Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Σάκης Ρουβάς, Jean Paul Gaultier... Εδώ κουρεύονται οι διάσημοι!

Jean-Paul Gaultier
Jean-Paul Gaultier (Photo credit: Wikipedia)
Λέγεται 1900- The Barber Shop, ιδιοκτήτης του είναι Παναγιώτης Γρηγορίου και θυμίζει παλιό μπαρμπέρικο στις αρχοντογειτονιές μιας άλλης Αθήνας. Αυτό που είναι, όμως, ιδιαίτερο είναι ότι από εδώ έχουν περάσει οι πιο διάσημοι έλληνες και όχι μόνο!

Στο βιβλίο των επισκεπτών που διατηρεί ο ιδιοκτήτης του θα βρεις αφιερώσεις από ονόματα όπως Jean Paul Gaultier, Σάκης Ρουβάς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Στάνκογλου, Στέλιος Ρόκκος αλλά και Jean Paul Gaultier!

Σύμφωνα με το Θέμα People, ο Παναγιώτης Γρηγορίου, στον οποίο ανήκει και η όλη ιδέα είναι έλληνας εξ Αιγύπτου τέταρτης γεννιάς. Έχει σπουδάσει Οργάνωση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρίες. Ήταν μια καλή επαγγελματική εμπειρία όχι όμως αυτό που ονειρευόμουν. Το μπαρμπέρικο είναι το ησυχαστήριό μου. Είναι ένας χώρος αποσυμπίεσης αμιγώς αντρικός όπου θα ακούσεις μόνο αντρικές συζητήσεις σαν αυτές που γίνονταν παλιότερα στα κουρεία και στα καφενεία, λέει στην συνέντευξή του στο Θέμα People.

Εδώ ο Παναγιώτης Γρηγορίου με το αστέρι του κουρείου, τον Αιγύπτιο κομμωτή που ήρθε να συνεργαστεί με το 1900- The Barber Shop.

Ο ίδιος δεν μιλάει για το διάσημο πελατολόγιό του. Όμως, για τον Jean Paul Gaultier κάνει μια εξαίρεση. "Ο κύριος Gaultier είναι μια συγκλονιστική προσωπικότητα. Χαμηλών τόνων αλλά ιδιαίτερα επικοινωνιακό. Ήρθε για πρώτη φορά σε εμάς συστημένος για κούρεμα, ξύρισμα και διόρθωση της φαβορίτας. Έφυγε πραγματικά ευχαριστημένος όχι μόνο από την περιποίηση αλλά και από την ατμόσφαιρα για την οποία μας είπε ότι του επαναφέρει αναμνήσεις από αγαπημένα του ταξίδια!".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...