Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

H νέα Τζάνις Τζόπλιν είναι Ελληνίδα και 10 χρονών [εικόνες+βίντεο]

Η 10χρονη Σάρα Μενουδάκη, ελληνίδα τρίτης γενιάς από τον Καναδά, έχει εντυπωσιάσει τους ειδικούς με την ποιότητα της φωνής της, ενώ δεκάδες ξένα ΜΜΕ της έχουν κάνει αφιέρωμα. Το μόνο που χρειάζεται για να πειστείτε είναι να την ακούσετε να τραγουδάει (μαζί με το group της Motion Device) Όζι Όσμπουρν, Τζάνις Τζόπλιν ή Άλις Κούπερ.

Εγγονή διευθυντή ορχήστρας της χορωδίας Ορφέας στο Τορόντο (μετανάστης από το Ξεροκάμπι Λακωνίας) και κόρη του Γιάννη Μενουδάκη (ο οποίος εκτελεί και χρέη μάνατζερ), η μικρή Σάρα άρχισε να ακούει ροκ από τεσάρων ετών, ενώ στα έξι της τραγουδούσε μπροστά σε κοινό το Knockin' on Heaven's Door του Μπομπ Ντίλαν.

Μαζί της στην σκηνή βρίσκονται σταθερά τα άλλα δυο αδέλφια της (12 και 15 χρονών αντίστοιχα), ο 18χρονος ξαδελφός τους και ένας οικογενειακός φίλος τους. Αυτή είναι η σύσταση του συγκροτήματος Motion Device, με την φωνή της Σάρας να είμαι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Χαρακτηριστικά ο συγγραφέας του βιβλίου The Doors, Τζιμ Τσέρι δήλωσε «Ακούω κάτι από την Janis Joplin στη φωνή της Σάρας. Ταυτόχρονα υπάρχει μία απροσδιόριστη ποιότητα, κάτι που δίνει στη φωνή της δυναμισμό, που σε κάνει να θέλεις να την ακούς», ενώ ο Ντι Σνάιντερ των Twisted Sister είπε: «Είναι τρομερή η Σάρα. Την μεγαλώνουν σωστά».

Η ίδια δεν μιλά ελληνικά, ούτε έχει καταφέρει να επισκεφτεί ακόμη την Ελλάδα, αλλά την έχει ζει μέσα από τα διάφορα αναμνηστικά και ονειρεύεται «μια μέρα η μουσική θα μας οδηγήσει στην πατρίδα».

Πηγή: | iefimerida.gr
Janis_Joplin_s_Spirit_Soul_is_ALIVE... από lpage2424
Alice_Cooper_-_School_s_Out_cover... από lpage2424
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...