Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

REX: ΝΙΝΟ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ guest ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


REX: Ένα από τα διαχρονικά αρχιτεκτονικά σύμβολα της πόλης. Ένας χώρος κόσμημα που και μόνο το μεγαλείο και η μαγεία του σε παρασύρει. Ένας ιστορικός χώρος που φέτος μεταμορφώνεται και αλλάζει αισθητική σαν να μεταφέρεται…στο μέλλον.

Νίνο - Κωνσταντίνος Αργυρός: Δύο διαφορετικά μουσικά ρεύματα, δύο παράλληλοι μουσικοί κόσμοι στην πιο φρέσκια και νεανική τους μορφή, δίνουν τα χέρια και μας χαρίζουν το πιο διασκευαστικό πρόγραμμα της Αθήνας.

Άντζελα Δημητρίου: Μια γυναίκα-σύμβολο. Η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Μια δυνατή φωνή, σταθμός στην νυχτερινή διασκέδαση.

Οι μοναδικές  μουσικές εμφανίσεις από τον καθένα ξεχωριστά αλλά και τα ανατρεπτικά  ντουέτα τους θα δημιουργήσουν ένα άκρως κεφάτο και θεαματικό μουσικό πρόγραμμα!!! 

Το REX “Μusic Τheatre” με τη φετινή μουσική του πρόταση είναι ήδη στο επίκεντρο των συζητήσεων και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης του αθηναϊκού κοινού και όχι μόνο...
Πρωταγωνιστές οι δύο πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της νέας γενιάς, με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια.

Ο Νίνο, γνήσια καλλιτεχνική φύση, πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή του, εντυπωσιακός και ανατρεπτικός εκπρόσωπος της μουσικής πραγματικότητας μαγεύει σε κάθε του εμφάνιση και καθηλώνει με κάθε του ερμηνεία! Με μια συνεργασία σταθμό με τον Φοίβο και με ολοκαίνουριο hit single με τίτλο "Κοινός Παρονομαστής" αλλά και αγαπημένα τραγούδια επιτυχίες που άγγιξαν την κορυφή των charts όπως το “Θεός”, “ΟΚ", “Απόψε δεν πάμε σπίτι”, "Το ρεφρέν" αλλά και μια σειρά από διαχρονικά αγαπημένα όπως "Σαν ναυαγοί”, "Κακό παιδί", "Ακόμα σε ζητώ", "Επηρεάστηκα" και πολλά άλλα είναι σίγουρο ότι για ακόμη μια φορά θα μας κερδίσει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας απ’ τους πιο σημαντικούς λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς με συνεχώς ανοδική πορεία, στη σκηνή του REX θα μας παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια απ' τον δίσκο του «Παιδί Γενναίο» του οποίου την παραγωγή και τη μουσική υπογράφει εξ' ολοκλήρου ο Γιώργος Θεοφάνους, συνθέτης των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών. Με το «Ποτέ ξανά» το πρώτο τραγούδι αυτής της σπουδαίας συνεργασίας να είναι ήδη μια μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, αλλά και με τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως “Μάλλον κάτι ξέρω", "Αντίο λέμε", "Παίζεις με τα μάτια (Είσαι οτι να ναι),"Ερωτευμένος και τρελός", o Κωνσταντίνος Αργυρός σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει!

Μια απ' τις μεγαλύτερες  εκπλήξεις της πρότασης αυτής  είναι η guest συμμετοχή της Άντζελας Δημητρίου! Η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ένας “ζωντανός θρύλος” με τεράστια ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση και ατέλειωτες επιτυχίες, επιστρέφει στη σκηνή του REX και οι δύο νέοι καλλιτέχνες την υποδέχονται δίνοντας της τον ρόλο της επίτιμης καλεσμένης τους. “Φωτιά στα Σαββατόβραδα”, “Κλείσε φώτα, κλείσε μάτια”,  “Μαργαρίτες”, Ήθελα να ξέρα”, “Οι χωρισμένοι”,... είναι μόνο η αρχή των μεγάλων διαχρονικών της επιτυχιών! 

Φέτος στο REX έρχονται τα “μέσα–έξω” με στόχο να κάνουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας “άνω–κάτω”. Τα σύνορα πέφτουν, οι ταμπέλες πετιούνται και η μουσική γίνεται ένα σε αυτό το χώρο “σύμβολο” της Αθήνας.  Για πρώτη φορά στη νυχτερινή διασκέδαση και με έντονη τη διάθεση για “clubbing”, ένα πρωτοποριακό μπαρ με ευφάνταστα cocktails, alcohol-free puntches και smoothies με μοναδικές γεύσεις θα αναστατώσουν τα βράδια μας με το πιο πλούσιο μουσικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας. 

REX Πανεπιστημίου 48, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 2103823269, 2103814591
Κάθε  Παρασκευή και Σάββατο

Είσοδος με ποτό:10 €
Φιάλη από 100 €
Κρασί από 50 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...