Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Περιμένω τον Μπαλοτέλι για διακοπές στα νησιά », λέει η Ελληνίδα πρώην του

Η επί δυο χρόνια αρραβωνιαστικά του Μπαλοτέλι, Μπέτυ Κουράκου, νικήτρια του Miss Europe Face, μιλάει στο i-efimerida για την σχέση της με το σταρ της Μάνστεστερ Σίτι, την πιθανότητα να έρθει διακοπές στην Ελλάδα και το γιατί δεν πήγε -όπως της ζήτησε- στην Πολωνία να τον υποστηρίξει.

«Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν προχθές. Τον άκουσα χαλαρό και με αυτοπεποίθηση, όσον αφορά τον αγώνα. Γενικά συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του. Μάλιστα μου έχει πει ότι σκοπεύει να έρθει άμεσα Ελλάδα για διακοπές». Αυτό μας είπε το γνωστό μοντέλο, το οποίο και ξυπνήσαμε από τα χαράματα για να μας μιλήσει.

Λίγες ώρες δηλαδή αφού είχε επιστρέψει από την Τουρκία όπου βρέθηκε για τις ανάγκες ενός καταλόγου, ενώ βρίσκεται και στην τελική φάση συζητήσεων για την συμμετοχή της σε ένα ελληνοτουρκικό σίριαλ με γυρίσματα στην Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη.

Αυτές ακριβώς οι υποχρεώσεις ήταν που την ανάγκασαν να αρνηθεί την πρόσκληση του Μπαλοτέλι να πάει στην Πολωνία για να τον υποστηρίξει «Μου το είχε προτείνει εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα ήδη υπογράψει συμβόλαιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...