Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Νέος Γολγοθάς για τη Μαίρη Χρονοπούλου! 

Με αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε εξαιτίας του έρπητα ζωστήρα που εμφάνισε στο στήθος της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα η αγαπημένη ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες σε γνωστή ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Η ταλαιπωρία της συνεχίζεται, αφού ο έρπις που εμφανίστηκε στη δεξιά περιοχή του στήθους και των πλευρών της όπου είχε υποστεί εγκαύματα τα οποία είναι ανίατα, όπως είχε πει η ίδια. 

συνεχείς μεταμοσχεύσεις δέρματος, καθώς και οι μετεγχειρητικές επιπλοκές και δυσκολίες την έχουν καταρρακώσει σωματικά και ψυχικά, όμως το παλεύει σαν παλικάρι που ήταν πάντα. 

Οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν πως θα παραμείνει στην κλινική τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις ημέρες ακόμα.
ΠΗΓΗ:gossip-tv

Όταν ο Σπύρος Χαριτάτος φλέρταρε την Γκιουνάι

Ο Σπύρος Χαριτάτος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για πρώτη φορά για το φλέρτ του ανάμεσα στον ίδιο και σε μία Τουρκάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω κοπέλα ονομάζεται Γκιουνάι, είναι 28 χρονών και εργάζεται ως δικηγόρος στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, γνωριστήκανε κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ και από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους ένιωσαν μια έντονη έλξη ανάμεσά του. 

Έτσι αντάλλαξαν τα τηλέφωνα τους για να επικοινωνούν και άρχισαν και να συναντιούνται καθώς ο παρουσιαστής αρκετά συχνά ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει ο ίδιος, εκεί έχει πολλούς φίλους και πλέον έχει κι έναν λόγο παραπάνω για να επισκέπτεται τη γειτονική χώρα.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τα νεύρα της Καραβάτου με τη Γερμανού


Πολλά νεύρα είχε σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου με την Ναταλία Γερμανού, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο λόγος; Η εμφάνιση της Ναταλίας στην εκπομπή "Super Star", απέναντι από το "Κους-Κους".

Όπως αποκαλύπτει άνθρωπος που βρισκόταν στα studio Pro σήμερα το μεσημέρι, η Κατερίνα ξέσπασε λέγοντας: "Πότε δηλαδή η Ναταλία θα έρθει σε μας, τελευταία; Και τι σημασία έχει αν δεν βγει σε μας με link και έρθει στο πλατό, αφού πριν θα έχει περάσει από όλες τις άλλες εκπομπές; Θα έρθει μήπως για την Eurovision να σχολιάζουμε… τραγούδια;".

Η Κατερίνα βέβαια δεν τα είπε όλα αυτά τυχαία, αλλά έχει τους λόγους της καθώς πριν από δυόμισι μήνες, η οικοδέσποινα του Κους Κους είχε πάει καλεσμένη στην Ναταλία και η τελευταία είχε υποσχεθεί να ανταποδώσει την επίσκεψη, μετά από λίγες ημέρες. Μετά από λίγες ημέρες, όμως, το Ναταλάκι «βγήκε» με link στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της, την ίδια ώρα που στον «αέρα» του Alpha βρισκόταν τo Koυς Κους!

Μετά από την εμφάνιση της Χριστίνας Λαμπίρη την Πρωτοχρονιά στο Μες στην Καλή Χαρά, η Ναταλία ανταπέδωσε την φιλοξενία. Έλα όμως που η παρουσιάστρια της ίδιας ζώνης του Alpha ενοχλήθηκε… Πρώτα, είπε, έπρεπε να βγει στις εκπομπές του ίδιου της του καναλιού και μετά να πάει στα άλλα.

Πηγή: star

VIDEO: Ψινάκης: “Δε γίνεται να αποφασίζει μία άλουστη για την Eurovision”


Ο Ηλίας Ψινάκης επιστρέφοντας στην Αθήνα μίλησε στην κάμερα του Star, για τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη από την ΕΡΤ.

