Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ποιοι απειλούν τον Κανάκη;

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ενοχλούν.

Οι υψηλές τηλεθεάσεις σε συνδυασμό με το αντικείμενο της εκπομπής τους, που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν ασχολίαστο, έχουν κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

Έχουν φέρει και μπελάδες όμως στον Αντώνη Κανάκη, που δέχεται απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στο κινητό του.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της εκπομπής αν και οι ενοχλήσεις προς τον Αντώνη Κανάκη σταμάτησαν για ένα διάστημα, οι άγνωστοι ξαναχτύπησαν!

Τις τελευταίες μέρες το κινητό του «βομβαρδίζεται» από υβριστικά μηνύματα, ενώ μετά το σκάσιμο των ελαστικών του αυτοκινήτου του, έβαψαν με κόκκινη μπογιά και το παρμπρίζ θέλοντας προφανώς να τον τρομοκρατήσουν.

Μάλιστα ακούγεται ότι ο Αντώνης έχει ενημερώσει και τις αρχές. Ο ίδιος πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα βαρεθούν βλέποντας ότι δεν κερδίσουν τίποτα και θα πάψουν να τον ενοχλούν. Πηγή: Λοιπόν

Ο τηλεοπτικός Κενάν αποκαλύπτει την προσωπική του ζωή...

Ο γοητευτικός «Κενάν» της τηλεοπτικής σειράς «Κισμέτ» ή ο κατά κόσμο Μπουράκ Χαλί μιλάει για την οικογένειά του και τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας από την τριήμερη και ουσιαστικά πρώτη σας επίσκεψη στην Αθήνα;

«Έχω ταξιδέψει στην Ελλάδα, στην Κομοτηνή και στην Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στην Αθήνα. Από το πρωί της Κυριακής, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο αεροδρόμιο, όλοι ήταν πολύ καλοί, πολύ θερμοί μαζί μου. Είδα ότι έχουμε αρκετές ομοιότητες σαν λαοί. Πριν καν φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας, είχα ζητήσει να σταματήσουμε λίγο έξω από τη Βουλή, στον Άγνωστο Στρατιώτη. Εντυπωσιάστηκα γιατί αμέσως με γνώρισαν, μου φώναζαν: “Κενάν Κενάν!” ακόμη και τούρκικες λέξεις , ; “ταμάμ” ή “ταπί” , μου έλεγαν».

Πώς σας φάνηκε η ελληνική κουζίνα και η νυχτερινή διασκέδαση, γιατί μέχρι και τα μπουζούκια επισκεφθήκατε;

«Το φαγητό ήταν πραγματικό εκπληκτικό! Δεν έχω λόγια! Μου έχουν πει , από την Κυριακή που έφθασα στην Ελλάδα για τις σπεσιαλιτέ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και το περίφημο χταπόδι με μέλι και περίμενα πώς και πώς να πάω στο εστιατόριο. Πραγματικά πέρασα πολύ ωραία στα μπουζούκια. Το διασκέδασα πολύ. Οι τραγουδιστές μου αφιέρωναν συνέχεια τραγούδια. Φύγαμε νωρίς το πρωί, κυριολεκτικά λίγο πριν από την πτήση επιστροφής μου στην Τουρκία».

Φαντάζομαι επειδή περάσατε τόσο καλά, σίγουρα θα μας επισκεφθείτε σύντομα;

«Σίγουρα, μόλις βρω λίγο χρόνο, θα ήθελα να ξαναέρθω στην Αθήνα , μαζί με την γυναίκα μου και το γιο μου. Ίσως να επισκεφθούμε αυτή τη φορά κάποιο νησί».

Η γυναίκα σας έχει ακολουθήσει τον δικό σας επαγγελματικό δρόμο. Υπήρξε μοντέλο και μετά έγινε ηθοποιός όπως και εσείς.

«Γνωριστήκαμε το 1992, σε ένα fashion show,και μάλιστα το 1995, όταν ανακηρύχθηκα ο ωραιότερος άνδρας της Τουρκίας, εκείνη ανακηρύχθηκε η ωραιότερη γυναίκα αντίστοιχα».

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

«Και όμως όχι!»

