Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΟΙ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥ​ΚΟΙ" ΣΤΟ ΒΕΡΤΗ

Στο Fantasia όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας διασκέδασαν με την ψυχή τους για τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλη η ομάδα, οι φίλοι και οι παράγοντες ξεσάλωσαν με την ψυχή τους, τραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη και αποθέωσαν τον προπονητή τους Ντούσαν Ίβκοβιτς, για τον οποίο έφτιαξαν μια τούρτα με την αφιέρωση «στον καλύτερο προπονητή που έχει υπάρξει».

Η κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε στο Fantasia λίγο πριν τις 02:00 μαζί με την κούπα της Euroleague όπου αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού! 

Ο Βασίλης Σπανούλης σε μεγάλα κέφια όχι μόνο χόρεψε στην πίστα το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» αλλά έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού απογειώνοντας το κέφι.

Ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ερμήνευε τη μεγάλη του επιτυχία «Αν είσαι ένα αστέρι» τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, μέχρι τα αστέρια δίνοντας σε όλη την ομάδα τα συγχαρητήριά του.

Το προηγούμενο βράδυ διασκέδασε στο Νίκο Βέρτη και συνάδελφος του Γιάννης Πλούταρχος με τη συντροφιά της συζύγου του Μαρίας και την παρέα τους.

Ο Νίκος Βέρτης στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, πιο ανανεωμένος και κεφάτος από ποτέ, κάνει τη διαφορά αποδεικνύοντας πως «στήνεται» ένα πρόγραμμα διατηρώντας το κέφι του κοινού αμείωτο ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...