Ο γνωστός μάνατζερ έξαλλος, τα ‘βαλε με την κριτική επιτροπή, την οποία όπως είπε αποτελούν «άλουστες» και «ανθυποκουλτουριάρες»!

«Νομίζω ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν ανοησία της επιτροπής και το καλό θα είναι να το ανακαλέσουν και να πάρουν πίσω, αν όχι τον Ιωαννίδη, τουλάχιστον τον Σαββιδάκη που δεν φταίει σε τίποτα. Τον Σαββιδάκη γιατί τον έδιωξαν; Επειδή είναι μεγάλος; Γέρασε σε μια εβδομάδα; Δεν τον είδαν όταν τον παίρνανε; Είναι παράνομοι και είναι φασιστικοί οι τρόποι αυτοί. Αν τους φταίω εγώ να παραιτηθώ από manager.

Να πάρουν τουλάχιστον πίσω τον Σαββιδάκη. Καλύτερα να ανακαλέσουν γιατί όσο το ψάχνεις βρωμάει. Πρέπει να αποφασίσουν οι ‘Έλληνες που πληρώνουν όχι εσύ μωρή… άλουστη. Είναι τώρα τρεις μέρες το νομικό τμήμα και ψάχνει να βρει καμία εγκύκλιο, να βρουν μια δικαιολογία να πουν αλλά… είναι ηλίθιοι.

Μαγκιά είναι να λες «έκανα λάθος». Δεν τους φταίνε τα παιδιά. Αν τους φταίω εγώ, να σηκωθώ να φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Δεν βγάζω λεφτά από αυτό. Εγώ δίνω λεφτά, συνήθως» δήλωσε και συνέχισε:
«Φέτος ‘φόρεσαν’ 3 άτομα στην επιτροπή, έναν κύριο και δύο κυρίες, που τα κάνανε σαν τα μούτρα τους… Πληρώνουμε όλοι ΕΡΤ και δεν μπορεί να αποφασίζει τώρα μια άπλυτη… άλουστη μάλλον, ανθυποκουλτουριάρα ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει».

Όσον αφορά την υποψηφιότητα της Νίκης Πόντε από το Χ-factor είπε: «Αυτό είναι σκάνδαλο! Όχι για το κοριτσάκι, γιατί γι’ αυτήν είναι ευκαιρία να κάνει την καριέρα της, αλλά ο κανονισμός της Eurovision λέει ότι η ΕΡΤ απευθύνεται σε δισκογραφικές εταιρίες και αυτές προτείνουν συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Η ΕΡΤ πήγε στον ΑΝΤ-1 από μόνη της και τον πίεσε να την πάρει.

Δεν έχει γίνει δηλαδή πρόταση από δισκογραφική εταιρία.  Σαχλαμάρες, ούτε παιδάκια να ήταν. Είναι αστείο. Πληρώνουμε όλοι την ΕΡΤ με τσαμπουκά μέσω της ΔΕΗ.. Αφού λέω να πάρω γεννήτρια! Έχω νευριάσει, δεν ξαναπληρώνω! Όχι από τσιγκουνιά, από το σπάσιμο. Θα βάλω γεννήτρια»! συμπλήρωσε γελώντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Νεαρή ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε γνωστή ηθοποιός τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Την βρήκε λιπόθυμη ο αδελφός της στο διαμέρισμά της στα νότια προάστια όπου ζει. Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δουλειά της, ενώ τα οικονομικά της ήταν σε κακή κατάσταση, αφού είχε καιρό να εργαστεί.

Θύμα της κρίσης έλεγε συχνά ότι ήταν εκείνη, αλλά και άλλοι συνάδελφοί της με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία πρόταση, αφού οι παραγωγές ήταν πολύ λίγες και οι θεατρικές παραστάσεις δεν ήταν τόσες όσες παλαιότερα.

