Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η μις Αμερική στον Κλασικό Μαραθώνιο

Λάμψη διεθνών καλλιστείων θα έχει ο φετινός Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας . Η Μις Αμερική πήγε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και δήλωσε συμμετοχή.

Από τις πασαρέλες και τα καλλιστεία των ΗΠΑ , στους δρόμους της Αθήνας θα βρεθεί η Miss Teen Αμερική Ελληνίδα ομογενής Ιλεάνα Φρανγκέδης τον ερχόμενο Νοέμβριο (11/11/12). 

Η λαμπερή ελληνοαμερικανίδα βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, να συναντήσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή και να καταθέσει την συμμετοχή της για τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο
Η Ελληνίδα μις Αμερική δήλωσε  ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της και τόνισε ότι από την θέση που κατέχει, θα προβάλει με κάθε δύναμη τον ΣΕΓΑΣ, τον Κλασικό Μαραθώνιο και κατ΄ επέκταση τη χώρα μας  στις ομιλίες και εκδηλώσεις που θα παρευρίσκεται σε όλο τον κόσμο και οι οποίες απορρέουν από τις υποχρεώσεις του τίτλου που φέρει.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δεν έκρυψε την ικανοποιησή του από αυτή την εξέλιξη και αφού την ευχαρίστησε για την προβολή που θα προσφέρει στη χώρα μας στο εξωτερικό, της πρόσφερε αναμνηστικά δώρα του ΣΕΓΑΣ και του Μαραθωνίου.

Λάμψη καλλιστείων θα έχει ο φετινός Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας . Η Μις Αμερική πήγε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και δήλωσε συμμετοχή.”δήλωσε η Ιλεάνα Φρανγκέδης και συμπλήρωσε “Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2012, ένα αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της UNESCO. Πρόκειται για μια εξαιρετική διοργάνωση που προσφέρει σημαντικό έργο στην κοινωνία. Ανυπομονώ να ξαναέρθω στην Αθήνα το Νοέμβριο και να τρέξω σε αυτό τον μοναδικό αγώνα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...