Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αρναούτογλου-Κόκλα: Επεισόδιο στην Κηφισιά

Τον τελευταίο καιρό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα δήλωναν τρελά ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Ωστόσο φαίνεται πως μερικά… συννεφάκια στην σχέση τους ίσως και να έχουν εμφανιστεί. Ο έρωτά τους γεννήθηκε το καλοκαίρι στην Νάξο και η μετακόμιση της Κατερίνας στην Αθήνα έδειξε πως δεν ήταν απλά… καλοκαιρινός και πως είχε γερά θεμέλια. 

Ωστόσο ένα επεισόδιο του ζευγαριού σε δημόσιο χώρο στην Κηφισιά έφερε στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές που δείχνουν πως ειδύλλιο δεν είναι τελικά και τόσο ρόδινο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι βρισκόταν για καφέ σε στέκι στην Κηφισιά. 

Όλα καλά ανάμεσά τους μέχρι που κάποια στιγμή μια ξανθιά παλιά γνώριμη του παρουσιαστή από την εποχή που ήταν ακόμα… single, έκανε την εμφάνισή της στο τραπέζι τους και ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον Γρηγόρη. 

Η στάση αυτή ενόχλησε την Κατερίνα, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. Έκανε μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Γρηγόρη και εκείνος έξαλλος την πήρε και φύγανε άρον άρον. Όπως δήλωσε ο παρουσιαστής μετά σε φιλικό του πρόσωπο, αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο, δεν ήταν η σκηνή, αλλά το γεγονός ότι αισθάνθηκε πιεσμένος, κάτι που είχε υποσχεθεί στο εαυτό του να μην του συμβεί ποτέ ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...