Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κάτι τρέχει με τη Χριστίνα Παππά και τον Χάρη

Τι τρέχει με τη Χριστίνα Παππά και τον Χάρη Σταματίου; Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις της γοητευτικής ηθοποιού και του Κύπριου επιχειρηματία.

Πριν από λίγες μέρες ο Χάρης όχι μόνο ήταν παρών στο πάρτι της Χριστίνας για τα γενέθλιά της, αλλά ήταν συνέχεια δίπλα της και μόλις έσβησε τα κεράκια της τούρτας της της έδωσε ένα τρυφερό φιλί. Μάλιστα η ηθοποιός όταν τη ρώτησαν για την ηλικία της, τους απάντησε χαμογελαστά ότι είναι 43 ετών και δεν το κρύβει.

Ολοι αναρωτιόντουσαν στο πάρτι της Χριστίνας αν όντως τελικά είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία, αφού η ηθοποιός δεν μιλάει για τα προσωπικά της - ειδικά αν κάτι είναι ακόμα στα σκαριά. Η ίδια φορούσε ένα εντυπωσιακό μάξι, αποκαλυπτικό φόρεμα του οίκου Emilio Pucci που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Χριστίνα με τον Χάρη είχαν εμφανιστεί μαζί στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa People Stage» και πολλοί ήταν οι θαμώνες που αναρωτιόντουσαν για το ποιος είναι ο γοητευτικός κύριος που συνόδευε την ξανθιά καλλονή.

Η Χριστίνα προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος και αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες και να δώσει εξηγήσεις όταν τη ρωτούν φίλοι και γνωστοί αν είναι ο νέος σύντροφός της. Ο Χάρης πάντως έχει γνωρίσει τον γιο της Χριστίνας, τον Δημήτρη, και έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...