Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο αδερφός της Φωτεινής Δάρα!


Είναι νέο πρόσωπο της κρατικής τηλεόρασης,  συμπαρουσιαστής της Ανθής Σαλαγκούδη και του Ηλία Μαμαλάκη στην εκπομπή «136» και  είναι αδελφός πασίγνωστης καταξιωμένης ερμηνεύτριας.

Όπως μαθαίνουμε μέσα από τη real,ο Γιάννης Δάρας είναι αδελφός της Φωτεινής Δάρα, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει μακρά πορεία στο χώρο των media, μιλά για τη μικρότερη αδελφή του με πολλή αγάπη και θαυμασμό.

Τα δύο αδέλφια έχουν εξαιρετική σχέση. Είναι πολλά χρόνια μεγαλύτερος της και αυτό τον κάνει αρκετά προστατευτικό μαζί της. «Η Φωτεινή είναι ο βενιαμίν της οικογένειας, το στερνοπούλι μας. Έχουμε 17 χρόνια διαφορά. Έχουμε και ακόμα μία αδελφή, τη Μαρίνα, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερή μου» δήλωσε ο Γιάννης Δάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έκρυψε τη χαρά του που απέκτησε ανιψιά!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πρόσφατα έγινα θείος», ανέφερε. Και ο ίδιος, όμως, είναι πατέρας, ενός έφηβου κοριτσιού, το οποίο μοιάζει πολύ στη θεία του, Φωτεινή Δάρα. «Η κόρη μου, η Αριάδνη, πάει στη Β' Γυμνασίου και είναι κλώνος της Φωτεινής εμφανισιακά. Επίσης, έχει και την ίδια αγάπη με τη Φωτεινή, τα καλλιτεχνικά. Είναι μαθήτρια του Καλλιτεχνικού Σχολείου, στο τμήμα Κινηματογράφου- θεάτρου», αποκάλυψε ο Γιάννης Δάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...