές τους εμφανίσεις. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είχαν χωρίσει στο παρελθόν άλλες δύο φορές, όμως τα ξαναβρήκαν πολύ γρήγορα.

Η τρίτη όμως ήταν και η… φαρμακερή, όπως φαίνεται. Άλλωστε η Έλλη στις τελευταίες της συνεντεύξεις απέφευγε να μιλά για το σύζυγό της και συχνά έλεγε ότι ο έρωτας της ζωής της είναι ο γιος της Αλέξανδρος!!!

Πού να ξέραμε τότε τι θα επεφύλασσε το μέλλον;

Δείτε τι έχει πει η Έλλη Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη και στην εκπομπή Gala πουθα προβληθεί στις 11 Απριλίου.

Αποκάλυψη – βόμβα της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της στο περιοδικό Life & Style ότι τα παιδιά θα πρέπει να ζουν με του φυσικούς τους γονείς, η γνωστή παρουσιάστρια βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Η δήλωσή μου στο Life & Style ήταν πολύ μεγαλύτερη και πολύ διαφορετική από αυτή που δημοσιεύτηκε, αλλά μίκρυνε για λόγους εργονομίας. Το περιοδικό ανάρτησε μάλιστα συγγνώμη στην ιστοσελίδα του για το λάθος. Εγώ μίλησα για παιδιά χωρισμένα με βίαιο τρόπο από τους γονείς τους και συγκεκριμένα αναφερόμουν στη γνωστή περίπτωση του μικρού κοριτσιού που είχε απαχθεί από το γειτονικό ζευγάρι και βρέθηκε στην Αμερική να μεγαλώνει μακριά από τη φυσική της οικογένεια. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει πει δημόσια περισσότερες φορές ότι ο πραγματικός γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει το παιδί. Θεωρώ ότι οι θετοί γονείς κάνουν ιερό έργο. Άλλωστε ο πατέρας μου είναι υιοθετημένος από τον παππού και τη γιαγιά μου!», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Αυτό κι αν είναι έκπληξη!!! Η παρουσιάστρια τονίζει ότι ο μπαμπάς της, της μίλησε για την ιστορία της ζωής του όταν αυτή άρχισε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα, τονίζοντάς της ότι αγαπά τη βιολογική του μητέρα, όμως πραγματική του μητέρα θεωρεί τη γιαγιά της κας Χατζηβασιλείου, την Ευρυδίκη.

Γι’ αυτό και η παρουσιάστρια είναι πολύ ευαισθητοποιημένη όσον αφορά στα ζητήματα υιοθεσίας.

«Τα ίδια μου τα οικογενειακά βιώματα με δίδαξαν να σέβομαι το θεσμό της υιοθεσίας. Οι ιστορίες δε που ζω μέσα από την εκπομπή μου, ενίσχυσαν την αρχική μου εκτίμηση ότι οι θετοί γονείς επιτελούν ιερό έργο. Γιατί όμως πρέπει να αποδεικνύω διαρκώς ότι δεν είμαι ελέφαντας; Με τη λογική του παραλόγου που επικρατεί σε κάποιες εκπομπές της τηλεόρασης που επειδή δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τις ατέλειωτες ώρες τους, τα δημιουργούν», δηλώνει η παρουσιάστρια, η οποία στρέφει τα πυρά τις στα μεσημεριανά.

«Φτάνει πια με τις τηλεοπτικές κρεατομηχανές! Τους είναι τόσο βαρύ να αντέξουν ότι μια εκπομπή μπορεί να έχει αξιοπρέπεια και επιτυχία; Ότι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μπορεί να έχει και απόψεις, αλλά και να είναι δημοφιλές; Αν τους είναι τόσο βαρύ να το καταπιούν, ας πάρουν Maalox», δηλώνει.

Και φυσικά στο τέλος πέταξε και τις μπηχτές της στους επικριτές της: «Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση τους γιατί σίγουρα θα αισθάνονται άσχημα. Αν βέβαια έχουν τσίπα»!!!!

