Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Α. Ρουβά: Η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη ζωή του Σάκη και της Κάτιας!

Η Αναστασία είναι από τα πιο όμορφα κοριτσάκια που έχουμε δει. Με γονείς τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη άλλωστε δεν θα μπορούσε να μην είναι. Η ομοιότητα με τον μπαμπά της είναι απίστευτη ενώ έχει πάρει και αρκετή από τη λάμψη του... Η δεσποινίδα Ρουβά, που θα κλείσει σε λίγους μήνες τα 4, έχει καταφέρει ήδη να κλέψει τις εντυπώσεις!

Το γεγονός ότι έχει διάσημους γονείς την έχει κάνει να φιγουράρει κάθε εβδομάδα στα περιοδικά. Ωστόσο, είναι μια μικρή star από μόνη της και φυσικά πρωταγωνίστρια στη ζωή του Σάκη και της Κάτιας. Η πρωτότοκη κόρη, παιδί ενός παθιασμένου έρωτα δεν θα μπορούσε να μην γίνει προτεραιότητα τους.

Το μοντέλο, μετά τη γέννησή της, άφησε για λίγο πίσω την καριέρα της για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της μικρής και μοιάζει να μην το έχει μετανιώσει καθόλου! Η Αναστασία εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερο παιδί, γεμάτο ενέργεια και όρεξη να μάθει τα πάντα.

Εκτός από τον Ρουβά junior θα αποκτήσει σύντομα κι ένα ακόμα αδερφάκι. Παρόλα αυτά δεν έχει πάψει να είναι η γυναίκα της ζωής του τραγουδιστή. Μπαμπάς και κόρη έχουν μία πολύ δυνατή σχέση και φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση.

Αυτό που μας εντυπωσίασε όλους ήταν η πρόσφατη εμφάνιση της μικρής στη συναυλία του Σάκη στην Αρχαία Ολυμπία. Όρμηξε στη σκηνή για να είναι δίπλα στο μπαμπά της κι εκείνος, που ποτέ δεν της χαλάει χατίρι, τραγούδησε κρατώντας την αγκαλιά!

Όλο το καλοκαίρι άλλωστε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν αφιερωμένο στην μικρή αφού σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να πάει στον παιδικό σταθμό. Οι γονείς της την πήραν μαζί τους για ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο αφήνοντας τον αδερφό της στους γονείς της Κάτιας.

Η Αναστασία για μία ακόμη φορά ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια τόσο στην καθημερινότητά των δικών της όσο και στις εξόδους της στο κοσμοπολίτικο νησί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...