Είχε χτυπήσει πολλές πόρτες για δουλειά, αλλά δυστυχώς κανείς δεν την είχε βοηθήσει παρόλο που ήξεραν ότι είχε καιρό να εργαστεί. Εκτός από την ανεργία που ήταν το βασικό της πρόβλημα τους τελευταίους μήνες είχε κλειστεί στον εαυτό της και δεν έβγαινε έξω από το σπίτι, αλλά ούτε απαντούσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με την μαρτυρία του αδελφού της.

Παρόλο που η τελευταία της δουλειά σε πολύ δημοφιλές σήριαλ την είχε καθιερώσει ως ένα από τα πιο αγαπητά νέα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης, η τύχη δεν φαίνεται ότι την ακολούθησε για πολύ, αφού μετά από ένα μικρό πρόβλημα υγείας χρειάστηκε να αποχωρήσει για λίγο καιρό από το επάγγελμα.

Όταν το πρόβλημα αποκαταστάθηκε η νεαρή ηθοποιός επιστρέφοντας στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης βρήκε μόνο πόρτες κλειστές. Στην ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται, παρόλα αυτά έφτασαν αρκετοί φίλοι της που μόλις το έμαθαν έτρεξαν να της δώσουν κουράγιο . Η νεαρή ηθοποιός που είναι τώρα καλύτερα παρέμεινε στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παραπάνω μέχρι οι γιατροί να δουν μια βελτίωση και στην ψυχολογική της κατάσταση.www.newsbomb.gr

Ηλίας Ψινάκης: «Αν τους φταίω εγώ να παραιτηθώ από manager»

Στην Αθήνα έφτασε ο Ηλίας Ψινάκης προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για τους λόγους που αποκλείστηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης από την Eurovision.

«Εγώ πρέπει να ξετυλίξω το κουβάρι, που το έχω ξετυλίξει. Νομίζω ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν ανοησία της επιτροπής και το καλό θα είναι να το ανακαλέσουν και να πάρουν πίσω, αν όχι τον Ιωαννίδη, τουλάχιστον τον Σαββιδάκη που δεν φταίει σε τίποτα.

Είναι τώρα τρεις μέρες το νομικό τμήμα και ψάχνει να βρει καμία εγκύκλιο, να βρουν μια δικαιολογία να πουν αλλά… είναι ηλίθιοι. Μαγκιά είναι να λες «έκανα λάθος». Δεν τους φταίνε τα παιδία. Αν τους φταίω εγώ, να σηκωθώ να φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Δεν βγάζω λεφτά από αυτό. Δίνω λεφτά, συνήθως» δήλωσε ο manager και συνέχισε:

«Πληρώνουμε όλοι ΕΡΤ και δεν μπορεί να αποφασίζει τώρα μια άπλυτη… άλουστη μάλλον, ανθυποκουλτουριάρα ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Τον Σαββιδάκη γιατί τον έδιωξαν; Επειδή είναι μεγάλος; Γέρασε σε μια εβδομάδα; Δεν τον βλέπανε όταν τον πέρνανε; Είναι παράνομοι και είναι φασιστικοί οι τρόποι αυτοί. Αν τους φταίω εγώ να παραιτηθώ από manager. Να πάρουν τουλάχιστον πίσω τον Σαββιδάκη. Καλύτερα να ανακαλέσουν γιατί όσο το ψάχνεις βρωμάει . Πρέπει να αποφασίσουν οι ‘Έλληνες που πληρώνουν όχι εσύ μωρή… άλουστη. Σαχλαμάρες, ούτε παιδάκια να ήταν».
Πηγή: star
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

To καρδιοχτύπι του Πλούταρχου για την γυναίκα του

Τρεις μήνες σχεδόν μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού τους, η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία, κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με το χειρουργικό νυστέρι.

Η καταπόνηση από τον τοκετό και τα παραπάνω κιλά δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό της πόδι και συγκεκριμένα στο ισχίο της. Τις τελευταίες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους, η Μαρία αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιεί μια πατερίτσα για τις απλές μετακινήσεις της.

Προσπαθεί να αποφύγει την εγχείρηση και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Τα αίτια του προβλήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα, εντοπίζονται στα κιλά που πήρε με τη γέννα του παιδιού.

