Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

H Παπαρίζου δείχνει το εσωρουχό της στον Κύπριο πρόεδρο [εικόνες]

Επίσημη προσκεκλημένη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, στα πλαίσια γκαλά που έλαβε χώρα στο προεδρικό μέγαρο. Εκεί που, πέρα από τις φωνητικές της ικανότητες, του έδειξε πολλά παραπάνω.

Λίγες μέρες μετά το γνωστό επεισόδιο όπου η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε επί σκηνής ότι δεν φοράει εσώρουχο, ήρθε η διάψευση από την πραγματικότητα.

Γιατί το τι εσώρουχο φοράει η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι κάτι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο επίσημο γκαλά που έλαβε χώρα εντός του προεδρικού μεγάρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Κύπριος πρόεδρος (που συνοδευόταν από την συζυγό του) έδειξε σαστισμένος όταν το εσώρουχο της Έλενας (λόγω των χορευτικών της κινήσεων και του μικρού μήκους του φορεματός της) έκανε την εμφάνισή του.

«Ήταν η έκπληξη της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ενθουσίασε τον κόσμο όχι μόνο με τις χορευτικές τις ικανότητες, αλλά και με τις φωνητικές. Παρόλα αυτά η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι αποκαλύφθηκε και το εσώρουχό της κατά τη διάρκεια του χορευτικού της», δήλωσε σχετικά Κύπριος δημοσιογράφος-αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...