Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η Παραντίς βγαίνει με Γάλλο δισεκατομυριούχο-Ο Ντεπ έδωσε την ευλογιά του [εικόνες]

Λίγους μήνες μετά τον επίσημο χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεπ, η Βανέσα Παραντίς έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη στο πρόσωπο του βαθύπλουτου Γάλλου Γκαι Ντέιβιντ Γκάρμπι. Ο πρώην συζυγός της όχι μόνο εγκρίνει την επιλογή της, αλλά πήρε και τα παιδιά ώστε να μπορέσει το ζευγάρι να περάσει μια εβδομάδα μόνο του στην πρώην οικογενειακή βίλα.

«Ο Γκάι έχει κάνει την Βανέσα να χαμογελά και να έχει διάθεση να τραγουδήσει και να γράψει τραγούδια ξανά. Οι δυο τους (που γνωρίστηκαν σε μια πτήση Λος Άντζελες-Παρίσι τον Μάιο) έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Τους αρέσει να πηγαίνουν για ήσυχα ρομαντικά δείπνα στο Παρίσι και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Ενώ ο Γκάι της έχει πει ότι είναι πρόθυμος να της δώσει όσο χρόνο επιθυμεί», δήλωσε πηγή κοντά στην Γαλλίδα τραγουδίστρια στην βρετανική εφημερίδα Sun.

Όσον αφορά την αντίδραση του Τζόνι Ντεπ στα νέα, αυτή είναι πέρα για πολιτισμένη. Σύμφωνα με στενό του φίλο «Το μόνο που θέλει ο Τζόνι είναι να δει την Βανέσα ευτυχισμένη ξανά. Σκεφτείτε ότι της έχει δώσει πρόσβαση στην βίλα στην περιοχή Plan de La Tour στην Νότια Γαλλία και της έχει πει ότι θα είναι για πάντα το σπίτι της. Ενώ στην ίδια βίλα πέρασε η Βανέσα και μια ανέμελη εβδομάδα διακοπών με τον εραστή της πριν το προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι με γιοτ στο Σαν Τροπέ».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...