Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

H Ελληνίδα που συνάντησε τον Ομπάμα πριν από τον... πρωθυπουργό!

Μήπως τελικά να βάλουμε αυτή τη διάσημη Ελληνίδα να διαπραγματευτεί με τον πρόεδρο Ομπάμα και την καγκελάριο Μέρκελ, αντί του Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών του; Απ' ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά...


Αποκλειστικά μετά από συνεννόηση με τον αμερικάνικο ραδιοφωνικό σταθμό που συνεργάζεται η παγκοσμίου φήμης σεφ Μάρθα Στιούαρτ εξασφαλίσαμε την φωτογραφία που φιλοξένησε την Μαρία Λόη στην εκπομπή της. Η ακροαματικότητα ήταν τόσο μεγάλη που περίπου δύο εκατομμύρια άκουσαν τις δυο μαγείρισσες για μισή ώρα να μιλάνε για τα μυστικά της κουζίνας αλλά και το τι αρέσει στους Αμερικάνους από την ελληνική κουζίνα.
Είναι μια σημαντική στιγμή για εμένα που σε συναντώ. Μαθαίνουμε από εσένα και εσύ σήμερα δίνεις την ευκαιρία σε μένα να δείξω τι πάει να πει Ελλάδα. Το γιαούρτι στο πήλινο, το ελληνικό κρασί αλλά και πολλά εδέσματα έχουν αγαπηθεί στο Μανχάταν και είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα" είπε χαρακτηριστικά η μαγείρισσα μας στην Martha Stweart.
Μετά την Όπρα, μετά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο όπου μαγείρεψε προσωπικά για τον πρόεδρο Ομπάμα, έρχεται αυτή η ραδιοφωνική συνέντευξη σε ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...