Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για το κρεβάτι του Τζέιμς Μποντ!

Η 25χρονη «Bond lover» του θρυλικού Τζέιμς Μποντ στο «Skyfall», -η πρώτη ελληνικής καταγωγής-,  Τόνια Σωτηροπούλου, μιλά για την εμπειρία της στο κρεβάτι με τον Τζέιμς Μποντ.
 
Τέσσερα χρόνια πριν η νεαρή ηθοποιός άφηνε πίσω της την Αθήνα για το Λονδίνο και ούτε που φανταζόταν ότι 4 χρόνια μετά , θα έκλεβε τις εντυπώσεις στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, όπου έγινε η επίσημη πρεμιέρα της 23ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

«Πέρυσι τον Μάρτιο συμμετείχα στην οντισιόν και δύο μέρες μετά τηλεφώνησε ο ατζέντης μου για να μου πει ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Σαμ Μέντες ήθελε να με συναντήσει. Πήγα στο στούντιο και ο ίδιος μου ανακοίνωσε ότι πήρα τον ρόλο. Τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής δεν περιγράφονται. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Ήταν πραγματικά μια κατάκτηση για μένα» παραδέχεται η ίδια.
 
Όσον αφορά στον παρτενέρ της, Ντάλιελ Γκρέγκ, μαζί με τον οποίο γύρισαν τις σκηνές τους στην Τουρκία, η ίδια αποκαλύπτει:  «Ο Ντάνιελ είναι ένας προσιτός άνθρωπος. Βοηθάει τους νέους ηθοποιούς, είναι υπερπροστατευτικός, ανθρώπινος, έχει χιούμορ. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και τον εκτιμώ πολύ. Επίσης είναι πολύ πιο όμορφος από κοντά».
 
Για τα συναισθήματα και το άγχος της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων , η Ελληνίδα θεά, όπως την αποκαλεί ο διεθνής Τύπος, περιγράφει: «Αρχικά ήμουν αγχωμένη, αλλά όλοι είναι εξαίρετοι επαγγελματίες και το ξεπέρασα γρήγορα. Παίζω την ερωμένη του Μποντ. Συγκεκριμένα είμαι το τρίτο "Bond girl", το οποίο συνήθως δεν έχει όνομα, γι' αυτό και στους τίτλους της ταινίας αναγράφεται: "Bond lover". Πρόκειται για έναν μικρό αλλά ξεχωριστό ρόλο, όπου στο τέλος της σκηνής γίνεται υπέρβαση στον χαρακτήρα. Είχα μία ερωτική σκηνή με τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ακόμη να αποκαλύψω περισσότερα για την πλοκή της ταινίας»
 
Ακόμη, στη συνέντευξη της είπε περήφανη για την επαγγελματική αυτή κατάκτηση:  «Είναι τιμή μου που πήρα μέρος στο "Skyfall". Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Είμαι ευγνώμων, όμως από την άλλη, προσπαθώ να μην... εκστασιάζομαι. Στην αρχή ενθουσιάστηκα αλλά και φοβήθηκα. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενη και απλά προχωράω. Γνωρίζω καλά ότι με τη συμμετοχή μου δεν αλλάζουν τα πάντα για εμένα. Αυτή είναι η δουλειά μου και υπό μία έννοια είμαι χαρούμενη που τελείωσε, γιατί είχα μεγάλο άγχος. Μην ξεχνάτε ότι φέτος γιορτάζεται η 50ή επέτειος της σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ».
Πηγή: Έθνος της Κυριακής
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...