Εκείνη ήταν δύσκολη ή εσείς;

«Δεν ήταν αυτό. Πριν γίνουμε ζευγάρι ,ήμασταν πάρα πολλοί καλοί φίλοι, μοιραζόμασταν συναισθήματα μόνο φιλικά όχι ερωτικά. Πέντε χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία βρεθήκαμε σε ένα fashion show, στη Μόσχα, κι εκεί ήρθαμε πιο κοντά, ερωτευτήκαμε και αργότερα παντρευτήκαμε».

Βρίσκετε αρκετό χρόνο για την οικογένεια ή νιώθετε πιεσμένος και λόγω δουλειάς, αφού τα γυρίσματα για το σίριαλ είναι καθημερινά;

«Ειλικρινά προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια μου, όποτε μπορώ. Όταν τελείωσε το προηγούμενο από το “Κισμέτ” σίριαλ, είχα αποφασίσει να μην δουλέψω για ενάμιση χρόνο, γιατί ο γιος μου ήθελα να γνωρίσει εμένα, να γνωρίσει καλύτερα τον πατέρα του».

Στο ρόλο του “Κενάν”, παίζετε έναν καλλιτέχνη, ένα βιολιστή, αρκετά χαμηλών τόνων άνθρωπο. Μοιάζει με το δικό σας χαρακτήρα ή θα λέγαμε ότι είναι ένας εντελώς διαφορετικός ρόλος;

« Ο “Κενάν”, ως ρόλος, ως πρόσωπο, μπορεί να είναι χαμηλών τόνων, αλλά μπορεί να γίνει των άκρων στις αντιδράσεις του. Δεν είναι τόσο κοντά στον δικό μου χαρακτήρα σε πολλά πράγματα .Εγώ προτιμώ να ζω την στιγμή , το τώρα σε αντίθεση με εκείνον».
Πηγή:HELLO

Πόλεμος μηνύσεων Ρέμου - SONY !

Κατά της  δισκογραφικής εταιρείας Sony προσφεύγει δικαστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, με αφορμή πληροφορίες που έχουν διακινηθεί στη δισκογραφική αγορά και οι οποίες έχουν αναπαραχθεί και από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Αντώνης  Ρέμος διαψεύδει ως παντελώς ανακριβή την φημολογία περί δέσμευσης  της περιουσίας του από την  δισκογραφική εταιρεία καθώς και  τα περί νομικής ανικανότητάς του  να εισπράξει αμοιβές από την  εργασία του, ενώ κατηγορεί την  Sony για αποικιοκρατική λογική στις συνεργασίες της.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αντώνη Ρέμου είναι  η εξής:

“Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν και αναπαράγονται ανεξέλεγκτα από και σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο των ειδήσεων, ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη δικαστική διαμάχη μου με την εταιρεία SONY.

Είναι απολύτως ψευδή τα περί δήθεν δέσμευσης  της περιουσίας μου από την  εταιρεία SONY, όπως είναι και απολύτως ανακριβή τα περί δήθεν «νομικής» ανικανότητάς μου να εισπράξω αμοιβές από την εργασία μου. Όλα αυτά τα ευφάνταστα δεν είναι παρά κατευθυνόμενα εφευρήματα που μοναδικό σκοπό έχουν να βλάψουν εμένα και την οικογένειά μου, καθώς και να μου προκαλέσουν ζημία στην επαγγελματική μου πορεία.

Παρά τα όσα διοχετεύει η εταιρεία SONY και οι ιθύνοντες αυτής τόσο στα ΜΜΕ, όσο και σε κάθε έναν δραστηριοποιούμενο στο χώρο, η πραγματικότητα είναι μία: Η εταιρεία SONY, προφανώς αισθανόμενη πανίσχυρη απέναντι στα μέσα, ξεκίνησε έναν πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησής μου, επειδή όταν έληξε η μεταξύ μας συνεργασία, εγώ «τόλμησα» να αρνηθώ την περαιτέρω ανανέωσή της.

