Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Λόπεζ: «Στα 40 μου αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ»



Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε στο βρετανικό «OΚ!» για το γάμο της, το πώς αισθάνεται που είναι 40 και για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

 «Ο Μαρκ με εμπνέει ώστε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου».

Από τη στιγμή που έγινε μαμά ζεί τις καλύτερες στιγμές της ζωής της.

Τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης άργησε να τα χάσει, αλλά δεν έχασε ούτε λεπτό το θάρρος της.

 «Όλοι ξέρουμε πως χρειάζεσαι τουλάχιστον 8 μήνες για να επανέλθει σωστά το σώμα μίας γυναίκας μετά τη γέννηση. Στην περίπτωσή μου χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος.

Το να επανέλθω στις σωστές αναλογίες ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα αρκετή γυμναστική, κυρίως cardio, και πλέον αισθάνομαι ο εαυτός μου.

Όσο για την διατροφή, έτρωγα υγιεινά, καθόλου ψωμί και ζάχαρη. Όπως ήταν αναμενόμενο, τρώω περισσότερα φρούτα και λαχανικά και λευκό κρέας».

Ενώ,η γνωστή τραγουδίστρια είναι πλέον μια όμορφη και σέξι σαραντάρα και όπως δηλώνει είναι καλύτερα από ποτέ:

«Στα 20 αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι πάνω σ’ ένα σύννεφο και δεν ξέρεις τι κάνεις. Όταν μπαίνεις στα 40, ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου. Στα 40 μου αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ».

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά τις διακοπές (Video)

Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Το μεσημέρι του Σαββάτου (11/09), η παρουσιάστρια βρέθηκε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Γλυφάδα, όπου η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ελένη Γελαλή, βάφτισε το γιο της.

Πιο ήρεμη, πιο χαμογελαστή και πιο κεφάτη από ποτέ, η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» εμφανίστηκε με ένα απλό λευκό φόρεμα, ελαφρύ μακιγιάζ και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, τα οποία έχει «ανοίξει» κατά ένα τόνο. Οσοι την γνωρίζουν καλά, πρόσεξαν ότι για μία ακόμη φορά, η παρουσιάστρια φορούσε το χαρακτηριστικό πορτοκαλί ρολόϊ, το οποίο αγόρασε πριν από έξι μήνες από το Dubai: Ένα αθλητικό ρολόϊ, που η Ελένη δεν βγάζει πλέον ούτε στις βραδινές ή επίσημες εξόδους της. Oσο για τα γυαλιά ηλίου που είχε στα μαλλιά, είναι ακριβώς τα ίδια που φορούσε πριν από λίγες ημέρες, όταν διάλεγε... μπαχαρικά.

Είναι φανερό ότι η Ελένη έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω της την εικόνα των κλασικών εμφανίσεων, με τα «βαριά» φορέματα και τις ψηλοτάκουνες γόβες και επιλέγει πολύ πιο ανάλαφρα ρούχα, ακόμη και εάν δεν πρόκειται για καθαρά πρωινή έξοδο. Το χαμόγελο δεν φεύγει λεπτό από τα χείλη της. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα θέματα και τα πρόσωπα της εκπομπής για την φετινή χρονιά, η Ελένη απάντησε με ένα «συγγνώμη δεν μπορώ, μην το πάρετε προσωπικά», κάτι που εξέπληξε τους δημοσιογράφους, καθώς η παρουσιάστρια σπάνια απέφευγε να απαντήσει σε κάποια ερώτηση, αλλά και με τέτοιο χαμόγελο ταυτόχρονα. Δεν είχε, δε, κανένα από τα παιδιά της, αλλά ούτε και την μητέρα της μαζί.

Η εικόνα της, λένε όσοι την είδαν, ήταν αυτό που χαρακτηρίζεται ως χαλαρή. Και αυτό που έδειξε είναι ότι είναι χαλαρή, κατ’αρχήν επαγγελματικά. Οι προετοιμασίες της εκπομπής της ολοκληρώνονται σιγά σιγά, το στούντιο μεγάλωσε αρκετά (αφού ο Καφές πήρε και το στούντιο του Μες στην Καλή Χαρά), ενώ στο πάνελ εντάχθηκαν νέοι συνεργάτες, η Χριστίνα Πολίτη και η Ελενα Αρσένη.

