Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Σ. Φειδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μύκονο με τον σύντροφό της! Δες φωτογραφίες

Τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Ανδρίτσο συνεχίζει η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή παρουσιάστρια και διακοσμήτρια εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην Ψαρρού και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.
 
Φορώντας ένα κομψό μπικίνι, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο καπέλο, η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον αγαπημένο της.
 
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 1,5 χρόνο έκανε τα μπάνια του στα γαλανά νερά της Μυκόνου και το απόγευμα απόλαυσε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και τις χαλαρές βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού.
Οι δυο τους φαίνονται πολλοί ερωτευμένοι και τα πηγαίνει πολύ καλά. Πριν κάποιους μήνες η Σίσσυ Φειδά, μάλιστα, είχε εξομολογηθεί στο “Μίλα” για τη γνωριμία τους: “Με είδε κάπου, κάποια στιγμή. Με κοίταξε - εγώ δεν κατάλαβα- και μετά βρήκε το τηλέφωνό μου” είπε, προσθέτοντας: “Ήταν πολύ σωστός, πολύ κύριος, αλλά πολύ επίμονος. Ήταν διεκδικητικός. Μετά από τόσο καιρό, δεν μου έχει πει ακόμα πού βρήκε το τηλέφωνο”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...