Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Άννα Παναγιωτοπούλου: Είμαι απαισιόδοξη, οι πολιτικοί μας δεν έχουν θέληση

Για την Τέχνη, την συγκυρία που βιώνει η χώρα αλλά και την πολιτική μίλησε η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός, Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία είπε χαρακτηριστικά πως οι πολιτικοί μας δεν έχουν θέληση.

Η κυρία Παναγιωτοπούλου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα, μίλησε για την παράσταση «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;» η οποία φέρει την δική της υπογραφή, ενώ είπε πως η «επιθεώρηση είναι αντίδοτο για την κρίση».

Όσον αφορά την 20ετή απουσία της από την επιθεώρηση η γνωστή ηθοποιός λέει πως «δεν ευνοούσαν οι συνθήκες για να ασχοληθώ με την επιθεώρηση, με όλη αυτή την δήθεν ευμάρια και την υπερβολή που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια,η επιθεώρηση ανθίζει στα δύσκολα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή...για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε και να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μιλώντας για το μέλλον της χώρας μας, εμφανίστηκε απαισιόδοξη για την πορεία των πραγμάτων μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ωστόσο όσον αφορά τους πολιτικούς είπε πως «η νοοτροπία τους είναι πάντα η ίδια, δεν είμαι αισιόδοξη διότι δεν βλέπω πολιτικούς με θέληση και όρεξη ακόμα και από τα νέα πρόσωπα αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μια φούσκα με πολλές διαφορετικές απόψεις όπως βόλευε κάθε στιγμή», προσθέτοντας πως πλέον εμπιστοσύνη έχει στην δουλειά της και τους δικούς της ανθρώπους.

Για μένα έχει τελειώσει οριστικά το κεφάλαιο τηλεόραση εδώ και χρόνια τόνισε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...