Σε ό, τι αφορά δε τα προσωπικά της, η Ελένη δείχνει να έχει περάσει όχι απλώς ένα όμορφο καλοκαίρι, αλλά τις ωραιότερες διακοπές της ζωής της.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος επιχειρηματίας ζήτησε να αλλάξει επίθετο η πρώην σύζυγος

Μετά από αλλεπάλληλες, τόσο λεκτικές, όσο και γραπτές κρούσεις, ο επιχειρηματίας Χρήστος Ντούβλης είχε ζητήσει από την πρώην πλέον σύζυγό του Μαριάννα να σταματήσει να χρησιμοποιεί το επώνυμό του, καθώς όχι μόνον δεν έχουν καμία σχέση, αλλά έχουν ολοκληρωθεί πλήρως και όλες οι διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Συνεπώς, εκείνη οφείλει να χρησιμοποιεί το δικό της επίθετο και όχι το δικό του. Εδώ πού τα λέμε, σίγουρα την συνέφερε. Το ίδιο είναι να σε φωνάζουν Ντούβλη και το ίδιο Χατζηαθανασίου; Όμως, η Μαριάννα επέμενε να χρησιμοποιεί το επίθετο του πρώην συζύγου της, αδιαφορώντας στα όσα τις έλεγε ο επιχειρηματίας.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικαίωσε τον επιχειρηματία και ο Χρήστος Ντούβλης με δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:«Η εν διαστάσει σύζυγός μου Μαρία – Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου προσέβαλε βάναυσα την τιμή και υπόληψή μου, διασύροντας το όνομά μου δια του περιοδικού Τύπου και των τηλεοπτικών μέσων, έφθασε δε στο σημείο να πρωταγωνιστήσει σε DVD σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου, που έτυχε ευρείας κυκλοφορίας, στην έναρξη του οποίου αυτοσυστήθηκε, λέγοντας «Είμαι η διάσημη Ντούβλη».

Κατόπιν τούτου, προσέφυγα στη Δικαιοσύνη και αισθάνομαι την ανάγκη να σας πληροφορήσω, ότι δια της από 03.09.2010 προσωρινής διάταξης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, διατάσσεται η εν διαστάσει σύζυγός μου, Μαρία – Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου «να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητά» μου και «ειδικώτερα να παύσει να χρησιμοποιεί το επώνυμό μου “Ντούβλη” στις κοινωνικές και επαγγελματικές της σχέσεις».

Παρακαλώ, λοιπόν, να μην χρησιμοποιείται πλέον το όνομά μου εν σχέσει με την όποια «δραστηριότητα» της εν διαστάσει συζύγου μου.









Με εξαιρετική τιμή,









Χρήστος Γ. Ντούβλης»









Δεν μένει λοιπόν παρά να δούμε τη συνέχεια της καριέρας της Μαριάννας Χατζηαθανασίου…

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δεύτερη ευκαιρία δίνουν Αρναούτογλου-Μπουλέ

Είναι τελικά μαζί ή όχι; Μόνον οι δυο τους γνωρίζουν. Αυτό που είναι και οι υπόλοιποι σε θέση να ξέρουν μέχρι στιγμής είναι ότι μία τυχαία συνάντηση στις 17 Αυγούστου στο beach bar Κόχη στο Μαρμαρά Χαλκιδικής ήταν η αιτία που αναθερμάνθηκε – για μία ακόμη φορά - η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ.
Αν και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η Νάντια δεν έκανε καμία κίνηση, ο Γρηγόρης άρχισε να διεκδικεί απ’ ό,τι φαίνεται και πάλι την παρουσιάστρια. Όπως αναφέρει το περιοδικό people, οι πρωινές καλημέρες, σταλμένες με smsάρχισαν να πυκνώνουν και ο αριθμός των εισερχομένων μηνυμάτων στο κινητό της Νάντιας από εκείνον αυξήθηκε αισθητά.
Μέχρι που η δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους δόθηκε εμπράκτως. Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ο Γρηγόρης και η Νάντια πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση από την ημέρα που είχε γίνει γνωστό ότι δεν είναι πλέον μαζί, αυτή τη φορά στο εστιατόριο Cas στο Κεφαλάρι, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Λάτσιο. Οι δυο τους κάθισαν δίπλα δίπλα αγνοώντας τα βλέμματα των υπολοίπων και όλα έδειχναν ότι τα πράγματα μοιάζουν να είναι σχεδόν όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.
Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα η Νάντια έφυγε μόνη της για το σπίτι της, ενώ ο Γρηγόρης παρέμεινε με τους υπολοίπους.«Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νάντια τρέφει αισθήματα για τον Γρηγόρη, αλλά έχει πάρει και μαθήματα από το παρελθόν», λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος. Το εάν η επανασύνδεση θα έχει αίσιο τέλος βέβαια, δεν είναι κανείς σε θέση να το γνωρίζει, εκτός εκείνον και εκείνη.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μαμαλάκης: «Ήθελα να δώσω ζωή στην αγαπημένη μου»

Δύσκολες ώρες περνά ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά το θάνατο της συζύγου του. Ο γάμος τους μετρούσε 37 χρόνια και ο γνωστός σεφ, είχε αναφερθεί σε πολλές συνεντεύξεις του στην σύζυγο του και στη σχέση τους, πάντα με αγάπη. Η Στέλλα Μαμαλάκη, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και στις 29 Αυγούστου έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, με άρθρο του, ξετυλίγει με τον δικό του τρόπο τα συναισθήματα του για το χαμό της αγαπημένης του Στέλλας.

