Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε φουλ ερωτευμένη και με... φουλ κυτταρίτιδα; [εικόνες]

Οι τελευταίες παπαράτσι φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού αποδεικνύουν όχι μόνο ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ, μα πολύ ερωτευμένη, αλλά, δυστυχώς, για την ίδια, ότι έχε εξίσου πολύ... κυτταρίτιδα. 
Τι και αν είναι μόλις 24 χρόνων.... Η «όψη του φλοιού πορτοκαλιού» δεν κάνει τελικά καμία διάκριση...

Ο λόγος για την Μπλέικ Λάιβλι, η οποία γιόρτασε με τον εδώ και μήνες αγαπημένο της Ράιαν Ρέινολντς την εθνική εορτή των ΗΠΑ, την 4η Ιουλίου, κάνοντας μπάνιο και διασκεδάζοντας παρέα με τους φίλους τους.

Οι παπαράτσι, για μια ακόμη φορά, όμως, καραδοκούσαν και δεν την απαθανάτισαν μόνο σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, αλλά, δυστυχώς για αυτήν, ζούμαραν και στα σημεία που... δεν την κολακεύουν και τόσο!

Λίγο το vintage μαγιό που προφανώς, δεν της ταίριαζε και πολύ και το οποίο εμφανώς τη στένευε στα πόδια και στην περιφέρεια, λίγο οι πόζες, έκαναν την κυτταρίτιδα, που οι περισσότερες γυναίκες, λίγο ή πολύ έχουν να φαίνεται ακόμη εντονότερη...

Οι φωτογραφίες, πάντως, που η Μπλέικ Λάιβλι, σίγουρα θα ήθελα να κάψει, κάνουν το γύρο του κόσμου, κάνοντας πολλές γυναίκες σε όλα τα σημεία του πλανήτη να χαμογελούν... ειρωνικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...