Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Π. Παντελίδης: "Η ξαφνική δημοσιότητα δεν με άλλαξε!"


Μέσα σε ελάχιστο διάστημα έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία! Όμως, ο Παντελής Παντελίδης επιμένει πως πατάει γερά τα πόδια του στη γη! Σε συνέντευξη που έδωσε στο Θέμα People, ο γνωστός πλέον τραγουδιστής δηλώνει πως ούτε πυροτέχνημα είναι, ούτε αυτή η τεράστια επιτυχία τον άλλαξε καθόλου!

"Η ξαφνική πτώτη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου, με το κατά πόσο η δημοσιότητα είναι ικανή να αλλοιώσει την προσωπικότητά του. Κι εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή. Δεν με τρελαίνει η επιτυχία, αλλά ούτε με ενοχλεί η αποτυχία".

Πώς είναι, όμως, η σχέση του Παντελή Παντελίδη με τους υπόλοιπους συναδέλφους του; Μπορεί η ξαφνική του ανάδειξη να έχει προκαλέσει ζήλια; "΄Οχι, σε καμία περίπτωση δεν έχω εισπράξει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, θεωρώ ότι η οικογένεια των Ελλήνων τραγουδιστών με έχει αγκαλιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιβεβαιώνει στην συνέντευξή του".

Όσον αφορά στη σχέση του με τις γυναίκες ο Παντελής Παντελίδης δεν διστάζει να πει ότι έχει κλάψει μπροστά σε γυναίκα, δεν έχει απατήσει ποτέ καμία ενώ ένας λόγος που οδηγεί στον χωρισμό, όπως ισχυρίζεται, είναι η καθημερινή τριβή.

Ποια, όμως, είναι η ιδανική γυναίκα για τον επιτυχημένο τραγουδιστή; Η απάντησή του είναι ανατρεπτική: "Η γυναίκα που συνδυάζει προσωπικότητα και εμφάνιση κι έχει όλο το πακέτο για μένα είναι η Χάρις Αλεξίου!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...