Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ποια είναι η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, η νέα μεταγραφή του Mega

Η νεοαφιχθείσα στο Mega από τον ΣΚΑΪ, Ράνια Τζίμα, είναι Θεσσαλονικιά, γαλλομαθής, αγαπά τη μαγειρική, το τζόκινγκ, το σινεμά. Η ίδια δηλώνει ευχαριστημένη από τη ζωή της, ολιγαρκής και προσαρμοσμένη στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», την Ράνια Τζίμα οδήγησε στη δημοσιογραφία το... ανήσυχο πνεύμα της! Μπορεί από μικρή να ονειρευόταν να σπουδάσει Νομικά, ωστόσο στην τελευταία τάξη του Λυκείου έκανε τη μεγάλη «στροφή» και επέλεξε τη δημοσιογραφία, μια επιλογή που προκάλεσε και απορία, δημιούργησε, όμως, και μεγάλη αγωνία στους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν έχουμε κανέναν σε αυτόν το χώρο, πώς θα ξεκινήσεις, τι θα κάνεις» της έλεγε ο πατέρας της, μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. «Πως θα προχωρήσεις τη ζωή σου» ήταν η ερώτηση τη μητέρας της η οποία αγωνιούσε για τα ακατάστατα ωράρια του επαγγέλματος και η οποία σήμερα, δυστυχώς, δεν ζει για να καμαρώσει την κόρη της στο Mega.

Πάντως, η δημοσιογράφος, δεν άκουσε κανέναν από τους δύο, έκανε την επιλογή της και κηνύγησε το όνειρό της. «Από μικρή αποφάσιζα και ενεργούσα μόνη μου», λέει η ίδια και διευκρινίζει ότι ακριβώς έτσι αντιμετώπισε και την μετάβαση από το κανάλι του Φαλήρου σε αυτό της Μεσογείων. «Αλλωστε, μοναχικά βιώνω τις καταστάσεις. Συγκεντρώνομαι καλύτερα στις σκέψεις μου και αυτό μου επιτρέπει να αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεών μου».

«Καλώς όρισες Ράνια, στο Mega. Ελπίζω να αισθανθείς πολύ γρήγορα ότι ήρθες σπίτι σου!» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο διευθυντής ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού στη σελίδα του στο Facebook για τα... καλωσορίσματα. Και η ίδια βέβαια, μέσω Facebook επέλεξε λίγο αργότερα να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του καναλιού για την υποδοχή που τις επιφύλαξαν: «Το Mega είναι μεγάλο σχολείο, το καταλαβαίνεις από την πρώτη ημέρα... Η στήριξη, δε, είναι υπεράνω κάθε προσδοκίας».

Πέρα από τη δημοσιογραρία, η 30χρονη Θεσσαλονικιά, φαίνεται, πάνως ότι αγαπά το τζόκινγκ, το σινεμά, τη μαγειρική και ιδιαίτερα την πολίτικη. Επίσης, με δοδομένο ότι δεν πολυβγαίνει, είναι πολύ πιθανό να την συναντήσει κανείς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τα οποία προτιμά να μετακινείται, μιας και αποφεύγει τα ταξί για λόγους οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...