Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Γάμος Παπουτσάκη-Πιλαφά: Η νύφη ξύρισε το μουστάκι στον γαμπρό πριν τον γάμο!

Όπως ακριβώς τον είχαν φανταστεί έγινε χθες το απόγευμα ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς στη Δονούσα.

Σε ένα παραδοσιακό ξωκλήσι της Παναγίας η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ένωσαν τις ζωές τους παρουσία λίγων και καλών φίλων και συγγενών. Την παράσταση για λίγο από τη νύφη έκλεψε ο γαμπρός ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς μουστάκι καθώς το ξύρισε ύστερα από παρότρυνση της νύφης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έλαμπε μέσα σε ένα λευκό λιτό φόρεμα που φορούσε ενώ στα πλούσια μαλλιά της που είχε αφήσει κάτω φορούσε ένα όμορφο στεφανάκι από φρέσκα λουλούδια. Στο γάμο έδωσαν ο παρών πολλοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού όπως η Ντορέτα Παπαδημητρίου, η Στέλλα Καλλή, η Τζένη Μπότση, ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος επιμελήθηκε το λουκ της νύφης.

Συγκινητική στιγμή λίγο πριν την τελετή ήταν όταν ο πατέρας της νύφης, Μιχάλης Παπουτσάκης παρέδωσε την κόρη του στον γαμπρό λέγοντάς του να την προσέχει.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε εστιατόριο δίπλα ακριβώς από την εκκλησία όπου οι παραδοσιακοί μεζέδες έδωσαν και πήραν ενώ ο καμπανίτης και τοπικά κρασιά έρεαν άφθονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...