Όσο για την επέμβαση, απαιτείται κλινική με ειδικό εξοπλισμό και άριστη εκπαίδευση από την χειρουργική ομάδα, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πηγή: Ciao

Σε δίκη για ανθρωποκτονία οδηγείται ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον

Michael Jackson at the Cannes film festival.Image via WikipediaΔικαστής αποφάσισε την προσαγωγή ενώπιον δικαστηρίου του γιατρού του Μάικλ Τζάκσον με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για την υπόθεση του θανάτου του «βασιλιά της ποπ».

Ο δικαστής Μάικλ Πάστορ έδωσε την εντολή την έκτη ημέρα της προκαταρκτικής εξέτασης στο Λος Αντζελες για το κατά πόσον υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που να ενοχοποιούν το γιατρό Κόνραντ Μάρει για το θάνατο του τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών τον Ιούνιο του 2009.

Οι κατήγοροι υποστηρίζουν ότι ο γιατρός έδωσε στον Μάικλ Τζάκσον θανατηφόρα δόση ισχυρού αναισθητικού αναμεμειγμένου με άλλα ηρεμιστικά και στη συνέχεια δεν κάλεσε εγκαίρως ασθενοφόρο όταν ο τραγουδιστής σταμάτησε να αναπνέει.

Ο 57χρονος Μάρεϊ δηλώνει αθώος, υποστηρίζοντας ότι δεν έδωσε στον Τζάκσον κανένα φάρμακο δυνητικά θανατηφόρο. Αν κριθεί ένοχος μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως και τέσσερα χρόνια.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Εκνευρίστηκε με τον Ιατρόπουλο η Μελέτη

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη εμφανίστηκε σε κάποια στιγμή της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη και δεν κατάφερε να κρύψει την πραγματική της ψυχολογία. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» εξεράγη με τη συμπεριφορά του Μιχάλη Ιατρόπουλου όταν κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τον τελικό του Just the two of us.

Ο ηθοποιός, όταν είδε το μικρόφωνο του Star μπροστά του είπε στη δημοσιογράφο του καναλιού: «Εσύ μην κάνεις ερωτήσεις. Σας ξέρω εσάς εκεί στο Star».

Η αντίδραση αυτή του Μιχάλη Ιατρόπουλου έκανε έξαλλη την Ελεονώρα Μελέτη η οποία αμέσως μετά το βίντεο είπε φανερά ενοχλημένη: 

«Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η συμπεριφορά αυτή σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Επίσης, τι πρόβλημα μπορεί να έχει o Μιχάλης Ιατρόπουλος από τη στιγμή που από εδώ τον έχουμε στηρίξει ιδιαίτερα τότε που συμμετείχε στο παιχνίδι. Και τη Φλώρα Θεοδώρου έχουμε φιλοξενήσει εδώ στην εκπομπή και όλα καλά. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει;» συμπλήρωσε μην καταφέρνοντας να κρύψει την οργή της για τη συμπεριφορά του ηθοποιού.
ΠΗΓΗ: gossip-tv

Η κόρη της Ελπίδας: Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ, δεν ξέρω καν πως είναι η φωνή μου!

Η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας και του επιχειρηματία Στάθη Κατσαντώνη, Ήρα Κατσαντώνη, είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο του παιδικού ενδύματος.

Σπούδασε media και κοινωνιολογία στο Λονδίνο, δούλεψε για ένα χρόνο στην εταιρεία του πατέρα της και έπειτα πήγε στην Μόσχα, όπου εκεί ήταν ο σύζυγός της για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Γυρίζοντας στην Ελλάδα αποφασίζει να κάνει τη δική της επιχείριση και ανοίγει ένα μαγαζί με παιδικά ρούχα

."Πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη από κομψά παιδικά ρούχα. Βρήκα την εταιρεία Cdec και αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Cordelia De Castellane και χαίρομαι πολύ για αυτό. Έχει δουλέψει για πολύ μεγάλους οίκους ως σχεδιάστρια και έχει μεγάλη εμπειρία, ενώ η μαμά της ήταν κολλητή φίλη της Χριστίνας Ωνάση και προσωπική της διακοσμήτρια" είπε στην εφημερίδα Espresso.