Που θα περάσει το Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη

Μόνη αναχώρησε το βράδυ του Σαββάτου για εξωτικό προορισμό η Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα όπως μετέδωσε το ΣΤΑΡ ταξίδεψε για την Ταϋλάνδη, όπου θα ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες.

Η Ελένη ήταν μόνη στο αεροδρόμιο και ταξίδεψε μόνη, αυτό όμως δεν αποκλείει να συναντήσει φίλους ή φίλες εκεί που πάει.

Οι πληροφορίες λένε επίσης, ότι επειδή η Ταϋλάνδη είναι δημοφιλής προορισμός για Έλληνες, μάλλον η λαμπερή παρουσιάστρια θα επιλέξει κάποια περιοχή όχι και τόσο τουριστική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Λάτσιος παραμένει στην Αθήνα, όπως και τα τρία παιδιά τους, τα οποία πιθανότατα θα κάνουν Πάσχα με τη γιαγιά, τη μητέρα της Ελένης.

Έτσι τα σενάρια που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη και το Γιάννη Λάτσιο να περνούν μαζί το Πάσχα και μάλιστα στην Κέρκυρα διαψεύστηκαν, αφού οι ίδιοι επέλεξαν τελικά να κάνουν χωριστά τις διακοπές του.

Ετοιμάζεται για... υπουργός η Έλενα Ράπτη !

Αφοσιωμένη στο πολιτικό της έργο δηλώνει η Έλενα Ράπτη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα προσωπικά πάνε σε δεύτερη μοίρα.

«Οι υποχρεώσεις, οι άνθρωποι και η ανάγκη για λύσεις πάντοτε προηγούνται των φιλοδοξιών και των προσωπικών στιγμών ενός πολιτικού», δηλώνει η κα Ράπτη, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για επικείμενο γάμο της μέσα στο 2010 με τον γνωστό δικηγόρο Γ. Μαρακάκη.

«Δεν τα σχολιάζω γιατί απλώς είμαι βέβαιη πως δεν ενδιαφέρουν την κοινωνία. Οι πολίτες έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα να ασχοληθούν. Ο αγώνας της καθημερινής επιβίωσης, οι προκλήσεις της εποχής, η υγεία, η μόρφωση των παιδιών τους», δηλώνει.

Άλλωστε η Έλενα Ράπτη δεν έχει καιρό για γάμους και για πανηγύρια. Εν μέσω της χειρότερης όπως λέει κρίσης από τη μεταπολίτευση, η γοητευτική βουλευτής προετοιμάζει το δρόμο για την ανάληψη ενός υπουργείου, όταν φυσικά βγει και πάλι κυβέρνηση η Ν.Δ!!!!

Εργάζεται για το μέλλον το κορίτσι!!! Προσέχει για να έχει…

«Θεωρώ ότι το άθροισμα των πολιτικών μου εμπειριών θα μου επέτρεπε να αναλάβω και να ασκήσω αποτελεσματικά τα καθήκοντα μιας υπουργικής θέσης», υποστηρίζει η Έλενα Ράπτη…

Αυτά για να τα ακούει ο πρόεδρος της ΝΔ και να τα έχει στα υπόψη για το μέλλον!!!

Οι μέρες μοναξιάς του Γιάννη Λάτσιου

Για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος σπάει τη σιωπή του και μιλάει στο Star, για το πως είναι σήμερα και για τη ζωή του χωρίς την Ελένη.

Χαμογελαστός, και ήρεμος δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα και δηλώνει ότι είναι «πολύ καλά αυτή την περίοδο». Λέει επίσης ότι βρήκε άλλο σπίτι, ενώ στην ερώτηση αν θα μετακομίσει απάντα: «σε λίγο καιρό ναι, όταν θα είμαι έτοιμος θα γίνει και αυτό».

Αποφεύγει ωστόσο να κάνει ιδιαίτερα σχόλια για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, ενώ εξηγεί γιατί αποφάσισε να γίνει κριτής στο Dancing with the stars, επισημαίνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε, ο ίδιος έχει υπάρξει στο παρελθόν και κριτής στα καλλιστεία, ενώ και άλλοι διευθυντές του ΑΝΤ1 έχουν γίνει μέλη κριτικών επιτροπών, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Λεβέντης.

