Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Νικολέτα Καρρά: Ντύνεται νυφούλα

Η Νικολέτα Καρρά ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Κύπριο δικηγόρο. Η ηθοποιός δεν το κρύβει ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αλλά και ότι είναι έτοιμη να αποκτήσει την δική της οικογένεια.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Νικολέτα Καρρά πηγαινοέρχεται στην Κύπρο όχι μόνο για δουλειές αλλά και γιατί εκεί ζει και εργάζεται ο αγαπημένος της Φώτης Πιττάτζιης.

Η ηθοποιός μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό «Omikron» αποκάλυψε πως σκέφτεται να παντρευτεί τον Κύπριο σύντροφό της και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο γάμος τους θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στην Κύπρο.

Αυτό που η Νικολέτα τόνισε στη συνέντευξή της είναι ότι δεν αισθάνεται πως έχει μεταναστεύσει στην Κύπρο και ότι ακόμα και μετά τον γάμο της δεν προτίθεται να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί της Αφροδίτης.

«Με τον σύντροφό μου ήδη συζητάμε για γάμο και οικογένεια. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μείνω μόνιμα εδώ - η ζωή μας και πάλι θα μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, όπως άλλωστε συνέβαινε μέχρι τώρα. Ευτυχώς και ο σύντροφός μου έχει εκκρεμότητες στην Αθήνα, οπότε δεν έχουμε προβληματιστεί σχετικά με μια ενδεχόμενη μόνιμη αλλαγή χώρας» δήλωσε η όμορφη ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν στέφεται να αποκτήσει σύντομα παιδί, απάντησε πως «όλα θα γίνουν στην ώρα τους» και συμπλήρωσε: «Το παιδί μας δεν θα μεγαλώσει μόνο στην Κύπρο, αλλά θα έχει την πολυτέλεια να μεγαλώσει ανάμεσα σε δύο υπέροχες χώρες, με διαφορετικές ομορφιές η καθεμία, παίρνοντας έτσι τα καλά και από τις δύο κουλτούρες».


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...