Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ξαφνικό θρίλερ με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Εμείς οι δυο πάμε πακέτο» αφιέρωνε ο Γιώργος Παπδάκης στον ΑΝΤ1, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο... αγαπησιάρικα όσο δείχνουν μεταξύ του καναλιού του Αμαρουσίου και του παρουσιαστή.

Όπως αναφέρει η espresso, τη «βόμβα» πέταξε ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης με το «καλημέρα σας», χαλώντας την ηρεμία στο Μαρούσι! Χθες, στην έναρξη του «Πρωινού ΑΝΤ1», ο γνωστός δημοσιογράφος, εμφανώς δυσαρεστημένος, μιλώντας στους τηλεθεατές είπε:

«Εμείς για λίγες ημέρες ακόμα θα είμαστε εδώ. Για λίγες ημέρες εγώ, γιατί φεύγω για καλοκαίρι, γιατί τα παιδιά θα μείνουν εδώ. Εμείς δεν ξέρουμε αν θα είμαστε εδώ. Δεν έχει σημασία, η ζωή προχωράει, συνεχίζεται. Και τα όμορφα πράγματα έχουν κάποια στιγμή και μια αρχή και ένα τέλος. Έστω και αν ξεκίνησαν το 1988, μπορεί να τελειώσουν το 2012. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μια πλευρά, εξαρτάται και από την άλλη. Ετσι δεν είναι; Άλλωστε, το σημαντικό για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση δεν είναι η δική τους ιστορία και οι δικές τους ειδήσεις, αλλά οι ειδήσεις τις οποίες μπορούν να εκμαιεύσουν, τις ειδήσεις που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά και αυτό θα κάνουμε κι εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαστε εδώ».

Τα λεγόμενά του αυτά ήταν αρκετά για να σημάνουν συναγερμό στον ΑΝΤ1, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τον διαβεβαίωσαν πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνάντηση, όπου θα μπορούν να του θέσουν όλα τα δεδομένα.

Τα δεδομένα αυτά είναι κυρίως οικονομικής φύσης, καθώς είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει περικοπή στο κοστολόγιο της εκπομπής αλλά και στην αμοιβή του ίδιου του παρουσιαστή, όπως αναγκάζουν οι «επιταγές» των καιρών. Σίγουρα όμως και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και όπως όλα δείχνουν τελικά θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή και να συνεχίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...