Η αποικιοκρατική άποψη της συνεργασίας είναι  συνήθης για τη SONY, η οποία στην πορεία των χρόνων έχει απολέσει πληθώρα καλλιτεχνών για το λόγο αυτό. Εγώ αισθάνομαι ότι όλ’ αυτά τα χρόνια πρόσφερα πολλά στη συγκεκριμένη εταιρεία, η δε στάση της τον τελευταίο καιρό δικαιώνει περίτρανα την απόφασή μου να διαχωρίσω οριστικά την καλλιτεχνική μου πορεία από αυτήν.

Ευτυχώς για  τους καλλιτέχνες, εταιρείες υπάρχουν πολλές. Δυστυχώς για τις εταιρείες  ο κάθε καλλιτέχνης είναι μοναδικός. Δυστυχώς για τη SONY, η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγω πλέον, προκειμένου να προστατευθώ σαν άτομο και σαν καλλιτέχνης από την άδική και απρόκλητη επίθεση που υφίσταμαι τον τελευταίο καιρό από τη SONY, και βλέπει και ακούει και κρίνει με μοναδικό γνώμονα το νόμο”.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Άστραψε και βρόντηξε η Λίτσα Πατέρα και "χάθηκαν" τα ζώδια ...

Ποιός είδε την Λίτσα Πατέρα και δεν φοβήθηκε το πρωί της Πέμπτης, αφού η αστρολόγος του ΑΝΤ1 «φούντωσε» on air επειδή οι συνεργάτες της την διέκοψαν την ώρα που έλεγε τα ζώδια!

Η Λίτσα έλεγε τα του Σκορπιού, όταν ο Βασίλης Δρυμούσης σήκωσε... πλακάτ κοροϊδεύοντας την γραβάτα του καλεσμένου Θέμη Γεωργαντά. «Αυτή η γραβάτα βγαίνει και σε αντρική;», έγραφε το χαρτόνι που σήκωσε ο Δρυμούσης και εμφανίστηκε σε διπλό παράθυρο με την αστρολόγο του «10 με 1 μαζί»!

Με πλάγιες ματιές η Λίτσα έδειξε την... φρίκη της, ενώ Δρυμούσης και Γεωργαντάς άρχισαν να συζητούν για την γραβάτα. Kανένας σεβασμός στην αστρολόγο, που άμα λάχει φέρνει και νούμερα!!!

Με την δυσφορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, η Λίτσα σταμάτησε να μιλά για τις συναστρίες και με νόημα είπε: «τώρα θα αρχίσω να θυμώνω στ’ αλήθεια»!

Μυαλό, πάντως, δεν έβαλαν αφού η αστρολόγος είδε μπροστά της και ένα μήνυμα με μαρκαδόρο που έγραφε break...

Καραμέρος - Χαριτάτος δεν έλεγαν να δώσουν πάσα για διαφημίσεις, ενώ μετά το διάλλειμα δεν είδαμε την συνέχεια στα ζώδια αλλά νέα για την... παρέλαση!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Ρέμου;

Μία απόφαση βόμβα ήρθε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η οποία απαγορεύει την μεταβολή της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου, με αποτέλεσμα να δεσμεύονται και οι αμοιβές του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί με τη Sony Music...

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η συγκεκριμένη εταιρεία που αποτελούσε το "σπίτι" του τραγουδιστή για δεκαπέντε χρόνια, αφού ήταν και αυτή που τον ανακάλυψε, τώρα διεκδικεί 1.000.000 ευρώ κι εκείνος αναγκάζεται να υποστεί όχι μόνο το "φρενάρισμα" όλων των οικονομικών συναλλαγών του εώς το 2012, αλλά και να μην μπορεί να μεταβιβάσει κανένα ακίνητο ή κινητό περιουσιακό του στοιχείο.

Η Sony τον κατηγορεί για αντισυμβατική συμπεριφορά και για μη εκτέλεση των υποχρεώσεών του, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν η ηχογράφηση και κάποιων άλλων live εκδόσεων, γνωστών και ως best-of, καθώς και η παράδοση τριών ακόμη δίσκων. H συνεργασία Ρέμου-Sony έληξε το 2006. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ξεκίνησε ένας πόλεμος εξωδίκων ανάμεσα στις δύο πλευρές. 
 
Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Sony να κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για δέσμευση της περιουσίας του τραγουδιστή. Η Sony δικαιώθηκε κι έτσι με απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απαγόρευσε την μεταβολή της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου. Αυτό για τον ίδιο σημαίνει επαγγελματικό «έμφραγμα», ιδίως σε αυτή την χρονική στιγμή που ξεκινά τις εμφανίσεις του με την Ελενα Παπαρίζου.

Η πρώην του Ματέο είπε «όχι» σε συνάντηση με την νυν!

H Δωροθέα Μερκούρη είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην Ελένη Μενεγάκη, από την οποία δέχθηκε πρόσκληση. «Η Ελένη Μενεγάκη με κάλεσε στην εκπομπή της, αλλά εγώ δεν πήγα γιατί αυτό το διάστημα ζω στην Ρώμη», είπε στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη όπου μίλησε η Δωροθέα.
Αυτό βεβαίως εάν θέλουμε το πιστεύουμε, καθώς πλέον, θέμα συζήτησης δεν είναι – και πώς να είναι άλλωστε – τα επαγγελματικά σχέδια και βήματα, αλλά και η προσωπική ζωή. Άλλωστε, είναι και οι δύο χωρισμένες με παιδιά και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην ζωής τους. Εχουν δηλαδή ήδη πολλά κοινά. Αλλά κυρίως έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, που για την μία είναι πρώην σύντροφος και για την άλλη… νυν!
Η δήλωση ήλθε μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού Life and Style, όπου η πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου αναφέρθηκε στις προηγούμενες σχέσεις της, λέγοντας ότι όλοι οι προηγούμενοι σύντροφοί της ήθελαν να την παντρευτούν. «Ναι, όλοι οι άντρες που με πλησιάζουν θέλουν να με παντρευτούν και να κάνουν παιδιά μαζί μου. Ισως γιατί είμαι πολύ καλή μαζί τους!», δήλωσε στο περιοδικό, μιλώντας για όλες ανεξαιρέτως τις προηγούμενες σχέσεις της. Φαντάζεστε να πήγαινε η Δωροθέα στην Ελένη και να την ρωτούσε αυτό το πράγμα η παρουσιάστρια;
Μετά από όλα αυτά, η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, καθώς αυτό το διάστημα κάνει γυρίσματα για μία νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο Final Cut. Εδώ και δύο χρόνια άλλωστε, μετά τον χωρισμό της, μένει μόνιμα στην Αιώνια Πόλη μαζί με τις δύο κόρες της Γκάϊα και Ηλέκτρα, ηλικίας έξι και δέκα ετών αντίστοιχα. «Κι όμως τώρα ουσιαστικά ξεκινάω με την υποκριτική. Είμαι 36 ετών και κάνω χρήση της δεύτερης ευκαιρίας μου στην ζωή».
Πριν από λίγο καιρό, η Δωροθέα Μερκούρη έκανε μία τεράστια αλλαγή στην ζωή της, βάφοντας τα μαλλιά της κατάξανθα, για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού σποτ των Dolce and Gabbana, στο οποίο πρωταγωνιστεί με την καλή της φίλη Monica Belucci. «Δεν θα έβαφα ποτέ τα μαλλιά μου ξανθά, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω! Οσο για την Monica, ως φίλη είναι η πιο πιστή που μπορείς να έχεις. Ως μαμά η πιο Ιταλίδα. Ως γυναίκα, το απόλυτο θηλυκό». πηγή:star

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στην Ελλάδα ο Ονούρ και η Σεχραζάτ VIDEO

Πιασμένοι χέρι χέρι έφτασαν σήμερα το πρωί στη χώρα μας ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια,οι διάσημοι ηθοποιοί της Τουρκίας Χαλίτ Εργκένς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ, οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ, που κατάφεραν να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό μέσω του τουρκικού σίριαλ «Χίλιες και μια νύχτες» στο οποίο πρωταγωνιστούν.

Η Μπεργκιουζάρ, ντυμένη σπορ, με τζιν παντελόνι αθλητικά παπούτσια πουλόβερ και μπουφάν, έχει κόψει τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους, σε αντίθεση με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σίριαλ. Αλλά και ο Χαλίτ, με διαφορετικό λουκ από τις «Χίλιες και μια νύχτες», καθώς έχει αφήσει πυνό μούσι. Ωστόσο,φαίνεται πως και στην πραγματική του ζωή, διατηρεί το ίδιο dress code με τον Ονούρ: σακάκι, θαλασσί πουκάμισο, χωρίς γραβάτα.

