Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Κατερίνα Στικούδη: Ο ρατσισμός, οι αφραγκιές και το φλερτ από γυναίκες

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση της Στικούδη στο περιοδικό Εγώ Weekly. Κάτι που δεν το λες και συνηθισμένο, αφού η Κατερίνα προτιμά να δείχνει σέξι, παρά να αποκαλύπτει οτιδήποτε πολύ προσωπικό.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα. Κατάλαβα, όμως, ότι για το καθετί πρέπει να παλεύεις. Ευτυχώς, έχω αρκετά ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού στη ζωή μου. Όταν κάτι πήγαινε πολύ άσχημα, το έβλεπα χιουμοριστικά. Θυμάμαι έλεγα: "Τι θα γίνει; Θα φάμε ένα γιαούρτι σήμερα ή δύο;"! Βίωνα μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά έμαθα πράγματα και κυρίως να έχω πίστη και να μην το βάζω ποτέ κάτω». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Eγώ Weekly η Κατερίνα Στικούδη σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ξεκινώντας.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η σέξι παρουσιάστρια μίλησε για τον ρατσισμό που αντιμετωπίζει «Υπάρχει ρατσισμός στη hip hop σκηνή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Οι άνδρες καλλιτέχνες νιώθουν ότι μόνο εκείνοι μπορούν να την υπηρετήσουν (...) Έχω δεχθεί σχόλια, κριτική, δυσαρέσκεια και ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε περιμένω να μου στήσουν λάβαρα και να μου πουν συγχαρητήρια. Δύσκολα υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική».

Αν και το μόνο που θα θυμάται κάποιος δέκα μέρες μετά είναι το αν την έχει φλερτάρει άλλη γυναίκα «Αντέδρασα φυσιολογικά. Χαμογέλασα! Δεν βλέπω κάτι τρομακτικό και περίεργο σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει. Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στην αγάπη και τον έρωτα».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...