Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ελεύθερη επιτέλους η Σαράποβα

Όταν το 2010 ο Σλοβένος παίκτης της Εφές, Σάσα Βούγιασιτς έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη Μαρία Σαράποβα, προκάλεσε το μένος εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον πλανήτη. Ησυχάστε, κύριοι. Μόλις χώρισαν...

Για την ακρίβεια: δεν χώρισαν τώρα, αλλά αρχές Ιουνίου. Ωστόσο, η μεγάλη τενίστρια, γνωστή για το ερμητικά κλειστό της στόμα στους δημοσιογράφους, μίλησε μόλις εχθές για τον χωρισμό τους στα Αμερικάνικα tabloid, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του US Open.

"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά ήταν μια κοινή απόφαση. Έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, εξακολουθούμε να νιώθουμε φίλοι και περάσαμε πολύ όμορφα χρόνια μαζί", δήλωσε το φαβορί ο US Open. Αμέσως μετά εξήγησε πως έπρεπε να βρεθεί μια λύση, αφού οι καριέρες και των δό αθλητών είχαν μπει εμπόδιο.

Να σημειωθεί πως ο Βούγιασιτς άφησε πρόσφατα το ΝΒΑ για την Τουρκία, οπότε και προφανώς τα πράγματα μεταξύ τους δυσκόλεψαν...

"Ζήσαμε όμορφες στιγμές σαν ζευγάρι, αλλά οι καριέρες μας έχουν τόσο ιδιόμορφο αγωνιστικό πρόγραμμα που δεν μπορούσαμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Εκείνος δε μπορούσε να ταξιδεύει συχνά πια. Τους τελευταίους δέκα μήνες που παίζει στην Τουρκία δεν κατάφερε να έρθει στις ΗΠΑ ούτε μία φορά", συνέχισε.





ΠΗΓΗ: ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...