Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!

Τον πρωτότοκο γιο τους βάφτισαν χθες το απόγευμα στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Η βάφτιση του μικρού Γιάννη έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του νονού του Θάνου Παράσχου στο Αιγαιοπελαδίτικο νησί. Ακόμη, νονός του μικρού μπόμπιρα ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Νίκος Χατζηνικολάου.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού άρχισαν να καταφθάνουν στην εκκλησία. Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου, o Δημήτρης Γιαννέτος, η Τένια Μακρύ, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Σάσα Σταμάτη, ο Τάσος Θεοδώρου, ο Άκης Πετρετζίκης και πολλοί ακόμοι φίλοι του ζευγαριού. 

Όλες οι ετοιμασίες του στολισμού της εκκλησίας και του σπιτιού ξεκίνησαν από το Σάββατο το πρωί όταν και κατέφθασε στο νησί η φίλη της Φαίης και του Γιώργου, Fevronia που είναι υπεύθυνη για τη διακόσμηση.

Η Φαίη και ο Γιώργος βρίσκονται στην Τήνο από το απόγευμα της Παρασκευής και υποδέχονται με χαρά όλους τους φίλους που τους τίμησαν

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...