Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το Cirque du Soleil στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Χτες το μεσημέρι, με πρόσωπα γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό, τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων  «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», υποδέχτηκαν τους  πρίγκιπες  και τις πριγκίπισσες, τους αγγέλους, τη μπάντα, τους τραγουδιστές, τους ζογκλέρ και τους κλόουν που κατέκλυσαν τους χώρους του νοσοκομείου, τους διαδρόμους και τα δωμάτια, και τα γέμισαν με μουσική, κωμικά δρώμενα και ακροβατικές φιγούρες!

Ήταν οι καλλιτέχνες του φημισμένου Cirque du Soleil, που με τα εντυπωσιακά κοστούμια και το αστείρευτο κέφι τους θέλησαν να δώσουν στα άρρωστα παιδιά μια γεύση από την φαντασμαγορική παράσταση  «Alegria», που δίνουν αυτές τις μέρες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Κι εκείνα κοιτούσαν με δέος όλες αυτές τις αλλόκοτες και παραμυθένιες φιγούρες να κινούνται ανάμεσα τους, πότε μαγεμένα, πότε απορημένα, τα πιο μικρά κάποιες στιγμές λίγο φοβισμένα, και στο τέλος ξεσπούσαν σε γέλια και θερμά χειροκροτήματα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους, βαθιά συγκινημένη  βλέποντας τους καλλιτέχνες του Cirque du Soleil να προσφέρουν τόση χαρά και κουράγιο σε όλα τα παιδιά μέσα στον χώρο όπου δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Για άλλη μια φορά η κυρία Βαρδινογιάννη τους συνεχάρη για την ευαισθησία τους και τους ευχαρίστησε θερμά για τον χρόνο που διέθεσαν παρά το βαρύ πρόγραμμά τους για να βρεθούν στο πλευρό των παιδιών και να τους χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Επίσης τους ευχαρίστησε για άλλη μια φορά που αφιέρωσαν μία από τις παραστάσεις τους  για την υποστήριξη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», και για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του νέου οράματός της «ΕΛΠΙΔΑΣ»,  τη δημιουργία της «Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών», που θα λειτουργήσει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Η προσφορά αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των μελών και των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ καθώς στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Alegria, κύριoς Βruno Darmaniac, μαζί με τους καλλιτέχνες, τοποθέτησαν το αστέρι του Cirque du Soleil στον τοίχο του Νοσοκομείου με τον «Ουρανό των Αστεριών» όπου η ΕΛΠΙΔΑ τιμά τους συμμάχους της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...