Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Λάουρα Νάργες: «Η Σκορδά και η Μενεγάκη δεν θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Γερμανική τηλεόραση»

Για την ελληνική και τη γερμανική τηλεόραση μίλησε η Λάουρα Νάργες καθώς και για τις διαφορές της.

Η νεαρή tv persona αναφέρθηκε στις αγαπημένες της παρουσιάστριες τη Φαίη Σκορδά και την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας πως δεν θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην γερμανική τηλεόραση λόγω διαφορετικής νοοτροπίας.


Stefan Raab
Cover of Stefan Raab
«Είναι δύσκολο. Η γερμανική τηλεόραση δεν έχει σχέση με την ελληνική. Είναι μελετημένη ακόμη και η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στον "αέρα". Η δουλειά εκεί είναι πιο επαγγελματική και οι παρουσιαστές δεν είναι τόσο "ελεύθεροι" όσο εδώ. Για παράδειγμα, δεν θα ακουστεί ποτέ η η φράση "με πληροφορούν από το κοντρόλ". Οι δημοσιογράφοι, όταν κάνουν συνέντευξη, δεν αποκαλύπτουν αν είναι φίλοι με τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους. Οι παρουσιαστές που υπάρχουν εκεί είναι μετρημένοι στο ένα χέρι και βρίσκονται στην τηλεόραση για 10-15 χρόνια. Αν γίνει μια τηλεμεταγραφή στη Γερμανία είναι τεράστια είδηση. Επίσης, οι περισσότεροι παρουσιαστές είναι δημοσιογράφοι με πολλές σπουδές και τεράστια βιογραφικά. Η γερμανική τηλεόραση είναι πολύ απαιτητική! Ο παρουσιαστής που θαυμάζω είναι ο Stefan Raab, ο οποίος κάνει εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν ξέρει κανείς τίποτε για τα προσωπικά του. Δεν ξέρει κανείς αν είναι παντρεμένος, αν έχει παιδιά! Δεν επιβίωσε λόγω της προβολής της προσωπικής του ζωής. Πέρυσι, ήταν καλεσμένος σε ένα show και αφού έδειξαν ένα πλάνο του, στη συνέχεια η κάμερα γύρισε στο κοινό, όπου ήταν μια γυναίκα και δύο παιδιά. Όλοι θεώρησαν ότι αυτή ήταν η οικογένειά του, αλλά και πάλι δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όλα αυτά γενικά, έχουν να κάνουν και με την κοινωνία και το περιβάλλον στο οποίο κάνεις καριέρα. Ο παρουσιαστής εκεί είναι πάντα δημοσιογράφος. Υπάρχουν όμως, και μικρές παρουσιαστριες που θεωρούνται trash! Υπάρχει το παράδειγμα μίας, η οποία ξεκίνησε από μουσικό κανάλι, στη συνέχεια πήγε σε ιδιωτικό και μετά εξαφανίστηκε!»

Η Λάουρα Νάργες μίλησε, όμως, και για την οικογένειά της λέγοντας πως έχει άριστες σχέσεις με τη μητέρα και την αδελφή της αν και αποτελούν τους πιο σκληρούς κριτές της.

«Μπορούμε να γελάμε μέχρι τελικής πτώσης με την αδελφή μου, Δέσποινα. Κάνουμε χαζομάρες μεταξύ μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το δώρο που μου έκανε όταν ήμουν 11. Λάτρευα τη Britney Spears κι εκείνη μου πήρε το εισιτήριο για τη συναυλία της, στο Dortmund το 2001. Είναι μεγαλύτερη μου κατά 10 χρόνια και το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν ότι μου άρεσαν πιο πολύ τα ρούχα της από τα δικά μου.

Όταν οι γονείς μας έβγαιναν, εκείνη μου έκανε baby sitting. Για να περάσει η ώρα κάναμε photo shooting... Ντυνόμασταν, βαφόμασταν και υπάρχουν πραγματικά κάποιες πολλές ντροπιαστικές φωτογραφίες από εκείνα τα χρόνια», δηλώνει στο fthis η νεαρή παρουσιάστρια !
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...