Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μέχρι που έφτασε η Kate Hudson για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, όταν, με τον πρώην σύζυγό της, Chris Robinson, έφερε στον κόσμο τον μικρό Ryder Russell, η Kate Hudson είχε πάρει πολύ βάρος... το οποίο δυσκολεύτηκε, στη συνέχεια, να ξεφορτωθεί. 

Η διαφορά στο σώμα της ηθοποιού φαίνεται αμέσως γιατί η ίδια είναι τόσο μικροκαμωμένη.

Έτσι, μετά την γέννα του δεύτερου γιου της, Bingham Bellamy, περιμέναμε όλοι να δούμε την σιλουέτα στις πρώτες, δημόσιες εμφανίσεις της.


Kate Hudson after her appearance on the David ...
(Photo credit: Wikipedia)
Και ενώ, αφού τις είδαμε, θεωρήσαμε αμέσως ότι το σώμα της επανήλθε αμέσως, η ίδια έδωσε μία διαφορετική, εκδοχή της πραγματικότητας, μιλώντας στο περιοδικό Star:

«Αφοσιωνόμουν, έξι ώρες καθημερινά, στη γυμναστική. Έκανα 45 έως 55 λεπτά αερόβιας, και μετά μία ώρα pilates ή yoga, τρεις φορές την ημέρα», είπε.

Η ηθοποιός, που φημίζεται για το καλογυμνασμένο σώμα της, υποστήριξε ότι οφείλει την εντυπωσιακή εικόνα του στη γυμναστική.

«Δεν κάνω δίαιτα. Το να κάνεις δίαιτα στην οικογένειά μας είναι λάθος. Η μαμά μου μαγειρεύει συνέχεια κοτόπουλο και dumplings. Και λατρεύω τα scones, με χτυπημένη κρέμα και μαρμελάδα. Δεν μπορώ να μην τα φάω!», είπε η ηθοποιός.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...