Η Ήρα διατηρεί το κατάστημά της στο Κολωνάκι όπου διάφορες επώνυμες το επιλέγουν για τα παιδιά τους και για δώρα όπως η Τζένη Μπαλατσινού,η φωτογράφος Calliope και η Έλλη Κοκκίνου

Συνελήφθη ο Απ. Γκλέτσος

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος επειδή αφαίρεσε την μπάρα ασφαλείας από οδικό άξονα το μεσημέρι της Δευτέρας αλλά και το πρωί της Τρίτης. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Δήμαρχος Στυλίδας, συνελήφθη με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σε βάρος του ιδίου και των συνεργατών του έχει σχηματισθεί δικογραφία, για "διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας".

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων παραπέμπεται ο Απ. Γκλέτσος

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Λαμίας παραπέμπεται ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, για το άνοιγμα παραδρόμου στην εθνική οδό.

Ο κ. Γκλέτσος διέφυγε το αυτόφωρο λόγω της ειδικής δωσιδικίας που ακολουθείται στην περίπτωση των δημάρχων οι οποίοι παραπέμπονται για να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Ήδη, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας κ. Θεολογίτη διατάχθηκε η ολοκλήρωση της δικογραφίας για τη σημερινή κίνηση του δημάρχου της Στυλίδας να ανοίξει παραδρόμους στην εθνική οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας.

Σημειώνεται πως από την ώρα που αποχώρησαν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας και ο κ. Γκλέτσος από το συγκεκριμένο σημείο, συνεργεία της εταιρείας στην οποία έχει παραχωρηθεί η εκμετάλλευση της εθνικής οδού από τις Ράχες μέχρι το Κλειδί Ημαθίας έβαλαν πάλι τα προστατευτικά στηθαία και απέκλεισαν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην εθνική οδό οι αγροτικοί δρόμοι.

Την ίδια στιγμή, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια δεν δέχεται τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στους κατοίκους της Πελασγίας και πλέον οι διερχόμενοι από την Πελασγία πληρώνουν κανονικά 2,6 ευρώ για κάθε διέλευσή τους.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος έχει καλέσει ήδη όλους τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση την Τρίτη στις 8 το πρωί, λίγο πριν από τα διόδια της Πελασγίας «για την οριστική λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση.

Επεισόδιο με αστυνομικούς είχε ο Απόστολος Γκλέτσος

Επεισόδιο με αστυνομικούς είχε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος όπως είπε αποκλειστικά στο Super Star, πήγε με μηχανήματα του δήμου και γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας.

Δημιούργησε με αυτόν τον τρόπο έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν διόδια.

Ο δήμος, όπως εξήγησε ο κ. Γκλέτσος, είναι χωρισμένος από τα διόδια και οι κάτοικοι πρέπει να πληρώνουν ακόμα και για την παραμικρή δουλειά που θέλουν να κάνουν.

Επιπλέον όπως ο ίδιος είπε μέχρι στιγμής υπήρχε κάρτα ελευθέρας εισόδου για τους μόνιμους κατοίκους με την προοπτική ότι κάποια στιγμή θα φτιαχνόταν παράδρομος, πράγμα που δεν έγινε.

Από σήμερα καταργήθηκε η κάρτα ελεύθερης εισόδου, γεγονός που θα ανάγκαζε πολλούς ακόμα και για να πάρουν ένα χαρτί από το δήμο να πληρώνουν διόδια!!!
STAR.GR

Ελένη Μενεγάκη: «θα σκάσω με αυτό το παντελόνι! Πάχυνα»


Με... παράπονα για το παντελόνι που φορούσε, την σιλουέτα της, το τέλος των γιορτών και τον καμεραμάν που δεν φοράει πούδρα μας είπε «καλημέρα» η Ελένη Μενεγάκη!

