Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στράτος Τζώρτζογλου: Βρισκόμαστε στη φάση του χειρουργείου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς και ερμηνευτές της τέχνης της υποκριτικής, μετρώντας ήδη μια σειρά από σημαντικές συνεργασίες στο θεατρικό σανίδι, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. 

Αναζητώντας την προσωπική του Ιθάκη, έφτασε μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιστεύει ότι:“...η ευτυχία είναι ένα είδος ονείρου, που τελικά κανείς δεν τη βιώνει, γιατί μας λείπει η επαφή με την ψυχή μας...”.
Αντιμετωπίζοντας την τωρινή κατάσταση της Ελλάδας ως “...ένα αναγκαίο σκοτάδι, για να οδηγηθούμε εν τέλει στο Φως...”, δεν παύει να πιστεύει ότι “... εμείς δημιουργούμε το μέλλον μας, δημιουργώντας το παρόν μας...”.
 
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την οικονομική κρίση, που ταλανίζει συθέμελα τη χώρα μας; 

Δεν μπορεί να αποτελεί σταθμό μιζέριας, το ότι η Ελλάδα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή περνάει τη φάση του χειρουργείου, γιατί τη μιζέρια τη βιώναμε επί είκοσι χρόνια και ζούσαμε στην ψευδαίσθηση του πλούτου, που ήταν πλαστικός μέσα από κάρτες, ψεύτικα ιδανικά και έναν καρκίνο, που τον είχε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν τον πέρναμε χαμπάρι, όταν ζολυσαμε στις εποχές της ευημερίας. Η παρούσα φάση είναι επώδυνη και τρομακτική, αλλά είναι αναγκαία, για να ξεπροβάλλει ο ήλιος του αύριο. Άλλωστε, όπως λέγεται, η πιο βαθιά νύχτα είναι ακριβώς λίγο πριν ξημερώσει. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να περάσουμε το σκοτάδι και το τούνελ, έτσι ώστε μετά να βγει μια Ελλάδα υπέροχη , η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ζούμε τόσα χρόνια τώρα.


metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...