Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Χαστούκισε δημοσίως γνωστό ηθοποιό επειδή την απατούσε!

Γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διατηρούσε σχέση με Κύπρια φοιτήτρια εδώ και λίγους μήνες, φαίνεται πώς βρήκε τα σκούρα όταν η σύντροφός του τον χαστούκισε δημοσίως!

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, φαίνεται πως βρήκε τον μπελά του όταν η Κύπρια αγαπημένη του τον τσάκωσε στο Κολωνάκι να φιλιέται με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy η φοιτήτρια από εκδίκηση και μόνο - το διέδωσε παντού αφού δεν περίμενε με τίποτα οι υποσχέσεις που εκείνος της έδινε να έχουν αυτή την κατάληξη.

Ο ηθοποιός την γνώρισε σε μία από τις θεατρικές πρεμιέρες του, όταν εκείνη πήγε στο καμαρίνι με δύο φίλες της για να του συγχαρεί και να βγάλει φωτογραφίες μαζί του. Η πρώτη τους επικοινωνία ήταν μέσω facebook ενώ δεν άργησε να έρθει και η πρώτη συνάντηση τους στο διαμέρισμα που εκείνη μένει στην Αθήνα. Μάλιστα, το καλοκαίρι που εκείνη άφησε την Αθήνα, για να κάνει διακοπές στην πατρίδα της, την Κύπρο, εκείνος την επισκέφτηκε τουλάχιστον τέσσερις φορές προκειμένου να την δει! Πριν μερικές μέρες όμως, η εικόνα που αντίκρισε η αγαπημένη του την έκανε έξω φρενών αφού τον τσάκωσε να φιλιέται με άλλη στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Εκείνη δεν άντεξε... και τον χαστούκισε δημοσίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...