Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ζητώντας... brownies μίλησε για το νέο της CD η Γαρμπή!

Για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για όλα όσα την ρώτησαν μίλησε σε live chat η Καίτη Γαρμπή. Μάλιστα, με το γνωστό της χιούμορ, ζήτησε από τους φίλους της να μην ξεχνούν να της πηγαίνουν... brownies!

H δημοφιλής τραγουδίστρια κάλεσε τους φίλους της να είναι online στο Twitter το απόγευμα της Πέμπτης και με χαρά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν.

Μεταξύ άλλων, η Καίτη αποκάλυψε ότι το νέο της CD θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα. «Δοκιμάζω πράγματα κάθε είδους, που να έχουν ποιότητα και να είναι καινούργια πρόταση. Το λαϊκό τραγούδι το αγαπώ πολύ!», έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, που τώρα συνεργάζεται μεδιάφορους συνθέτες και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Φοίβο στο μέλλον.

Μετά την παράστασή της στον κινηματογράφο -που ολοκληρώνετι το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου- και θα κυκλοφορήσει σε DVD, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα συμπράξει από αρχές Δεκέμβρη με διάφορους γνωστούς ηθοποιούς σε καινούργιο χώρο στην Ιερά Οδό και θα ακολουθήσουν εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Καναδά!

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα για το ατύχημα της Άννας! Είναι περαστικά, όμως, οπότε όλα καλά», απάντησε η Καίτη σε σχετική ερώτηση, ενώ δήλωσε ότι δεν θα έλεγε όχι στο να συνεργαστεί επί σκηνής με την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της χώρας μας, η Καίτη ευχήθηκε «να την αγαπήσουν κι αυτοί που την κυβερνούν» και, με το χιούμορ που την διακρίνει, απάντησε σε θαυμαστή της: «συνεχίστε να είστε φίλοι μου και κάθε εβδομάδα να μου φέρνετε brownies»!

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα μηνύματα σας! Ας βάλουμε ένα ραντεβού κάθε 1η του μήνα και ας προσπαθήσουμε να το τηρήσουμε. Φιλιά!!!», είπε η τραγουδίστρια και έκλεισε το Twitter, έχοντας, φυσικά, ξεπεράσει την μία ώρα συνομιλίας με τους fans της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...