Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ozzy Osbourne: "Είμαι ενθουσιασμένος που ξανάρχομαι στην Ελλάδα"

Ιδιαίτερα σημαντική φαίνεται να είναι η συναυλία του Ozzy Osbourne στην Ελλάδα, καθώς επέλεξε την Αθήνα ως τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας τους και όπως φαίνεται θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι.

Ο λόγος που διάλεξε τη χώρα μας για το κλείσιμο της τουρνέ είναι γιατί το ελληνικό κοινό είναι ιδιαίτερα θερμό, αλλά και γιατί αγαπάει πολύ τον Ελληνα κιθαρίστα του Gus G. Οπως μάλιστα δήλωσε ο Ozzy λίγες ημέρες πριν πατήσει το πόδι του στην Αθήνα:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ξαναέρχομαι στην Ελλάδα μαζί με τους φίλους μου, τον Slash, τον Geezer Butler και τον Zak Wylde, για να ροκάρουμε όλοι μαζί στο Rockwave Festival την 1η Ιουλίου. Ο καταπληκτικός κιθαρίστας μου, ο Ελληνας Gus G., θα παίξει επίσης μαζί μου. Και είμαι ενθουσιασμένος για έναν επιπλέον λόγο, γιατί είμαι εθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Θα σας δω όλους στο Rockwave. Σας αγαπώ όλους».

Οπως συνηθίζεται στο τέλος της τουρνέ οι μπάντες τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή. Αυτό είχε γίνει και το 2010 όταν είχε παίξει τρεις ώρες ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές του.

Στο Rockwave, εκτός από τον Ελληνα Gus G., τον Ozzy θα συνοδεύσουν στη σκηνή ο θρυλικός μπασίστας των Black Sabbath, Geezer Butler, ο πρώην κιθαρίστας των Guns n Roses, Slash, που τον συνοδεύει σε επιλεκτικές συναυλίες της περιοδείας, και ο Zakk Wylde. Το τέλος της βραδιάς αναμένεται να είναι άκρως θεαματικό, με τον αθηναϊκό ουρανό να φωτίζεται από χιλιάδες πυροτεχνήματα.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...