Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η "Νεφέλη" και ο " Λεωνίδας" στους "Βασιλιάδες" παραμένουν απλήρωτοι...

Η "Νεφέλη" και ο " Λεωνίδας" στους "Βασιλιάδες" ζουν ζωή...χαρισάμενη! Δυστυχώς, όμως η πραγματικότητα δεν αντιγράφει το σήριαλ! Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Πάνος Βλάχος παραδέχονται πως δεν έχουν πληρωθεί...

Έχει πάρει κάποιος από τους δύο κάποιο έναντι απ΄ αυτά που τους οφείλουν; Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Πάνος απαντούν: " Τουλάχιστον, εμείς δεν έχουμε πάρει δεκάρα τσακιστή".

Αυτό σημαίνει πως όλα είναι στον αέρα για τη νέα σεζόν; Η Κατερίνα Γερονικολού δίνει την απάντηση:

"Ακριβώς και πιστεύω πως πριν από τις εκλογές δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα περισσότερο. Ούτε αν θα πληρωθούμε, ούτε πότε, ούτε τι θα γίνει του χρόνου. Το μόνο που μας έχει μείνει είναι η πίστη και η ελπίδα. Κάποτε δουελεύαμε και ήταν φυσικό ότι θα πληρωθούμε. Τώρα, όταν δουλεύεις και πληρώνεσαι και μάλιστα στην ώρα σου είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Απίστευτο!".

Τη σκυτάλη παίρνει ο Πάνος Βλάχος. Λέει: " Είναι όλα στον αέρα, με αποτέλεσμα όλο αυτό το πρόβλημα να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά, έτσι ώστε η πτώση να είναι όσο το δυνατόν πιο καταστροφική. Γι' αυτό και αποφάσισα κάποια στιγμή να μιλήσω να πω κάποια πράγματα με το όνομά τους, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν αποδειχθεί στη συνέχεια, για μένα, καταστροφικό. Όμως, έχω μάθει να μιλάω για να είμαι ζωντανός, για να δείχνω στους άλλους ότι δεν κοιμάμαι και ότι είμαι ξύπνιος".



Πηγή: TV έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...