Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Στo ROMEO οι Πρωταθλητές πόλο Βουλιαγμένης

Πραγματοποίησαν μία σπουδαία νίκη και δικαίως βγήκαν για να το κάψουν. Η Βασίλισσα του ελληνικού πόλο, η Βουλιαγμένη, βρέθηκε στο ROMEO + για να γιορτάσει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της, την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος.

Οι Πρωταθλητές με φανερή ικανοποίηση για τον άθλο τους, γλέντησαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες με το κεφάτο πρόγραμμα του ROMEO αγκαλιά με τα κύπελλά τους!

Στο ROMEO + βρέθηκε και η Ελεάννα Παπαϊωάννου που μαζί με το Γιώργο Γιαννιά τραγούδησε γνωστές επιτυχίες της και ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ανάμεσα στους σταθερούς θαμώνες και το τηλεοπτικό κορίτσι του Χρήστου Χολίδη, η Μαρία Μπεκατώρου που έσπευσε και πάλι να απολαύσει το φίλο της!

Ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας δίνουν κάθε βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό και πρωταγωνιστούν στις νύχτες της παραλιακής.

Με ένα πρόγραμμα που κρατά το κέφι αμείωτο από την αρχή μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, το ROMEO + συνεχίζει την παράδοση των επώνυμων guests που χαρίζουν στη βραδιά μοναδικές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...