Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δ. Καμπούρη: Δείτε πως έχει γίνει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη! (Φωτογραφίες)

Ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της τηλεόρασης και από τις πιο γλυκιές μανούλες. Πώς είναι όμως το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη; Οι φωτογραφίες της - με μαγιό -  είναι της από το τουρνουά beach volley στην Αίγινα... 

Έχει επανειλημμένα δηλώσει πως ο ερχομός της Έλενας στη ζωή της την έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα γύρω από τις προτεραιότητες τα «θέλω» και τα «πιστεύω» της.

Ο τρόπος που σκέφτεται είναι άμεσα συνυφασμένος με την ύπαρξη της κόρης της. Η Δέσποινα Καμπούρη κάνει το παν για να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της, παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο αποδέχτηκε με χαρά τη πρόταση της Win Hellas για να συμμετάσχει στον αγώνα beach volley που διοργανώθηκε στην Αίγινα.

 Μαζί της είχε, σύμφωνα με το "Hello"  τη μικρή, η οποία σε κάθε της εμφάνιση έκλεβε τις εντυπώσεις. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα, εκείνη, παρόλο που αποχωρίστηκε για λίγο τη μητέρα της, έδειχνε αρκετά αυτόνομη, καθώς ήταν επικοινωνιακή με τους γύρω της. Η Δέσποινα δεν παρέλειπε να τσεκάρει συνεχώς αν η Έλενα περνάει καλά και είναι ήρεμη, καθώς την είχε εμπιστευτεί σε επιστήθιο φίλο της που βρισκόταν στο νησί.

Μαμά και κόρη έκαναν μπάνιο τόσο στη θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα στο beach bar "Αιγινίτισσα", όσο και στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διέμεινα, στην περιοχή Σουβαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...