Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πώς κατάντησε ο David Bowie!

English: David Bowie at the Area2 Festival, Sa...
English: David Bowie at the Area2 Festival, San Francisco (Photo credit: Wikipedia)
Μπορεί φέτος να συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού πλέον «Ziggy Stardust», όμως ο David Bowie δε θέλησε, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, να εκμεταλλευτεί την… επέτειο για ένα δυναμικό come back.

Αντίθετα, έχει επιλέξει να ζει σαν ερημίτης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας τους… αστικούς μύθους γύρω από το όνομά του να οργιάζουν.

Μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες του από έναν περίπατό του σε καλλιτεχνικά στέκια της Νέας Υόρκης, στις οποίες είναι αγνώριστος. Μάλιστα στάθηκαν η αφορμή για να αρχίσουν να πλέκονται γύρω από το όνομά του διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

English: David Bowie in the early 1970s
English: David Bowie in the early 1970s (Photo credit: Wikipedia)
Όλοι αναρωτιούνται γιατί αποφεύγει τις εμφανίσεις, γιατί δεν βγάζει νέο album, αν είναι άρρωστος και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Η δε σιγή ιχθύος που τηρεί ο τραγουδιστής, ενισχύει ακόμα περισσότερο τις φήμες, ενώ πριν λίγο καιρό, η σύζυγός του Ιμάν, αποκάλυψε ότι ο Bowie δεν θέλει πλέον να κυκλοφορεί με το όνομα που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό και προτιμά να συστήνεται πλέον μόνο με το πατρικό του, ως David Jones.

Είναι έξι χρόνια από την τελευταία του εμφάνιση, καινούργιο τραγούδι έχουμε να ακούσουμε από το 2003 και αποφεύγει συστηματικά κάθε εκδήλωση που έχει να κάνει με το θρυλικό μουσικό παρελθόν του.

Ε… δε θέλει και πολύ για να αρχίσουν οι θαυμαστές του να βάζουν με το μυαλό τους τα μύρια όσα. Εκείνος πάλι παρατηρεί ατάραχος και χαμογελαστός και συνεχίζει τη ζωή που επέλεξε.


 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...