Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η πρώτη συνέντευξη της K. Stewart μετά το σκάνδαλο!

H Kristen Stewart προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Παρόλο που η σχέση της με τον Robert Pattinson ήταν γνωστή... η νεαρή ηθοποιός απέφευγε να την προβάλει στα μέσα. Μέχρι που ήρθε στο φως η παράνομη σχέση της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders.

Η 22χρονη star και ο επεισοδιακός χωρισμός της από τον Pattinson έγινε πρώτο θέμα στον διεθνή τύπο και ενώ η ίδια είχε δείξει μεταμέλεια μετά το σκάνδαλο, δεν είχε μιλήσει επίσημα μετά από αυτό. Τώρα, επιστρέφει με μία ξεχωριστή φωτογράφιση για το τεύχος Οκτωβρίου της βρετανικής Vogue. Αισθησιακή και εντυπωσιακή ποζάρει στον φωτογράφο της βασιλικής οικογένειας, Mario Testino.
Η πρωταγωνίστρια του Twilight, στην συνέντευξή της στο περιοδικό, εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να ζεις με τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και να ανταπεξέλθεις σε αυτό, κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει.

“Ο κόσμος πιστεύει πως είναι εύκολο όλο αυτό που βλέπει στο γυαλί, ότι απλά στέκεσαι στο κόκκινο χαλί, παίζεις σε μια ταινία και βγάζεις πολλά λεφτά. Αλλά θα μιλήσω ανοιχτά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα μπορούσα να σκεφτώ πως είμαι διάσημη και να βρω τρόπους για να “πουλήσω” τον εαυτό μου στα μέσα. Δεν ξέρω όμως πως θα ήμουν εάν σκεφτόμουνα έτσι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...