Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Οι τρεις Χάριτες»

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι... αδελφές Χαρίτου, ήταν τρεις γυναίκες στην ηλικία των 30, των οποίων την καθημερινότητα παρακολουθούσε με φανατισμό όλη η Ελλάδα. Πώς, άραγε, να μοιάζουν σήμερα η «Ολγα», η «Μαρία» και η «Ειρήνη»;

Η θρυλική σειρά «Οι τρεις Χάριτες» άρχισε να προβάλλεται στο ξεκίνημα της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, από τη συχνότητα του Mega, καθηλώνοντας στους καναπέδες τους χιλιάδες τηλεθεατές που με φανατισμό παρακολουθήσουν την καθημερινότητα των τριών αδελφών, που η τύχη της είχε φέρει μετά από χρόνια να συγκατοικούν στο πατρικό τους σπίτι.


Πρωταγωνίστριες, της σειράς της οποίας το σενάριο υπέγραφαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, η Αννα Παναγιωτοπούλου («Ολγα»), η Νένα Μεντή («Μαρία») και η Μίνα Αδαμάκη («Ειρήνη»).

Η συγκατοίκηση των τριών αδελφών ξεκίνησε όταν στο πατρικό της «οικογένειας Χαρίτου», στο οποίο έμενε η ανύπαντρη, μικρότερη κόρη της οικογένειας Ειρήνη, καταφθάνει η μεγαλύτερη και χήρα αδερφή της «Ολγα», με σκοπό να μείνει εκεί προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου σπιτιού που χτίζει.

Λίγο αργότερα «στην παρέα» προστίθεται και η μεσαία κόρη της οικογένειας Χαρίτου», η «Μαρία», η οποία αναγκάζεται να καταφύγει στο πατρικό της, όταν πιάνει επ΄ αυτοφόρω το σύζυγό της Γιάννη σε «τρυφερές στιγμές» με τη φίλη της «Νάντια».

Τις τρεις αδελφές επισκέπτονται συχνά η θεία τους «Μπεμπέκα», την οποία υποδυόταν η Αννα Κυριακού, καθώς και ο αδερφός των τριών κοριτσιών, «Ανδρέας» (Μιχάλης Ρέππας), αλλά και η κόρη της «Ολγας», «Τέτη», (Αννα Κουρή), με αποτέλεσμα οι ιστορίες από την καθημερινότητα της «Ολγας», της «Μαρίας» και της «Ειρήνης» να γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες.

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς:


«Μαρία Χαρίτου», η Νένα Μεντή..

«Ειρήνη Χαρίτου», η Μίνα Αδαμάκη...

 
«Ολγα Χαρίτου», η Αννα Παναγιωτοπούλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...