O Γιάννης Λάτσιος επιβεβαιώνει ότι επαγγελματικά διανύει από τις καλύτερες περιόδους του, αφού όπως δηλώνει, ο σταθμός στον οποίο είναι διευθυντής Προγράμματος πηγαίνει συγκριτικά καλά παρά την κρίση. Τέλος, αποκαλύπτει ότι θα περάσει το Πάσχα χωριστά από την Ελένη Μενεγάκη, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί πως θα έκαναν μαζί γιορτές στην Κέρκυρα. Δείτε στο βίντεο τον Γιάννη Λάτσιο να μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα και το μικρόφωνο του Star...

Σ. Κορκολής: «Έχω λίγους, αλλά πραγματικούς φίλους»

Συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά» έδωσε ο Στέφανος Κορκολής, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τα… «άγρια» εφηβικά του χρόνια, αλλά και για την εποχή που σπούδαζε μουσική στο Παρίσι με υποτροφία. Παραδέχθηκε ότι τα 11 αυτά χρόνια των σπουδών του ήταν πολύ δύσκολα για τον ίδιο, αφού το μυαλό του ήταν πάντα στους γονείς του και την αδελφή του, ενώ αποκαλύπτει ότι απέρριψε τις σπουδές στην Αμερική γιατί δεν ήθελε να βρίσκεται πολύ μακριά από την οικογένειά του.

Ο Στέφανος Κορκολής εξομολογείται στην Έλενα Κατρίτση ότι κατά το παρελθόν, στις πολύ καλές του στιγμές υπήρξαν τριγύρω του άνθρωποι που ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν, η επονομαζόμενη και «αυλή» τονίζοντας ότι είχε επιτρέψει να συμβεί αυτό από τη… «βλακεία και την αφέλειά» του.

Σήμερα πάντως οι φίλοι του είναι λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι όμως φίλοι πραγματικοί για τους οποίους θα έκανε τα πάντα ανά πάσα στιγμή.



Μίλησε επίσης και για την εποχή της μεγάλης του επιτυχίας ως τραγουδιστής, όταν γέμιζαν τα στάδια για μια συναυλία του και για την απόφασή του να τα εγκαταλείψει όλα αυτά και να αφοσιωθεί στη σύνθεση.

«Μου άρεσε που τραγούδαγα, όμως κάποια στιγμή κάτι κλότσησε μέσα μου και το εγκατέλειψα. Είχα πετάξει στην μπάντα την πραγματική μου ιδιότητα, του συνθέτη κι αυτό με ενοχλούσε. Τώρα χαίρομαι πολύ που είμαι ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής», δήλωσε.

Όσο για εκείνους που του έκαναν κακό; Απλά τους ξεχνάει. Έτσι μπορεί να συνεχίζει ήσυχος και προσηλωμένος το συνθετικό του έργο.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέφανου Κορκολή στην Έλενα Κατρίτση.

«Μπουγέλωσαν» την Katy Perry με μπογιά!

Είπε η Katy Perry να πάει να δώσει ένα βραβείο στο «Kid’s Choice Awards» και της βγήκε ξινό!!!

Εκεί που έκανε τα αστειάκια της με τον τύπο που θα έδιναν μαζί το βραβείο, ο πονηρούλης της λέει να πάει να ανοίξει το κουτί που μέσα κρύβει τον νικητή.

Ανυποψίαστη λοιπόν η Katy ανοίγει το πακέτο και ξαφνικά εκτοξεύεται πάνω της μια τεράστια ποσότητα πράσινης μπογιάς.

Πάει το φόρεμα, πάει η μπλε περούκα, πάει το μακιγιάζ, πάνε όλα.

Βέβαια η Katy που διακρίνεται για το χιούμορ της, όχι μόνο δεν πειράχτηκε, αλλά κατευθύνθηκε απειλητικά στον τύπο που της έκανε τη φάρσα για να τον γεμίσει κι αυτόν μπογιές!!!

Δείτε την απίστευτη φάρσα που έκαναν στην KatyPerry.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...