Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Ότι η Angelina Jolie έχει κάπως περίεργα γούστα, είναι λίγο πολύ γνωστό. Ότι ο μέλλων σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της Brad Pitt, είναι διατεθειμένος να της ικανοποιήσει οποιαδήποτε τρελή και ίσως παράλογη απαίτηση, προκειμένου η Angie να είναι ευτυχισμένη, είναι και αυτό γνωστό. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό, ή τουλάχιστον ήταν μέχρι πριν λίγες ώρες, είναι το γαμήλιο δώρο που έκανε ο διάσημος ηθοποιός στην αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, ο γόης του Hollywood ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 250.000 λιρών, προκειμένου να φτιάξει ένα άρτια εξοπλισμένο....οπλοστάσιο στην καλή του! Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας αποκάλυψε:

«Ο Brad προβληματίστηκε πολύ σχετικά με το γαμήλιο δώρο που θα κάνει στην Angelina. Στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε πάντα τα περίεργα γούστα της γυναίκας του και φυσικά τα φιαλίδια με αίμα που είχε ανταλλάξει με τον πρώην της Billy Bob Thornton την ημέρα του γάμου τους. Ήθελε λοιπόν κάτι εξίσου... περίεργο και εντυπωσιακό. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η Angelina βρίσκει τη σκοποβολή και γενικότερα τα όπλα αφροδιασιακά. Aς μην ξεχνάμε επίσης ότι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mr & Mrs Smith, ταινία στην οποία τα όπλα είχαν κεντρικό ρόλο».

Eκτός φυσικά από αφροδισιακά, η διάσημη ηθοποιός βρίσκει τα όπλα και γενικά τη σκοποβολή... αγχολυτικά, κάτι που επίσης γνωρίζει ο ερωτευμένος σύζυγος. Βέβαια, έλαβε σοβαρά υπόψη του και το γεγονός όι μέσα στο σπίτι υπάρχουν και έξι παιδιά, κι έτσι το δωράκι του (!) δεν ενσωματώθηκε στο φτωχικό τους, αλλά σε μία τεράστια έκταση που έχει στην κατοχή του το ζευγάρι στη Νότια Γαλλία.

Όχι τίποτα άλλο, να μπορεί να πυροβολεί ανενόχλητο το κορίτσι! Τι άλλο θα ακούσουμε...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...