 Κι αν στο πλατό μπήκε με φόρα, το skinny αντελόνι που φορούσε την έκανε να παραδεχθεί πως έχει πάρει κιλά τελευταία και πρέπει να ελαττώσει το φαγητό. 

Φύσαγε και ξεφύσαγε η Ελένη, που προφανώς ζοριζότανε μέσα στο θεόστενο παντελόνι. 

«Δεν κλείνει παιδιά, δεν κλείνει», παραπονέθηκε στο πάνελ της και πρόσθεσε: «έχω παχύνει, κάτι πρέπει να γίνει», τραβώντας προς τα πάνω το παντελόνι.
Σαν καλοί υπήκοοι της βασίλισσας, οι συνεργάτες έσπευσαν να της πουν ότι υπερβάλλει και ότι είναι μια χαρά, όμως, η ξανθιά ήτα ανένδοτη. «Έχουμε παχύνει λέμε, οι γιορτές είναι λίγο καταστροφή σε αυτό», συνέχισε το παράπονο του πάχους και την σκυτάλη πήρε το... παντελόνι.
«Είναι πολύ σφιχτό το παντελόνι δεν μπορώ! Ας κάτσω μπας και ανοίξει λίγο... Θα σκάσω! Δεν αντέχω τρεις ώρες με αυτό το παντελόνι», είπε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε ότι για της κουμπώσει επιστρατεύθηκε ο... Βασίλης, που το κράταγε από πίσω και τραβούσε προς τα πάνω.
Κάπου εκεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας της πρότεινε να αρχίσουν τρέξιμο, για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «τι να τρέχουμε ρε, κοίτα εδώ τι γίνεται, δεν κλείνει. Θα σκάσω»! Και δώσ’ του να χτυπάει τα μπούτια η Ελένη, που παχιά δεν τα λες, αλλά μάλλον την έπιασαν οι ανασφάλειες... Μα δεν της κάνει κανένα κομπλιμέντο ο καλός της;;;
Μάταια της έλεγαν ότι δεν φταίει εκείνη αλλά το skinny παντελόνι... «Αυτά τσιτώνουνε ή εσύ τσιτώνεις αν έχεις κατεβάσει όλες τις κατσαρόλες που έχεις μπροστά σου;», διερωτήθηκε η Ελένη, που δεν δίστασε να τραγουδήσει το... «θα κόψω το κρασί για σένα αγάπη μου χρυσή»!
Νωρίτερα, η «βασίλισσα» είχε παραπονεθεί που πέρασαν οι γιορτές και δεν θα λέμε πια «χρόνια πολλά»: «τώρα πια δηλαδή δεν θα λέμε χρόνια πολλά;» ρώτησε όλο απογοήτευση και άρχισε να ρωτάει πότε είναι οι Απόκριες για να στολιστεί ξανά το πλατό.
Παράοπονα είχε και για τον οπερατέρ η παρουσιάστρια, όχι επειδή δεν κάνει καλά την δουλειά του ο άνθρωπος αλλά επειδή δεν φοράει... πούδρα! «Βρε συ γράφεις ωραία και χωρίς make up, ατιμούλικο», του είπε μπαίνοντας στο στούντιο και του τσίμπησε το μάγουλο για να συνεχίσει: «εσείς να τα βλέπετε που φοράτε την πουδρίτσα. Όλοι πρέπει να φοράμε γιατί τηλεόραση κάνουμε, αλλά καμία φορά λόγω του ότι μπαίνω από εκεί και βγαίνεις κι εσύ στο πλάνο, μια πούδρα πρέπει να την φοράς κι ας είσαι οπερατέρ»!
Για να δούμε... θα τον πουδράρουν αύριο τον άνθρωπο ή τζάμπα την έδωσε την εντολή η Ελένη; Όσο για την σιλουέτα; Ας μείνει και καμιά μέρα μακριά από όσα μαγιερεύει ο Ανδρέας στην κουζίνα της εκπομπής βρε παιδάκι μου!πηγή:star
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η εξομολόγηση του Λάμπη Λιβιεράτου

Αν και δεν το συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά του ο Λάμπης Λιβιεράτος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο STAR για όλα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον γάμο του.