«Το φαγητό κυρίως και απολύτως είναι ζωή» γράφει ο γνωστός σεφ, «μια εκδήλωση αγάπης του καθημερινού ανθρώπου, άντρα, γυναίκας, παιδιού ή γέρου εκδηλώνεται προσφέροντας τροφή στον άλλον(…) Αυτό είναι η θρέψη, ανώτερη από τη γαστρονομία. Αυτό το σχολείο πέρασα τον τελευταίο καιρό, εγώ ο άγαρμπος μαγειράκος, να θρέψω δηλαδή, να δώσω ζωή στην αγαπημένη μου. Αρνιόταν πεισματικά να ζήσει, μόνο λίγα ροδάκινα της άρεσαν σε ήπια θερμοκρασία, ούτε ζεστά ούτε κρύα. Εγώ μέσα στην κουζίνα έφτιαχνα τυροπιτάκια, έβραζα χυλωμένη φακή χωρίς μπαχαρικά για να μην την ενοχλούν, έφτιαχνα σαλάτα φατούς που της άρεσε, έβραζα κολοκυθάκια, άτμιζα μια φρέσκια γλώσσα. Ήθελα να θρέψω την καλή μου, το ήθελα μα αυτή αρνήθηκε. Βλέπετε είχε ξεκινήσει από καιρό έναν άλλο μακρύ και άγνωστο δρόμο».

Και ο Ηλίας Μαμαλάκης σε μια κατάθεση ψυχής συνεχίζει «Ποιος θα τα φάει όλα αυτά που μαγείρεψα; Θα παλαιώσουν μέσα στις πιατέλες, μέχρι που κάποιος θα τα πετάξει. Τα φαγητά μου δεν έθρεψαν κανέναν, ούτε καν εμένα. Θα ήθελα κάτι να κάνω, μα είμαι ανήμπορος, δεν ξέρω τίποτα άλλο να θρέφω ανθρώπους και ενίοτε τις ψυχές τους. Γιατί θέλω να ξέρετε ότι η ανθρώπινη ψυχή κατοικοεδρεύει στο στομαχάκι μας».

Στο υστερόγραφό του άρθρου του, στο protagon, ο σεφ και παρουσιαστής γράφει «Στις 29 Αυγούστου στις 11.15 το βράδυ η αγαπημένη μου γυναίκα Στέλλα έφυγε από αυτό τον κόσμο αφού έδωσε μια τιτάνια μάχη με την καταραμένη αρρώστια. Ήθελε να ζήσει όσο κανένας άλλος. Πίστευε ότι καλυτέρευε, ενώ η αλήθεια ήταν διαφορετική. Την αγαπούσα πάρα πολύ και θα την αγαπώ» καταλήγει ο Ηλίας Μαμαλάκης. . ESPRESSO

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Εφυγε από τη ζωή ο «Μr Ζονκ»

Ο «εφιάλτης» των παικτών που συμμετείχαν στο Μεγάλο Παζάρι του Ανδρέα Μικρούτσικου πριν από πολλά χρόνια ήταν να μην πέσουν πάνω στον Mr Ζονκ.«Την κουρτίνα ένα ή την κουρτίνα δύο; Την κουρτίνα δύο ή το κουτί; Και εάν πέσεις πάνω στον Ζονκ;»,ρωτούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τους παίκτες. 

Με τη διαφορά ότι ο Mr Ζονκ δεν ήταν παρά μία απίστευτα συμπαθής εύσωμη φιγούρα, η οποία μπορεί να αποδείκνυε εκείνη τη στιγμή ότι ο παίκτης είχε χάσει, ωστόσο είχε κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό του Mr Ζονκ, που φρόντιζε να… απαλύνει τον «πόνο» τους εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που το τηλεοπτικό κοινό συζητούσε γι\'αυτόν πολύ περισσότερο από το ίδιο το παιχνίδι.

Ο ευτραφής και πάντοτε χαρούμενος κύριος δεν ήταν άλλος από τον Μπάμπη Τεκέλογλου, ο οποίος το πρωί της 30ηςΑυγούστου έφυγε κανονικά από το σπίτι του για το στούντιο Αλφα όπου εργαζόταν. Λίγη ώρα αργότερα σταμάτησε σε ένα περίπτερο, όπου αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία. Λίγη ώρα αργότερα, έφθασε το ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Οι γιατροί έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Η 24η Αυγούστου ήταν η τελευταία μέρα που ο Μπάμπης Τεκέλογλου είχε κάνε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Ο κόσμος της τηλεόρασης δηλώνει συγκλονισμένος για τον ξαφνικό χαμό του. Και όλοι θα τον θυμούνται πάντοτε με αγάπη.     

