Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Sun τσάντισε τον Κλούνεϊ κι εκείνος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια

Οι ταμπλόιντ εφημερίδες ανά την υφήλιο ασχολούνται συχνά πυκνά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την προσωπική του ζωή, με εκείνον συνήθως να αδιαφορεί και να μην απαντά στα διάφορα φανταστικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Είναι όμως να μην του πατήσεις τον κάλο…

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η βρετανική εφημερίδα Sun υποστηρίζει ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πάνω που ο Κλούνεϊ αποφάσισε να «αράξει» στη σχέση του με τη Στέισι Κίμπλερ, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, και μάλιστα εξαιτίας ενός άλλου άντρα.

Μάλιστα, ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει ότι εντός των επόμενων ωρών θα κυκλοφορούσε και η επίσημη ανακοίνωση της λήξης της σχέσης τους.

Ο Τζορτζ μάλλον εκνευρίστηκε από τα όσα διάβασε και μέσω του εκπροσώπου του, έστειλε ανακοίνωση σε αμερικανικό site, στην οποία υποστηρίζει: «Μια ιστορία που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα του Λονδίνου, The Sun, σχετικά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη Στέισι Κίμπλερ, δεν είναι αληθινή. Είναι μια ιστορία που κατασκευάστηκε για να πουλήσει η εφημερίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...