«Δεν είμαστε το λαμπερό ζευγάρι στη διαφήμιση της οδοντόκρεμας» είπε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η Εύη Αδάμ δεν ζουν σε ροζ συννεφάκια.

Δεν διστάζει επίσης να παραδεχθεί ότι «συγκρούσεις υπάρχουν» στις πολυχρονες σχέσεις άλλα μέχρι ένα όριο, ενώ προσθέτει πως «όταν αυτές οι συγκρούσεις πυκνώνουν πρέπει να επικρατεί η λογική και να βρίσκεται μια λύση».

Σε ότι αφορά τον ίδιο πάντως δηλώνει ότι θέλει να είναι καλά ο ίδιος η Εύη και κυρίως τα παιδιά.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα και την ημέρα του ρεβεγιόν τσούγκρισε με την Εύη το ποτήρι και αντάλλαξαν ευχές, την επόμενη ωστόσο έφυγε πάλι για τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται στο Μέγαρο Μουσικής με τη μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού τη Μαρινέλλα.

Παναγιώτης Πετράκης: «Είμαι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο»


Γυρίσματα για τα «μυστικά της Εδέμ», παραστάσεις στο θέατρο, πρόβες στο «just the two ofus», γεμίζουν καθημερινά τον χρόνο του Παναγιώτη Πετράκη. Ο επόμενός του στόχος όπως αποκαλύπτει είναι μια δισκογραφική δουλειά.

«Τη θεωρώ ως παιδί μου. Είναι κάτι που το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια και πλέον μόλις τελειώσει το σόου πρέπει να ρίξω το βάρος μου εκεί», λέει.

«Φυσικά και θα ήθελα να είμαι στον τελικό γιατί όταν μπαίνεις σε μια διάθεση διαγωνισμού, θες να τα πας καλά και να προχωρήσεις, αλλά δεν έχω καμία αγωνία γι’ αυτό», παραδέχεται για το σόου τραγουδιού.

Η αποχώρηση της Ελπίδας και του Θεοχάρη τον στενοχώρησε, ενώ για την παρτενέρ του Ελένη Φουρέιρα λέει: « Όταν έχεις μια τόσο ωραία παρουσία δίπλα σου, φυσικά και σε εμπνέει και σε κάνει καλύτερο. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, ένα γλυκύτατο πλάσμα».

Ο ηθοποιός, μιλάει για την προσωπική του ζωή και την κοπέλα του με την οποία είναι μαζί ενάμιση χρόνο. «Είμαι σε μια καλή φάση της ζωής μου. Αυτές τις λίγες στιγμές που καταφέρνουμε να μοιραζόμαστε είναι καλές». Τον παρακολουθεί κάθε Κυριακή και εκείνος δείχνει να το χαίρεται. «Μου δίνει πολύ κουράγιο και όλη της τη θετική ενέργεια και τη σωστή κρίση».

Ο Παναγιώτης Πετράκης δεν σκέφτεται να παντρευτεί , καθώς όπως λέει «ο γάμος είναι συνυφασμένος με την έλευση ενός παιδιού. Επειδή στη ζωή μου αυτή τη στιγμή δεν θα χωρούσε ένα παιδί, από την άποψη ότι δεν μπορώ να αφιερώσω το χρόνο που απαιτείται, γιατί δεν θεωρώ ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει ερήμην των γονιών του». Πέρασε δύσκολη εφηβεία και θεωρούσε τον εαυτό του πάρα πολύ άσχημο.

Μεγάλο κενό όπως αποκαλύπτει του άφησε ο χαμός της γιαγιάς του, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία . «Το καλό είναι ότι ακόμα τη νιώθω δίπλα μου, κοντά μου σε κάθε μου βήμα και αυτό μου ηρεμεί την ψυχή». Πηγή:Espresso

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...