Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή είναι η Αμερικάνικη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος [βίντεο]

Εξαιρετικά θετικές είναι οι κριτικές από το πρώτο trailer του Banshee, της τηλεοπτικής σειράς που υπογράφει ο Άλαν Μπαλ (δημιουργός του True Blood) και ο βραβευμένος Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης Γκρέγκ Γαιτάνης. Μέσα στο cast φιγουράρει και το όνομα του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Σε μια μικρή πόλη της Πενσιλβάνια ονόματι Banshee ένας αινιγματικός πρώην κατάδικος και επαγγελματιάς κλέφτης «κλέβει» την ταυτότητα του σερίφη. Απέναντί του στέκεται ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος -σύμφωνα με το fthis- υποδύεται τον Ουκρανό μαφιόζο.

Αυτό είναι μέσες άκρες το concept του Banshee το οποίο αποτελείται από 10 επεισόδια και κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο HBO.

Το μεγαλύτερο ατού της σειράς, γύρω από την οποία υπάρχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον, δεν είναι στην πραγματικότητα ο Άλαν Μπαλ, αλλά ο Γκρέγκ Γαιτάνης που είναι αποφασισμένος να ενσωματώσει μέσα της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Άλλωστε είναι γνωστή η σχέση του βραβευμένου σκηνοθέτη με την Σίλικον Βάλει, καθώς υπήρξε από τους πρώτους επενδυτές σε startups όπως twitter, square και Pinterest.


Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...