Οι δυο ηθοποιοί, θα μείνουν στη χώρα μας μέχρι αύριο το απόγευμα. Είναι καλεσμένοι της Τουρκικής πρεσβείας και του ANT1. Πριν από λίγο, έδωσαν συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν άφησαν κάμερες καθώς απαγορεύεται να δώσουν συνεντεύξεις στα κανάλια, παρά μόνο στους δημοσιογράφους των εφημερίδων.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια κάποιων σύντομων δηλώσεων που έκαναν μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, αποκάλυψαν ότι «δεν κρυβόμαστε από τους δημοσιογράφους. Η ευθύνη είναι του ΑΝΤ1», ενώ εξέφρασαν και την πρόθεση τους να επισκεφθούν αύριο την Ακρόπολη. Οι δυο ηθοποιοί,εμφανίστηκαν με αλλαγμένα ρούχα. Ο Χαλίτ ντύθηκε για ακόμα μια φορά σαν τον Ονούρ, ενώ η Μπεργκιουζάρ επέλεξε ένα εξίσου κομψό ντύσιμο σε μπεζ τόνους, προτιμώντας να φορέσειμπαλαρίνες αντί για τακούνια, καθώς περνά σε ύψος τον Χαλίτ. Εκείνη είναι 1,75 σε αντίθεση με τον σύζυγο της που είναι 1,72.

Οι δυο ηθοποιοί, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την χαρά τους για την επιτυχία που γνωρίζει το σίριαλ, αλλά και το θετικό μήνυμα που δίνει για την ελληνοτουρκική φιλία. Απόψε το βράδυ, θα παραστούν σε γκαλά της τουρκικής πρεσβείας.

Το πρωί πάντως, την ώρα που έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η αλήθεια είναι ότιφυγαδεύτηκαν ενώ σε μερικές φευγαλέες του δηλώσεις ο Ονούρ είπε: «είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα». Ίσως εννοούσε την Αθήνα ο γοητευτικός ηθοποιός, γιατί πριν από χρόνια, όταν ακόμα δεν ήταν γνωστοί στην Ελλάδα, είχαν επισκεφθεί τη Σαντορίνη.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Την Τρίτη στην Αθήνα Ονούρ και Σεχραζάτ VIDEO

Στην ελληνική πρωτεύουσα θα βρίσκονται αύριο ο Χαλίτ Εργκέντζ και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, το ζευγάρι από τις «Χίλιες και Μία Νύχτες» που έχει κλέψει εντυπώσεις και... τηλεθεάσεις τους τελευταίους μήνες!

Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ έρχονται στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της τουρκικής πρεσβείας και του ΑΝΤ1, ενώ το πλήρες πρόγραμμά τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

«Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα και θέλω πολύ να έρθω», είχε δηλώσει αποκλειστικά στην κάμερα του «Super Star» ο Χαλίτ, προσθέτοντας πως το καλοκαίρι σκόπευαν με την Μπεργκουζάρ να πάνε στην Χίο αλλά τελικά δεν πήγαν γιατί φοβήθηκαν την μεγάλη αναγνωρισιμότητά τους στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Τούρκος ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία η πρώτη επίσκεψή τους στην χώρα μας να έχει επίσημο χαρακτήρα και έπειτα να έρχονται πιο τακτικά.

Το επίσημο έγινε τελικά... Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ θα προσγειωθούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και ακολούθως θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο.

Το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθούν σε γκαλά της τουρκικής πρεσβείας για την επέτειο των 87 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας, ενώ θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους το απόγευμα της Τετάρτης, αφού πρώτα περιηγηθούν σε αξιοθέατα της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το δημοφιλές ζευγάρι έχει ζητήσει να δοκιμάσει τις λιχουδιές της ελληνικής κουζίνας, αλλά και να διασκεδάσει αλά ελληνικά σε νυχτερινό κέντρο.

