Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Παπαδάκης: Θά κάνω μήνυση και αγωγή στον Κωνσταντίνο Ζούλα [βίντεο]

Μήνυση και αγωγή εναντίον του συναδέλφου του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα θα καταθέσει ο Γιώργος Παπαδάκης, για το γεγονός ότι στο σημερινό του άρθρο στην «Καθημερινή» αφήνει να εννοηθεί ότι πως η σύσταση του πάνελ της εκπομπής της Πέμπτης (Ηλίας Κασιδιάρης, Λιάνα Κανέλη, Ρένα Δούρου) τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Παπαδάκης από τον αέρα της εκπομπής του το πρωί της Παρασκευής, είπε πως όλη η εκπομπή αποφάσισε να κάνει μήνυση και αγωγή στον κ. Ζούλα, καθώς με τις αιχμές που αφήνει στο σημερινό του άρθρο μειώνει την επαγγελματική αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη τουλάχιστον δέκα εργαζομένων σε αυτή την εκπομπή που εργάζονται 21 χρόνια.
«Κύριε Ζούλα, όποια στιγμή θέλετε μπορείτε να έρθετε στην εκπομπή, δεν είναι ανάγκη να βρεθούμε μόνο στα δικαστήρια, γιατί θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, μήνυση και αγωγή. Το αποφασίσαμε όλη η εκπομπή, γιατί καταφερόσαστε εναντίον συναδέλφων μας και λέτε ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής από τους συναδέλφους μου έγινε για την τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.
Μάλιστα, συνέχισε απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, λέγοντας: «Κωνσταντίνε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις. Πάντως, παρ' όλα αυτά, εμείς σε καλούμε να μιλήσεις κι εδώ στην εκπομπή. Είναι κατάπτυστο το δημοσίευμα!»
Το κείμενο του Κωνσταντίνου Ζούλα
«Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκαν όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε δίπλα δίπλα για να τους έχουμε κοινό πλάνο», αφήνοντας αιχμές προς τον Γιώργο Παπαδάκη πως η συγκεκριμένη σύσταση του πάνελ τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
«Ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας. Και κυρίως όσων επί χρόνια διοργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να μεταφέρουμε το "σκυλοκαβγά" ενός καφενείου χάριν της τηλεθέασης... όσο μεγαλύτερη χάβρα, τόσος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση», συνεχίζει.
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στη χθεσινή βιαιοπραγία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρης εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη,  ο κ. Ζούλας τονίζει στο άρθρο του πως «Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχτεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτιστούν οι τηλεθεατές του μια βδομάδα πριν τις εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...