Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το γλυκύτατο αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πολύ γνωστός τραγουδιστής…

Από μικρός ήταν ένα πολύ όμορφο και γλυκό παιδί. Το γαλάζιο βλέμμα του μαγνήτιζε τους πάντες, ενώ από τότε ήταν ένα καλό και ευγενικό παιδί. Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1984 στην Αθήνα και μέχρι τα 22 του ασχολήθηκε με το μπάσκετ.

Τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο «Dream Show», ενώ είχε ασχοληθεί με το χώρο της μόδας ως μοντέλο. Σήμερα, έχει πλέον αποκτήσει το δικό του κοινό ως τραγουδιστής, έχοντας κάνει σταθερά βήματα στη δισκογραφία. Παράλληλα, οι θαυμάστριες τον ακολουθούν σε κάθε του βήματα καθώς είναι ένας από τους πιο όμορφους τραγουδιστές που διαθέτει η χώρα μας.

Ενάμιση χρόνο πριν έλαβε μέρος στο χορευτικό σόου του ANT1 «Dancing with the Stars», όπου, τελικά, μαζί με την παρτενέρ του, Μαρία Αντιμισάρη, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του νεαρού τραγουδιστή είναι, εδώ και χρόνια, ότι αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιδιά της σοουμπίζ. Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του γεμίζοντας τις μπαταρίες του για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Πρόσφατα τον είδαμε σε διακοπές με τη φίλη του, Εριέττα Κούρκουλου, στο νησί της Αποκάλυψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...