Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ιωάννα Ντεντή: Αγνώριστη σε Ρωσικό περιοδικό το κορίτσι του «Next Top Model»!

Την καριέρα της να απογειώνεται βλέπει η Ιωάννα Ντεντή στο εξωτερικό.
Μπορεί το κορίτσι να μην κατάφερε να πιάσει την κορυφή του εγχώριου «Next Top Model» κι ας έφτασε ένα βήμα πριν την κορυφή αλλά δεν πτοήθηκε «άνοιξε τα φτερά της» εκτός συνόρων και επιβεβαιώθηκε!

Η Ιωάννα πλέον ζει κυρίως σε Νέα Υόρκη και Μιλάνο αλλά ταξιδεύει συνεχώς σε πολλές χώρες του κόσμου ανάλογα με τις προτάσεις που δέχεται.

Μετά το τέλος του «Next Top Model» οι προσφορές από το εξωτερικό για την Ιωάννα Ντεντή ήταν δεκάδες. Οπότε και εκείνη ξεκίνησε μια ραγδαία ανερχόμενη πορεία που πέρασε από τουρκικά περιοδικά μόδας, περπάτησε στις πασαρέλες του Μιλάνου και, εδώ και μερικούς μήνες, την έχει κερδίσει η Νέα Υόρκη.

Πιο σημαντική -και ταυτόχρονα πιο σέξι- συνεργασία της μέχρι αυτή την στιγμή είναι η φωτογράφηση μόδας που έκανε για το ανοιξιάτικο τεύχος του Τank, όταν και βρέθηκε στο Μαιάμι μπροστά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Αλεξάντερ Νόιμαν.

Ακόμη μια σημαντική κατάκτησή της ήταν το εξώφυλλο που έκανε σε πολύ γνωστό περιοδικό τις Ρωσίας. Κύριο χαρακτηριστικό του πανέμορφου μοντέλου είναι οι σέξι φωτογραφήσεις της και το πλάνο της βλέμμα. Η Ιωάννα έρχεται στην Ελλάδα μόνο για διακοπές και όπως έχει δηλώσει πρόσφατα στεναχωριέται και της λείπει η οικογένειά της και οι φίλοι της αλλά πρέπει να κυνηγήσει το όνειρό της.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από δουλειές της Ιωάννας Ντέντη στο εξωτερικό καθώς και θυμηθείτε πώς ήταν το μοντέλο όταν συμμετείχε στο «Next Top Model»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...