Μετά τη... λούφα ο Πάρις πήρε τ' όπλο του


Στα «βατράχια» του Πολεμικού Ναυτικού, τη σκληροτράχηλη Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών, βρήκε «καταφύγιο» ο Πάρις Κασιδόκωστας τους δύο τελευταίους μήνες της θητείας του, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα μάτια και τα πικρόχολα σχόλια των ΜΜΕ ότι κάνειΑπό την πρώτη στιγμή που ο γιος της Μαριάνας Λάτση παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, όλα τα μάτια -εφέδρων και μονίμων- «καρφώθηκαν» επάνω του και με τα κινητά τους τηλέφωνα κατέγραφαν και μετέδιδαν κάθε κίνησή του?.
Μετά τη... λούφα ο Πάρις πήρε τ' όπλο του
Οι αποκαλύψεις και τα σχόλια για τη στρατιωτική διαβίωση του Πάρι Κασιδόκωστα έδιναν και έπαιρναν. Πρωτοσέλιδα και ζωντανές μεταδόσεις για τη VIP μεταχείριση του επώνυμου ναύτη επί της ουσίας του «έκαναν τη ζωή κόλαση»?
Κάποια στιγμή φαίνεται ότι ούτε ο ίδιος άντεξε τα φώτα της δημοσιότητας και είχε την ιδέα της απομόνωσης στη «φωλιά» των βατραχανθρώπων...
Η ιδέα για «δυσμενή μετάθεση» του Πάρι Κασιδόκωστα στη ΜΥΚ ήταν του ίδιου. Το ζήτησε από τον διοικητή του «Κανελλόπουλου» με το επιχείρημα ότι έχει πάθος με τον αθλητισμό και το υγρό στοιχείο.
Για το ασυνήθιστο αίτημα του ναύτη Κασιδόκωστα ενημερώθηκε η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία και το αποδέχτηκε.
Η προσαρμογή του Πάρι Κασιδόκωστα στα «βατράχια» φαίνεται ότι ήταν ομαλή μέσα σ’ ένα? ανώμαλο πρόγραμμα εκπαίδευσης και λειτουργίας της ΜΥΚ. Λιγομίλητος και απόμακρος ως χαρακτήρας ταίριαξε με τα «βατράχια» που ως γνωστό έχουν «κτηνώδη δύναμη και ογκώδη άγνοια». Οι ΟΥΚΑΔΕΣ, μαθημένοι στην αποστολή τους «να βλέπουν και να μη μιλούν», τελικώς έγιναν η «ασπίδα» του Πάρι μέχρι που την περασμένη εβδομάδα πήρε το απολυτήριο?
Ορισμένες από τις τελευταίες στιγμές του Πάρι Κασιδόκωστα στη ΜΥΚ, όπου είχε γραμματειακό ρόλο, κατέγραψε ένα από τα «βατράχια» της Μονάδας μέσω του κινητού τηλεφώνου του και τις οποίες μας απέστειλε.
Και μία λεπτομέρεια: Ο Πάρις Κασιδόκωστας υποχρεώθηκε να υπηρετήσει μία εβδομάδα επιπλέον, «ξεπληρώνοντας» την παραπάνω άδεια που του είχε δοθεί το Πάσχα για να πάει στην Καραϊβική, προκαλώντας τότε μεγάλο θόρυβο.
Μάλιστα, πριν δοθεί το απολυτήριο στον Π. Κασιδόκωστα με εντολή Βενιζέλου έγινε λεπτομερής έλεγχος του στρατολογικού του φακέλου που τον κατατάσσει στους υπόχρεους μειωμένης θητείας.
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  e-go.gr

Οι σέξι Ιταλίδες ήρθαν στην Ελλάδα!

Μετά από 22 χρόνια τηλεοπτικής ζωής το reality«Donnavventura» ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας!

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα concept, που στοχεύει στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόκειται για μια ιταλική εκπομπή που έφτασε στην Ελλάδα ως «επισκέπτης» και την διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο.

Έξι πανέμορφες νεαρές κοπέλες και ένας cameraman γυρίζουν τον κόσμο καταγράφοντας τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους.

Πρόσφατα η «ομάδα» έφτασε και στην χώρα μας και ξετρελάθηκε, σύμφωνα με το ΕΓΩ!Weekly, παρόλο του δεν κατάφερε, λόγω γραφειοκρατίας, να εισέλθει στα σημαντικότερα αρχαιολογικά μουσεία.

Πάντως, οι κοπέλες δήλωσαν εντυπωσιασμένες, κυρίως με την Ακρόπολη!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...