Εξάλλου, τις ίδιες επιθυμίες είχε και ο Μπουράκ Χακί, ο πρωταγωνιστής του έτερου τουρκικού σίριαλ, «Κισμέτ», που βρέθηκε προ ημερών στη χώρα μας...

Κυκλοφορούν στο ίντερνετ, γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη;

Με εξώδικο της, προς τις εφημερίδες, η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να σταματήσει τη δημοσιοποίηση "προσωπικών" φωτογραφιών της, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, η Ελένη Μενεγάκη, υποστηρίζοντας, ότι ένας Ρώσος, έκλεψε τη φωτογραφική μηχανή της, στην κάρτα της οποίας ήταν αποθηκευμένες και στη συνέχεια προσπάθησε να τις πουλήσει, αρχικά στον Πέτρο Κωστόπουλο και έπειτα σε άλλους.

Η όλη ιστορία δεν μας φαίνεται αληθινή, περισσότερο με διαφημιστικό κόλπο μοιάζει, για να εξάψει τη φαντασία των παραληρούντων Ελλήνων, αφού είναι γνωστό ότι η κ. Μενεγάκη είναι, με αστρονομική διαφορά από τη δεύτερη- η υπ'αριθμ.1 φαντασίωση των Ελλήνων.

Έτσι, κυκλοφορούν ήδη στο... διαδίκτυο, links, προς το rapidshare κ.λ.π.τα οποία δήθεν περιέχουν τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι -προς απαγοήτευση του φιλοθεάμονος κοινού- ότι είναι συρραφή snapshots από τις εκπομπές της και δεν υπάρχουν πουθενά δημοσιευμένες, όπως κάποιοι παραπλανούν.

Μην κουράζεστε άδικα! Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν καν, λέμε!
Με τον ντόρο που γίνεται με τις υπαρκτές ή ανύπαρκτες φωτογραφίες πάντως, το όνομα της κ. Μενεγάκη είναι πάντα στην επικαιρότητα.

Ένα είναι βέβαιο: Αν κάποια στιγμή κυκλοφορήσουν πραγματικές ροζ φωτογραφίες, της πάλαι ποτέ "μητέρας των τριών παιδιών και υποδειγματικής συζύγου", θα καταστραφεί το ίντερνετ, από το φόρτο. Δεν θα ξαναϋπάρξει ίντερνετ.
taxalia

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η μάχη του Michael Douglas με τον καρκίνο.

Παραμένει δύσκολη η μάχη του Michael Douglas με τον καρκίνο στο λάρυγγα. Ο διάσημος ηθοποιός καθώς συνόδευε την 7χρονη κόρη του Cary, στο σχολείο φαινότανχλωμός και καταπονεμένος.
Ο Michael είναι επικεντρωμένος στην ανάρρωση του, είπε μια γυναίκα. Είναι δύσκολος ο αγώνας αλλά οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι, επειδή η θεραπεία του πάει πολύ καλά. Πιστεύουν ότι τα πάει πολύ καλά και ας μην φαίνεται από την εξωτερική του εμφάνιση.
Η σύζυγος του Kathrine Zeta Jones, έχει αφήσει στην άκρη την καριέρα της και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Άφησε στην μέση τον ρόλο, στην ταινία που θα πρωταγωνιστούσε γιατί δεν ήθελε να βρίσκεται μακριά από τον Michael.
Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε ότι η ακτινοθεραπεια και η χημειοθεραπεία του έχουν δημιουργήσει πληγές στο στόμα και του είναι πάρα πολύ δύσκολο να φάει και να καταπιεί. Έτσι εξηγειται η απότομη απώλεια βάρους του ηθοποιού.
 
Παραδέχτηκε επίσης ότι ο καρκίνος του είχε εξαπλωθεί πέραν του αρχικού όγκου της, και τώρα ήταν χειρότερη από την πρώτη, εξηγώντας ότι η ασθένειά του ήταν στο στάδιο τέσσερα και ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ένα τέτοιο στάδιο να αποβεί μοιραίο. Είπε ότι οι καταχρήσεις που έκανε είναι η πιο πιθανή αιτία που αρρώστησε. Ωστόσο, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι υπάρχουν 80% πιθανότητες να νικήσει την ασθένεια.
http://stakarfia.blogspot.com/
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...